Aşık olmadığın biriyle evlenmek

Aşık olmayan adam ile ev-len-me!!! Net bir cevap. Hatta ona yaz, deki senin dediklerini düşündüm ara verelim bana aşık olmayan adam ile ilgili tereddütlerim var. Ben de soğudum söyle. Bak elinden gidince nasıl da aşık olur. Bu arada yaşlarınız kaç. Lise yılları hala aklındaysa küçük olabilir belki de zamana ihtiyacınız var.
O 28 ben 26

Biz 3 yıldır görüşüyoruz benimle evlenmeyi çok istediğini söylüyor seninle mutlu olabilirim diyor. Beni seviyor musun diye sordugumda seviyorum ama aşık anlaminda değil lise yillarindaki kalp carpintisi yok dedi. Buna üzüldüm. Ocakta evlenmeyi planladık. Ama aşık olmadan evlennilir mi bilmiyorum.

Bence 3 yıldır birlikte olduğunuz insana “beni seviyor musun?”Diye sorma ihtiyacı hissetmeniz asıl sorun. Size, sizi sevdiğini hissettirmiyor demek ki. Aşkla ilgili söylediğine değil de buna takıldım ben.

Nasıl korkutabilirim ne yapmalıyım yani ne yaparsam yapayım aşık olmayacak

bi erkek aşık ise kaybetmekten korkar panik olur. bıraktığında kapının önünde bulursun. liseli aşıklar gibi aşık olsun demiyorum ama bi adam senin elini tutarken heyecanlanmıyor kalbi garip garip atmıyorsa mutlu olabilecek misin onunla.

bi erkek aşık ise kaybetmekten korkar panik olur. bıraktığında kapının önünde bulursun. liseli aşıklar gibi aşık olsun demiyorum ama bi adam senin elini tutarken heyecanlanmıyor kalbi garip garip atmıyorsa mutlu olabilecek misin onunla.
Ben onsuz mutlu olamam ki yani onu kaybetmek istemiyorum

İyi de aşk hayatta bir kere falan olur. 28 yaşına kadar da bu duyguyu zaten yaşamıştır

İyi de aşk hayatta bir kere falan olur. 28 yaşına kadar da bu duyguyu zaten yaşamıştır
Evet geçmişte yaşamış yillarca birini platonik sevmiş haberi olmus karşılık bulamamis ayrılmış o duyguyu bi daha yakalayamam demişti bana 3 yıl önce. Bile bile konuştum. Onla bu düzeye gelebileceğimi bile düşünmeden konuştum. Ama beni sevdi sonra ben de onu. Ama hiçbir zaman aşık olmucak.

Açıkçası ben de aşık değilim ama beni seviyor musun dediğimde bu cevabı verince biraz üzüldüm. Benim sevme şeklim böyle diyor. Dışarıdaki birbirine çok ilgi gösteren insnlar gibi olmak istiyorsun ama ben öyle yapamam diyor. Lise yillarindaki gibi bi kalp carpintisi yok dedi açıkça. Ben de çok üzgünüm. Ne dusunecemi karıştırdım. Bunu biliyordum zaten ama agzindan duymak üzdü.

Genelde ilişkinizde mutlu musunuz?

Aşk çok sağlıklı bir duygu değil.
Aşkı ne sanıyor millet anlamıyorum.

Zaman bozuk, insanlar fena.
Düzgün karakterli insan buldun mu, yapışacaksın.
Yanında mutlu ol, huzur duy yeter.

İlle kalp çarpıntısından ölmek, ayaklarının yere basmaması mı lazım?

Bu kafayı doğru bulmuyorum açıkçası..

