- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Plutonn0508
Ask birbirine bakmak degil, birlikte ayni yone bakmaktir.. uyumdur..o uyum yoksa zaten askin omru 3 yilmis..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz çok uyumluyuzAsk birbirine bakmak degil, birlikte ayni yone bakmaktir.. uyumdur..o uyum yoksa zaten askin omru 3 yilmis..
O zaman iyi bir evliliginiz olabilir benceBiz çok uyumluyuz
EvetPrens Charles da Diana için boyle bir lakırdı etmisti![]()
Evet ben de öyle düşünüyorumSana aşık değilim diyosa seni beğenmiyodur bence mantık evliliği yapacak bunu da sana söylüyor seni
Üzmekten de korkmuyor tek sorun aşk değil sizin ilişkinizde bence.
Sonrasında daha çok üzülmektense biraz daha düşünün bence evlilik konusunuEvet ben de öyle düşünüyorum
Ben seviyorum ve o böyle söylediği için çok üzgünüm.
Sevmiyorum ya da senden hazetmiyorum demedi ki sadece aşık değilim ama seviyorum dedi ben anlatamıyorum ya ya da aşık değilim demesi beni gerçekten beğenmediği anlamina geliyor dediğiniz gibi.Şimdi ablacım tabi ki herkes aşık evlenmiyor
Ama bu şekilde aşık değilim senden de pek hazzetmiyorum demek de hödüklük yani...böyle bir öküzle de evlenilmez yani. Madem evleniyor seninle az biraz gönlünü hoş tutmaya çabalamalı. Kazma gibi karşına dikilip sevmiyorum demesi saçmalık.
Peki...Evet mutluyum huzurluyum o da mutlu bazen şansım döndü seninle karşılaştım diyor guzel şeyler söylüyor bana bu zamana kadar hiç kaba davranmadi. Aldatmadi. Hep şeffaf oldu. Hep kibar oldu. Sorunlarimda yol gösterdi. İlgi gösterdi. Destek oldu. Seni seviyorum diyerek gözlerinin dolmasına bile şahit oldum.
E siz de aşık değilmişsiniz.
Ayrıca aşk ve sevgi arasındaki fark nedir?
Çoğu dilde bu tarz bir duygu için tek bir kelime vardır. Bizde 2 tane diye kafalar karışıyor sanırım.
Sizin için farkı nedir açıklar mısınız?
Az önce mesaj atarak söylediklerinden incindigimi bana aşık olmayan biriyle evlenemeyecegimi ara verelim falan yazdım biraz aciklama yapti sonra beklemediğim bi şekilde iyi be bıktım çocuk gibi davranilmasindan zorla evlendiremem evlenmek istemiyorsan. Her gün aynı konuyu konusuyoruz. Yeter dedi. Bitti bence.Peki...
Aşık değil evlenmelimiyim diye sormuşsunuz herkes aşık değil bekle diyor bırak diyor ama siz onu övmeye başladınız sevgisini o zama biz ne dersek boş. Dürüst olayım o zaman sizi iyi biri olarak görüyor seviyor belki düşüncelerine uygunsunuz sakinlik iyi geliyor ama aşık değil ya yarın öbür gün aşık olduğu biri olursa vazgeçmesi daha kolay olcak söylemiştim zamanında diyecek. Şunu da belirtmiştiniz o aşık olmaz bir kere platonik oldu. Ama hiç emin olmayın aşk öyle bir gelir ki pat diye içinde bulur kendini.