Aşık olmadığın biriyle evlenmek

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
İnsan birini sevdiğini söylüyor ama aynı zamanda aşık olmak şeklinde olmadığını da söylüyor, bu kişiyle evlenilir mi? Sadece sevmek evliliğe yeter mi? Aşık değil diye evlenmemeli miyim? Ben seviyorum ve o böyle söylediği için çok üzgünüm.

Aşık değilim ama seviyorum cümlesi bana çok saçma geliyor gerçekten seven insan aşıktır zaten ki gelip te aşık değilim ama seviyorum diyemez hani cooook uzun yıllar birliktelik olur aşk yerini sevgiye bırakır yani durağanlasir iki tarafta da. Size karşı tavırları nasıl ne zamandır görüşüyorsunuz

Aşk çok sağlıklı bir duygu değil.
Aşkı ne sanıyor millet anlamıyorum.

Zaman bozuk, insanlar fena.
Düzgün karakterli insan buldun mu, yapışacaksın.
Yanında mutlu ol, huzur duy yeter.

İlle kalp çarpıntısından ölmek, ayaklarının yere basmaması mı lazım?

Bu kafayı doğru bulmuyorum açıkçası..

Neyse madem aşık değilmiş, aşk olsun istiyormuş bırakın arasın bulsun belasını.
O da bir tercih. Saygı duymak lazım. :)

Keşke konuyu tam açıklasanız ben pek birşey anlayamadım kim kimi seviyor kim kime aşık ?

Acikliyorum. Konu sahibi bana asik. :KK70:

Pluton birini seviyor, sevdigi kisi kendisine asik olmadigini soylemis. Evlenme teklif edilmis mi , yoksa pluton evlenmeliyim i kendisi mi soyluyor cozicigizzzz.:KK51:

Acikliyorum. Konu sahibi bana asik. :KK70:

Pluton birini seviyor, sevdigi kisi kendisine asik olmadigini soylemis. Evlenme teklif edilmis mi , yoksa pluton evlenmeliyim i kendisi mi soyluyor cozicigizzzz.:KK51:
Peki bu aşktan ve evlilikten adamın haberi var mı ;) ;)

Ya bana kimse aşık olmuyorsa ve olmazsa o zaman ölene kadar evlenmemeli miyim?

11-gavin.w700.h700.webp

Aşk çok sağlıklı bir duygu değil.
Aşkı ne sanıyor millet anlamıyorum.

Zaman bozuk, insanlar fena.
Düzgün karakterli insan buldun mu, yapışacaksın.
Yanında mutlu ol, huzur duy yeter.

İlle kalp çarpıntısından ölmek, ayaklarının yere basmaması mı lazım?

Bu kafayı doğru bulmuyorum açıkçası..

Neyse madem aşık değilmiş, aşk olsun istiyormuş bırakın arasın bulsun belasını.
O da bir tercih. Saygı duymak lazım. :)
Bana diyor ki seviyorum ama bu aşık olmak şeklinde değil yani lise yıllarındaki heyecan yok. Ama benim sevme şeklim böyle sen değil kim olsa bu şekilde olurdum. Beni böyle kabul et diyor biraz umursamaz rahat tavırlı birisi bana iyi davranıyor çoğu zaman ilgili. Ama ilgisiz olduğu zamanlar da oluyor bazen ama genelde her gün konuşabiliyorum 3 yıldır.

Evlilik dunyasinda erkekler cok populer. Kadinlari ellerinin tersiyle itmeleri de onlarin bu cekiciligini arttiriyor. :KK14:
Biz 3 yıldır görüşüyoruz benimle evlenmeyi çok istediğini söylüyor seninle mutlu olabilirim diyor. Beni seviyor musun diye sordugumda seviyorum ama aşık anlaminda değil lise yillarindaki kalp carpintisi yok dedi. Buna üzüldüm. Ocakta evlenmeyi planladık. Ama aşık olmadan evlennilir mi bilmiyorum.

Evlilik dunyasinda erkekler cok populer. Kadinlari ellerinin tersiyle itmeleri de onlarin bu cekiciligini arttiriyor. :KK14:
Kadınları elinin tersiyle iten erkeklere ben çekici demiyorum başka şeyler diyorum ;) Böyle adamların peşinden gidilir mi yahu .

Back
X