Neyse madem aşık değilmiş, aşk olsun istiyormuş bırakın arasın bulsun belasını.
O da bir tercih. Saygı duymak lazım. :)
Ben de dün bunu düşündüm nomu,bir tanıdığın oğlu ve eşiyle karşılaştım.
Oğlan,geçimsiz, arkadaşlarıyla bile her daim kavgalı bir kıza aşıktı.
Kız onu tam anlamıyla kö.ek gibi süründürdü ve sonunda terketti,çocuk depresyona girdi.
Şimdi evli olduğu kız o kadar pozitif,o kadar sevecen ve tatlı ki herkes çok seviyor,ruha ilaç bir kız.
Dedim aşk herşey değil işte,demekki bu kız çıkacakmış yoluna,iyiki de çıkmış 💜

Benim bir flörtüm vardı.Ve bir keresinde bana sana aşık değilim ama güzel duygularım var demişti.
Ve bundan 1 hafta sonra ilişkiyi bitirdi.Tahminen başkasıyla bir ilişkiye başladı.
Bir erkek size aşık değilse o iş ya bitiyor ya da sürünüyor.
Zaten bu durumdan memnun değilsiniz ki buraya konu açmışsınız.
Evlenirseniz size istediğiniz duygu yoğunluğunu vermeyecek.Yani ikinizde aşık olmasanız belki daha kolay ama biriniz aşık diğeriniz değil o iş çok zor olur.

Bence biraz daha düşünün.

23 yasindayim. Nerdeyse 6 senedir beraberligim var. :deli: hic ayrilik yasamadik, hic cok buyuk bir kavgamiz olmadi cok sukur. Sevgi ve saygimiz daima vardi. Universite sinavina beraber calistik, vize finallere oyle her zaman birbirimize vakit ayirdik, caba sarfettik. Ama ben de ona asik degilim. Kimseye asik olabilecegimi de dusunmuyorum. Ask bence insanin kimyasini bozan doga ustu bir seydir, heyecandan saskinliktan ne yapacagini bilemez gozu kararir adeta bence ask budur yani.
Bense yaninda her zaman mutlu oldugum, mantiktan odun vermeyen ama seven bir insanim anliyorum galiba esinizi yalnizca bunu nasil dile getirdigo uslubi onemli bence asik olmak insanin kimyasiyla alakali sevgi yetmez mi ya :))

Genelde ilişkinizde mutlu musunuz?
Evet mutluyum huzurluyum o da mutlu bazen şansım döndü seninle karşılaştım diyor guzel şeyler söylüyor bana bu zamana kadar hiç kaba davranmadi. Aldatmadi. Hep şeffaf oldu. Hep kibar oldu. Sorunlarimda yol gösterdi. İlgi gösterdi. Destek oldu. Seni seviyorum diyerek gözlerinin dolmasına bile şahit oldum.

23 yasindayim. Nerdeyse 6 senedir beraberligim var. :deli: hic ayrilik yasamadik, hic cok buyuk bir kavgamiz olmadi cok sukur. Sevgi ve saygimiz daima vardi. Universite sinavina beraber calistik, vize finallere oyle her zaman birbirimize vakit ayirdik, caba sarfettik. Ama ben de ona asik degilim. Kimseye asik olabilecegimi de dusunmuyorum. Ask bence insanin kimyasini bozan doga ustu bir seydir, heyecandan saskinliktan ne yapacagini bilemez gozu kararir adeta bence ask budur yani.
Bense yaninda her zaman mutlu oldugum, mantiktan odun vermeyen ama seven bir insanim anliyorum galiba esinizi yalnizca bunu nasil dile getirdigo uslubi onemli bence asik olmak insanin kimyasiyla alakali sevgi yetmez mi ya :))
Evet aynen o da bunu anlatmaya çalıştı birçok cümle kurdu bunu anlatabilmek için

Evet mutluyum huzurluyum o da mutlu bazen şansım döndü seninle karşılaştım diyor guzel şeyler söylüyor bana bu zamana kadar hiç kaba davranmadi. Aldatmadi. Hep şeffaf oldu. Hep kibar oldu. Sorunlarimda yol gösterdi. İlgi gösterdi. Destek oldu. Seni seviyorum diyerek gözlerinin dolmasına bile şahit oldum.

Ne mutlu. Insallah ilişkiniz böyle huzurlu devam eder.

Back
X