- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Biz 3 yıldır görüşüyoruz benimle evlenmeyi çok istediğini söylüyor seninle mutlu olabilirim diyor. Beni seviyor musun diye sordugumda seviyorum ama aşık anlaminda değil lise yillarindaki kalp carpintisi yok dedi. Buna üzüldüm. Ocakta evlenmeyi planladık. Ama aşık olmadan evlennilir mi bilmiyorum.
Beni elinin tersiyle itmiyor ki evlenmeyi planliyoruz kendisi söylüyor ocakta. 3 yıldır görüşüyoruzKadınları elinin tersiyle iten erkeklere ben çekici demiyorum başka şeyler diyorumBöyle adamların peşinden gidilir mi yahu .
O zaman şöyle söyleyeyim aşık olmadığım biriyle evlenmezdim, yada bana aşık olmadığını söyleyebilen biriyle. Yani bunu açıkça söyleyen erkek zaten beni kaybetmekten korkmuyordur ki.Evet ocakta evlenmeyi planliyoruz 3 yıldır görüşüyoruz zaten
Gitmiyoruz barikat kuruyoruz. Benim barikat baya saglam .Kadınları elinin tersiyle iten erkeklere ben çekici demiyorum başka şeyler diyorumBöyle adamların peşinden gidilir mi yahu .
Anladım teşekkürler.Sana bir soru . Neden evleniyorsun?
1-Evlenmis olmak icin mi. (Onune baskalari da cikacak . Dunyadaki tek adam bu degil. )
2-Sevdigin icin mi (Adam sana asik olmadigini bastan soylemis. Bosuna atese atiyorsun kendini)
3- Mutsuz olmak icin mi?
Cevabin 3 . opsiyon ise evlen ve beni de davet et.
Teşekkür ederim.O zaman şöyle söyleyeyim aşık olmadığım biriyle evlenmezdim, yada bana aşık olmadığını söyleyebilen biriyle. Yani bunu açıkça söyleyen erkek zaten beni kaybetmekten korkmuyordur ki.
İradeni ayakta alkışlıyorum bir kadın olarak tebriklerimi buradan taaa oralara kadar gönderiyorumGitmiyoruz barikat kuruyoruz. Benim barikat baya saglam .
Açıkçası ben de aşık değilim ama beni seviyor musun dediğimde bu cevabı verince biraz üzüldüm. Benim sevme şeklim böyle diyor. Dışarıdaki birbirine çok ilgi gösteren insnlar gibi olmak istiyorsun ama ben öyle yapamam diyor. Lise yillarindaki gibi bi kalp carpintisi yok dedi açıkça. Ben de çok üzgünüm. Ne dusunecemi karıştırdım. Bunu biliyordum zaten ama agzindan duymak üzdü.Ben (eşimde öyle) biribirimize ölüp bitip aşık olup evlenmedik. Belki yaşımızdan dolayı (30un üstünde evlendik), belki yapı ile ilgili bir durum. Ben eşimi çok sevdim. Aslinda evlendikten sonrada sevgimin saygimin daha da arttığını hissediyorum çünkü artık cocuklarimin da babası. Bence bize dizilerdeki ve Filmlerde gösterdikleri aşk hep biraz abartı gibi gelir. Sanki tamam 90 dakika idare eder ama ömrü de 90 dakikalik. Bence iliskilerden beklediğinize göre bağlı bir durum. Ben beni idealize edip kör kütük aşık olan adamdansa beni olduğum gibi sevip sayan eşi her zaman tekrar seçerdim bu yüzden.
aşık olmayan adamla evlenip napıcan kiYa bana kimse aşık olmuyorsa ve olmazsa o zaman ölene kadar evlenmemeli miyim?
Tesekkur ederim.İradeni ayakta alkışlıyorum bir kadın olarak tebriklerimi buradan taaa oralara kadar gönderiyorum
Konu dışı ama 52 kiloya kadar düşebilecek iradeye sahip bir kadın neler yapmazzzz.
Muhteşem sonuç başarılarının devamını dilerim. Ben de bir kurcalayayım bakayımTesekkur ederim.
Konu disi olacak ama Kadinlar kulubu ile dustum ben. Burada zayiflama hakkinda cok sey ogrendim. 49.9 a dusmeyi planliyorum sonra o civarda kalacagim.
Yeterince aktif olan uyelerin KK de dusemeyecegi kilo yok bence.
---------------
Pluton sana asik olmayan biriyle evlenme canim. Adam yarin obur birine asik olacak, belki de evlendikten sonra, cekip gidecek. Bahanesi de , eee sana ben asik degildim ki beni boyle kabul ettin olacak.
İnsan birini sevdiğini söylüyor ama aynı zamanda aşık olmak şeklinde olmadığını da söylüyor, bu kişiyle evlenilir mi? Sadece sevmek evliliğe yeter mi? Aşık değil diye evlenmemeli miyim? Ben seviyorum ve o böyle söylediği için çok üzgünüm.
Nasıl korkutabilirim ne yapmalıyım yani ne yaparsam yapayım aşık olmayacakaşık değilim ama seviyorum ne ya git dürüstlük hakkını başka yerde kullan. saçmalamış. şimdi madem aşık değilim diyebilecek kadar korkusuz bu beyimiz bi gözünü korkut bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?