Aşık Oldum.

Benim içim aciyor be çok icim sizliyor.durup duruken aglayip duruyorum iki gundur resmen kalbim agriyor.
Valla böyle adamlara akıttığınız gözyaşına yazık diyorum. Bu adamın nesine üzülüyorsunuz? Adamın rengi belli morcivert olur mu diye umut bağlamışsınız ama olmaz.
 
Valla böyle adamlara akıttığınız gözyaşına yazık diyorum. Bu adamın nesine üzülüyorsunuz? Adamın rengi belli morcivert olur mu diye umut bağlamışsınız ama olmaz.
Iyi de elinde mi insanin saniyorsunuz? Ben tecrubesiz biri degilim.sayginin ,sevginin ,guvenin asktan onemli oldugunun farkindayim.
Ama elimde degil ya vallahi degil.adam gelse kabul eder miyim etmem.etmedim de zaten hic.ama kalp agrim gecmiyor
 
Ah bu kadınların çapkın adamı eve bağlayan son aşkı ben olacağım hırsı yok mu...
Yok.ben de yok o hirs.umit vardi.ask var o hala var.hic asik olup elini etegini cekmeseydi emin ol dusunmezdim bile beraber olmayi.ama bu adam gercekten asik olunca dunyasi o kisi oluyor.belki.beni de ole sever ben onu seviyorum mutlu oluruz belki dedim.nesi kotu bu dusuncenin?neyin hirsi?uzgunum zaten bi de siz vurmayin
 
Bence bişeylerin olmaması, olmasından daha iyi :olamaz: usulca uzaklaşın efenim..
 
Back
X