Aşık olmadığın biriyle evlenmek

Biz 3 yıldır görüşüyoruz benimle evlenmeyi çok istediğini söylüyor seninle mutlu olabilirim diyor. Beni seviyor musun diye sordugumda seviyorum ama aşık anlaminda değil lise yillarindaki kalp carpintisi yok dedi. Buna üzüldüm. Ocakta evlenmeyi planladık. Ama aşık olmadan evlennilir mi bilmiyorum.

Sana bir soru . Neden evleniyorsun?

1-Evlenmis olmak icin mi. (Onune baskalari da cikacak . Dunyadaki tek adam bu degil. )
2-Sevdigin icin mi (Adam sana asik olmadigini bastan soylemis. Bosuna atese atiyorsun kendini)
3- Mutsuz olmak icin mi?

Cevabin 3 . opsiyon ise evlen ve beni de davet et.:KK50:

Evet ocakta evlenmeyi planliyoruz 3 yıldır görüşüyoruz zaten
O zaman şöyle söyleyeyim aşık olmadığım biriyle evlenmezdim, yada bana aşık olmadığını söyleyebilen biriyle. Yani bunu açıkça söyleyen erkek zaten beni kaybetmekten korkmuyordur ki.

Sana bir soru . Neden evleniyorsun?

1-Evlenmis olmak icin mi. (Onune baskalari da cikacak . Dunyadaki tek adam bu degil. )
2-Sevdigin icin mi (Adam sana asik olmadigini bastan soylemis. Bosuna atese atiyorsun kendini)
3- Mutsuz olmak icin mi?

Cevabin 3 . opsiyon ise evlen ve beni de davet et.:KK50:
Anladım teşekkürler.

Ben (eşimde öyle) biribirimize ölüp bitip aşık olup evlenmedik. Belki yaşımızdan dolayı (30un üstünde evlendik), belki yapı ile ilgili bir durum. Ben eşimi çok sevdim. Aslinda evlendikten sonrada sevgimin saygimin daha da arttığını hissediyorum çünkü artık cocuklarimin da babası. Bence bize dizilerdeki ve Filmlerde gösterdikleri aşk hep biraz abartı gibi gelir. Sanki tamam 90 dakika idare eder ama ömrü de 90 dakikalik. Bence iliskilerden beklediğinize göre bağlı bir durum. Ben beni idealize edip kör kütük aşık olan adamdansa beni olduğum gibi sevip sayan eşi her zaman tekrar seçerdim bu yüzden.

Ben (eşimde öyle) biribirimize ölüp bitip aşık olup evlenmedik. Belki yaşımızdan dolayı (30un üstünde evlendik), belki yapı ile ilgili bir durum. Ben eşimi çok sevdim. Aslinda evlendikten sonrada sevgimin saygimin daha da arttığını hissediyorum çünkü artık cocuklarimin da babası. Bence bize dizilerdeki ve Filmlerde gösterdikleri aşk hep biraz abartı gibi gelir. Sanki tamam 90 dakika idare eder ama ömrü de 90 dakikalik. Bence iliskilerden beklediğinize göre bağlı bir durum. Ben beni idealize edip kör kütük aşık olan adamdansa beni olduğum gibi sevip sayan eşi her zaman tekrar seçerdim bu yüzden.
Açıkçası ben de aşık değilim ama beni seviyor musun dediğimde bu cevabı verince biraz üzüldüm. Benim sevme şeklim böyle diyor. Dışarıdaki birbirine çok ilgi gösteren insnlar gibi olmak istiyorsun ama ben öyle yapamam diyor. Lise yillarindaki gibi bi kalp carpintisi yok dedi açıkça. Ben de çok üzgünüm. Ne dusunecemi karıştırdım. Bunu biliyordum zaten ama agzindan duymak üzdü.

Kalbinin carpmadigi biriyle niye 3 yil harcasin. Sacma geldi yani. Bu devirde erkekler de bir naz bir niyaz.:işsiz: İlginc. Yanlis zamana dogduk diyorum. Zaten lisedeki ya da ilk askdaki gibi hissetmek pek olasi degil. Ben olsam soylerdim bu durumun rahatsiz ettigini. Yani bilsin. Evlenmeyi dusundugu kisiye bunu soylemesi ilginc.

İradeni ayakta alkışlıyorum bir kadın olarak tebriklerimi buradan taaa oralara kadar gönderiyorum :KK66:
Konu dışı ama 52 kiloya kadar düşebilecek iradeye sahip bir kadın neler yapmazzzz.
Tesekkur ederim. :KK37:

Konu disi olacak ama Kadinlar kulubu ile dustum ben. Burada zayiflama hakkinda cok sey ogrendim. 49.9 a dusmeyi planliyorum sonra o civarda kalacagim. :KK6:

Yeterince aktif olan uyelerin KK de dusemeyecegi kilo yok bence. :KK8:
---------------

Pluton sana asik olmayan biriyle evlenme canim. Adam yarin obur birine asik olacak, belki de evlendikten sonra, cekip gidecek. Bahanesi de , eee ben sana asik degildim ki , sen beni boyle kabul ettin olacak.

Tesekkur ederim. :KK37:

Konu disi olacak ama Kadinlar kulubu ile dustum ben. Burada zayiflama hakkinda cok sey ogrendim. 49.9 a dusmeyi planliyorum sonra o civarda kalacagim. :KK6:

Yeterince aktif olan uyelerin KK de dusemeyecegi kilo yok bence. :KK8:
---------------

Pluton sana asik olmayan biriyle evlenme canim. Adam yarin obur birine asik olacak, belki de evlendikten sonra, cekip gidecek. Bahanesi de , eee sana ben asik degildim ki beni boyle kabul ettin olacak.
Muhteşem sonuç başarılarının devamını dilerim. Ben de bir kurcalayayım bakayım ;)

Burda bir dolu konu var, bazen sevgi bile yetmeyebiliyor evlilikte, kaldı ki aşk bambaşka bir şey, o yüzden, adımlarını ona göre at. Bi erkek sevmiyorsa aşık değilse, sonu hüsranla bitiyor. Hem aşık erkek üzmez. ;)

Eklentiler

• 01C9D680-312E-4F6E-8998-858715E5D187.webp
    01C9D680-312E-4F6E-8998-858715E5D187.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 37720786-6D4A-4B11-89BC-77FEB7324435.webp
    37720786-6D4A-4B11-89BC-77FEB7324435.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 53
İnsan birini sevdiğini söylüyor ama aynı zamanda aşık olmak şeklinde olmadığını da söylüyor, bu kişiyle evlenilir mi? Sadece sevmek evliliğe yeter mi? Aşık değil diye evlenmemeli miyim? Ben seviyorum ve o böyle söylediği için çok üzgünüm.

aşık değilim ama seviyorum ne ya git dürüstlük hakkını başka yerde kullan. saçmalamış. şimdi madem aşık değilim diyebilecek kadar korkusuz bu beyimiz bi gözünü korkut bence.

Aşık olmayan adam ile ev-len-me!!! Net bir cevap. Hatta ona yaz, deki senin dediklerini düşündüm ara verelim bana aşık olmayan adam ile ilgili tereddütlerim var. Ben de soğudum söyle. Bak elinden gidince nasıl da aşık olur. Bu arada yaşlarınız kaç. Lise yılları hala aklındaysa küçük olabilir belki de zamana ihtiyacınız var.

Back
X