Aşık olmadığın biriyle evlenmek

Birde haklı çıkmaya kalkmış. Kendisi aşık değilim diyor beklenti oluşmasın istiyor sen kırıldığın üzüldüğün bir durumu onunla paylaşıyorsun sana iyi gelecek şeyler söyleyeceğin en azından o bahsettiği sevgisinden bahsedeceğine bitirmek için yer aramış. Saygısız.

Her gün aynı konu derken her gün evlilik üzerine ya da sevgi üzerine mi komuluyursunuz?

Her gün aynı konuyu aciyormusum sevdiği şeyleri soyledi yine anlamiyor muşum bıkmış. Iyi be demesine çok şaşırdım. Bana hic böyle davranmazdi. Son zamanlarda çok darladim belki farkindayim ama. Yine de üzgünüm.

Her gün aynı konu derken her gün evlilik üzerine ya da sevgi üzerine mi komuluyursunuz?
Ben yalnız yaşıyorum uzaktayim herkesten. Çok bunalıyorum. O yüzden sürekli ayni konuları acıyorum. Ayrılmak istiyorum diyordum çok sık bir iki aydır. O ikna ediyordu bi şekilde. Ben de bunaldım artık. O da bıktı çocuk gibi davranmamdan.

O zaman o da açtırtmasın. Neden açıyorsunuz çünkü sevgisinden emin değilsiniz duygularından mantık olarak sizi seviyor. Hissettirdiği durumlar böyle olunca siz de ister istemez güzel şeyler duymak istiyırsunuz. Tekrar ediyorum o da bu konunun açılmasını sağlayacak duygu durumları ya sa davranışlar sergilemeyiverseydi.

Bana gore tam aciklamasi şu aşik degilim ama senin aşkını seviyorum beni sevmeni seviyorumdur. (Bncilce) Belki evlilikte keramet vardir aşık olurum sonra diyorda olabilir.(handikaplı.)
Bu insan sonra baska birine asık olursa karisini da silebilir. Ask tehlikeli bir hastaliktir. Her insan mutlaka yakalanır. Karsimdaki erkegin asik olarak benimle evlenmesini isterim...

Yaş kaç o çok önemli. Belli bir yaşa gelmiş evlenme çağım geldi evlenmeliyim modundaki erkekler bodozlama evleniyor. Sonrası kumar tabi. Tamda bir arkadaşım şuanda aynı şekilde aşık değilim ama köprüden önce son çıkış diyerek evleniyor ilerde belki aşık olurmuş. Bu kadar basit onlar için. İstisna elbet vardır ama çok severek evlenenler bile ilerde birbirine tahammül edemiyorken tutkuyla sevmeden evlenen insanlara hiç şans vermiyorum ben. Benim fikrim elbet. Umarım sen mutlu olursun.

Sanmıyorum olacamı yine de teşekkürler

İyice karıştırayım konuyu
Seven insan aşıktır da ama her aşık sevmez.
Herkesin hakkına kimse karışamaz
Daha da şey yapayım.

Zamanında çok aşık olarak evlendim. Sadece aşk vardı ve o aşkta davranışları ile bitti gitti.
Bence aşk tek başına her hatayı yaptıran bir duygu.
Aşk tabi ki olacak. Ama kendim için konuşursam ben artık aşkın zamanla olduğuna inanıyorum. İnsanı huyu sevdirir .

Peki size aşkım demiyor mu? :)

Bence aşk diye bişey yok

E yakalanmaz evet. Bazı insanlar hiç yakalayamadan ölür yani

Aşk başka, sevmek başka.
Şahsen bende öyle oldu ama aşkın gerçekten gelip geçici olduğunu söyleyebilirim.
Sevmek ise başka bir boyut ve aranılması gereken özellik.
Kimse aşık olduğuyla evlenmemeli, gözde o perde ortadan kalkında kral çıplak deyip kaçasınız geliyor.

Hiç aşık olmadım 10.yıllımı devirdiğim Kocam da dahil sevgililerim oldu nasıl bir duygu bilmiyorum..evliliğime yansıması keşke olsaydım bı duyguyu yaşamadan mı öleceğim ben..ama boşanma sebebi hayır değil bu şekilde devam edebilirim alakasız bir benzetme ama benimki tek böbrekle yaşamak gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…