Aşık olmak istiyorum..

Kızlar o değilde konumu kaynattiniz ya helal olsun:)))
Şaka bi yana işte aşk ta ki şansım da bu konunun kaynamasi gibi:)))
Umarim çok çılgın ve imrenilesi bir aşk yaşarsın konu sahibi.
Ama siparişle olmaz bu iş. Bir bakmissin aşka düşmussun.

Sen sosyal ol. Mutlu ve uretken ol. Aşk seni bulur. Görücü usulü aşk olmaz meselaa :))

Tahmin ediyim o istiyor siz istemiyorsunuz :)) bir cok konuda evli insanlara igrencsinizzz tarzinda yorumlar da yaparak olmuyor ne yazik ki :) ben sizi stalklamiycam sizin kalite zannettiginiz kalitesizliginizi ispatlama geregi duymuyorum zira. Bir kac konuda yorumlarınıza denk gelmek yeterli oldu. Başkalarının tokezledigi anlardan tatmin olarak kalitenizi olgunlugunuzu ortaya dökün buyrun. Burasi bdv farkindaysaniz. Genelde mutlu oldugumuz anlari ne yazik ki buraya konu açıp yazamıyoruz. Dertlesme amacli konu aciyoruz. Acip ta kocam bana soyle evlilik teklifi etmisti yazamam mesela.

Siz de kafeslemeye bakin bence belki o kadar kötü bir şey degildir. Tanismak isteyen, sevgilinizin saginda solunda dolanan kizcagizlardan dolayi kıskançlık krizlerine girmezsiniz meseela. Kafesleyin onlar sizi kiskansin kafesledi adami diye :))

Başka nasıl olcakki..çalıştığım yerde hiç erkek ark yok denecek kadar az..evden işe işten eve..haftasonlari sinema yemek vs hepsi bu

Bayaa kiskaniyorlar zaten. Ama kafesledim diye değil. Çünkü sevgilim evcil hayvan değil. Sizinki ne bilemedim şimdi...

Beni sevdiği ve tercih ettigi için kiskaniyorlar evet :))

Hele sen var yaa... aşkta
n zor nefes alasin. Gecen gündüzün aşk olsun. Ayaklarin yere degmesin.

Bu ne kız büyü kitabı gibi :)

2 tane yazılan var ama 2sinden de bir b.k olmaz .... hatta ikisini toplasam bana bir yol olmaz. Burda daha fazla yazıp banlanmayayım şimdi. 1 numara ama bugün bahane uydurup elimi tuttu, saçımı elledi fffffff efendi sanıyordum çakal çıktı.

Bayaa kiskaniyorlar zaten. Ama kafesledim diye değil. Çünkü sevgilim evcil hayvan değil. Sizinki ne bilemedim şimdi...

Beni sevdiği ve tercih ettigi için kiskaniyorlar evet :))

Eminimm keyfini sürün o zaman ozguvene yatirim yapip kaybetme korkunuzu yenin :)

Ben istemiyor da değilim. o istemiyor da değil.

Neden olmasin? Hele Bu kadar yoğun duygular yasiyorken.

Bakın evlenmek evlenmemek değil..tek bir degerli sey var. Aşkı muhafaza etmek.

Çocuk dogurmak için evlenilir elbet. Ama aşk evliliğin cok üstünde bişiy.

Yalnız yorumun ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir Lou

Yalnız yorumun ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir Lou
Amaan neden yanlış anladığı belli. Kaynanasi buna tembel oldugunu ima etmiş. Ben de buna yorum yazmıştım. Kalk yardim et diye. Bu da cevap veremediydi. Ordan bilenmis. Lou bişey yazsa da saldirsam diye beklemis.

Kafeslemek? Kocaniz hayvan değil hanımefendi. Siz kafeslediniz belli ki. Kafeslemek kotu degil diyorsunuz ya. Bu nasıl bir laf kendi kocaniza karşı?

Siz Gidin kaynana evinde bulasik yikayin yaa. Cekirdek citleyin dedikodu yapın..

Cennet mahallesindeki pembeden bizi farklı kılan kaynana dedikodusu yapmamak, kocayi kafeslememek, sizinle muhatap olmayan birine başkasının konusunda saldirmamak, eğitimsiz ve evde oturan biri olmamak vs.

Son düzenleme:
Sen git, sana "ananin evinde de zaten bunu bunu görmemiştin" diyen ve sana sürekli "ana evinde ne gördün ki benden kaliteli şeyler isticeksin" diye imada bulunan kocanla ugras. benimle degil. Adam sana bişey almak bile istemiyor yaa. Resmen sonradan görme demiş sana. sen onun eline bakacagina iş bul. Parasiz nasil yaşıyorsun, sana makyaj malzemesini bile cok goren adamla. Otur buna üzül benle ugrasacagina. Parasizligina üzül. Beni düşünme.

Gece eyv cekmistin uyuyamadin heralde hala kalitesiz kaliteni sergileme hirsindasin. Essiz muthis millete camur atacak nitelikte olmasi gerek egitimle okudugunu anlama güçlüğü cekmek te kaliteye dahil mi peki? Konumu anlayarak okusaydin basvurdugum yerden donus bekledigimi, kocamin oyle bir sey ima etmedigini zaten demistim. Atıyorum yildonumumuzde aldigi hediyeyi koyup senin gibi nispet yapmaya calisarak senin seviyene mi duseyim illa? Kime neye nispet yapiyorsun bilmiyorum inanilmaz komiksin. Sen o kucuk beyninle baskalarinin ufak sorunlarindan haz alacağına ortalarda buldumcuk gibi dolanip kiskanclik krizlerine girme. Ozguvensizliginle aman elimden alacaklar kafasiyla adami zaten bogup kafesliyomussun yazik adama. Her anlamda inanilmaz uyumlu bir cift ama adam sana uzak :))) ne anlamda? Tahmin ediyim duygusal :) hala evlenememe sebebiniz de odur belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…