- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Zaten o kompleks onu bitirdi. Di'nin ondan iyi ve sevilen olması onu daha da fena bir kişilik haline soktu. YaziiiikkkkEvetDiananın tırnağı bile değilken üstelik
Her gün aynı konuyu aciyormusum sevdiği şeyleri soyledi yine anlamiyor muşum bıkmış. Iyi be demesine çok şaşırdım. Bana hic böyle davranmazdi. Son zamanlarda çok darladim belki farkindayim ama. Yine de üzgünüm.Birde haklı çıkmaya kalkmış. Kendisi aşık değilim diyor beklenti oluşmasın istiyor sen kırıldığın üzüldüğün bir durumu onunla paylaşıyorsun sana iyi gelecek şeyler söyleyeceğin en azından o bahsettiği sevgisinden bahsedeceğine bitirmek için yer aramış. Saygısız.
Evet ben son zamanlarda çok bunlarin konusunu acıyorum. O bıktı artık haklı olarak.Her gün aynı konu derken her gün evlilik üzerine ya da sevgi üzerine mi komuluyursunuz?
Ben yalnız yaşıyorum uzaktayim herkesten. Çok bunalıyorum. O yüzden sürekli ayni konuları acıyorum. Ayrılmak istiyorum diyordum çok sık bir iki aydır. O ikna ediyordu bi şekilde. Ben de bunaldım artık. O da bıktı çocuk gibi davranmamdan.Her gün aynı konu derken her gün evlilik üzerine ya da sevgi üzerine mi komuluyursunuz?
Sanmıyorum olacamı yine de teşekkürlerYaş kaç o çok önemli. Belli bir yaşa gelmiş evlenme çağım geldi evlenmeliyim modundaki erkekler bodozlama evleniyor. Sonrası kumar tabi. Tamda bir arkadaşım şuanda aynı şekilde aşık değilim ama köprüden önce son çıkış diyerek evleniyor ilerde belki aşık olurmuş. Bu kadar basit onlar için. İstisna elbet vardır ama çok severek evlenenler bile ilerde birbirine tahammül edemiyorken tutkuyla sevmeden evlenen insanlara hiç şans vermiyorum ben. Benim fikrim elbet. Umarım sen mutlu olursun.
Herkesin hakkına kimse karışamazİyice karıştırayım konuyu
Seven insan aşıktır da ama her aşık sevmez.
Peki size aşkım demiyor mu? :)Açıkçası ben de aşık değilim ama beni seviyor musun dediğimde bu cevabı verince biraz üzüldüm. Benim sevme şeklim böyle diyor. Dışarıdaki birbirine çok ilgi gösteren insnlar gibi olmak istiyorsun ama ben öyle yapamam diyor. Lise yillarindaki gibi bi kalp carpintisi yok dedi açıkça. Ben de çok üzgünüm. Ne dusunecemi karıştırdım. Bunu biliyordum zaten ama agzindan duymak üzdü.
Siz de aşık değilmişssiniz o zaman sorun yok bence o fazla dürüst demek ki..Peki size aşkım demiyor mu? :)
Çok fazla demiyor soğuk o konulardaPeki size aşkım demiyor mu? :)
Bence aşk diye bişey yokİnsan birini sevdiğini söylüyor ama aynı zamanda aşık olmak şeklinde olmadığını da söylüyor, bu kişiyle evlenilir mi? Sadece sevmek evliliğe yeter mi? Aşık değil diye evlenmemeli miyim? Ben seviyorum ve o böyle söylediği için çok üzgünüm.
Ben onu çok seviyorum.Siz de aşık değilmişssiniz o zaman sorun yok bence o fazla dürüst demek ki..
E yakalanmaz evet. Bazı insanlar hiç yakalayamadan ölür yaniEvet geçmişte yaşamış yillarca birini platonik sevmiş haberi olmus karşılık bulamamis ayrılmış o duyguyu bi daha yakalayamam demişti bana 3 yıl önce. Bile bile konuştum. Onla bu düzeye gelebileceğimi bile düşünmeden konuştum. Ama beni sevdi sonra ben de onu. Ama hiçbir zaman aşık olmucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?