Face im yok instgramim var onuda çok kullanmıyorum.bende ifrit oluyorum evlendin tmm da 25 tane foto koymak nedir yaa :/Şurda ne yazildiysa o....
Yalnız ne istediğine dikkat et.
Aşık olmak sürekli huzursuzluk demektir.
Sen aşk mı istiyorsun, delirten, heyecanlandiran, kaygilandiran,
Yoksa facete fotograf paylasmalik, sevgi pötürcügü halinle kizlara nispet yapıp, yüzüğü parmağına takip adami kafese sokmali bir ilişki mi?
İnşallah .cok teşekkür ederim yorumunuz içinAşk bekleyince gelmez sürpriz yapar. Sabredin öyle biri gelir ki geçen zamana değdi dersiniz umarim
Hele son zamanlarda deli gibi aşık olmaktan vazgeçtim sevip sevileyim diyorum ama ...hakkımızda hayırlısı olsunBende onu kaybetmekten korkuyorum sanki bişey olcak onu benden alcaklar yani olsada kötü olmasada kötü kadere ve zamana bırakıyorum sende öyle yap
Pardon da ne alaka? Yüzük, kafeslemek falan nasıl bi mantiktasiniz? O yerdiginiz yüzük iki tarafın da istegiyle takılıyor biliyor musunuz? Sevgiliniz evlenmek istemiyor olabilir sizinle veya siz sıcak bakmiyosunuzdur ama birbirini sevip aşık olup evlenen insanlara niye çamur atiyorsunuz? Asıl belli bi yasa gelip te halihazırda beraber oldugu kadınla evlenmeyen adamın sevgisine inanmam ben. Sizin tabirinizle kafeslenen adamlar seve seve giriyorlar o yola kafalarina silah dayatilmiyor bilin istedim.Şurda ne yazildiysa o....
Yoksa facete fotograf paylasmalik, sevgi pötürcügü halinle kizlara nispet yapıp, yüzüğü parmağına takip adami kafese sokmali bir ilişki mi?
Tabı en dogal hakkın ama iste sevip sevilsende çok şey araya girebiliyor o yüzden en güzeli kendi yaşantımıza bakıp kendimizi sevmek o kişi elbet çıkarHele son zamanlarda deli gibi aşık olmaktan vazgeçtim sevip sevileyim diyorum ama ...hakkımızda hayırlısı olsun
Pardon da ne alaka? Yüzük, kafeslemek falan nasıl bi mantiktasiniz? O yerdiginiz yüzük iki tarafın da istegiyle takılıyor biliyor musunuz? Sevgiliniz evlenmek istemiyor olabilir sizinle veya siz sıcak bakmiyosunuzdur ama birbirini sevip aşık olup evlenen insanlara niye çamur atiyorsunuz? Asıl belli bi yasa gelip te halihazırda beraber oldugu kadınla evlenmeyen adamın sevgisine inanmam ben.
Konu sahibi benim ne tarz kezbanlardan bahsettiğimi anladı. Siz anlamasaniz da olur. Ve neden alindiniz ki?
Hepsi değil. Ne kadar çok mutsuz erkek var. Ve ne kadar çok dedigim gibi kadin var. Mutlu olan insanlardan biri olur umarım konu sahibi.Yüzükle kafeslenmeyi bagdastirmaniz sacma geldi. O adamlar o yola kendi hür iradeleriyle giriyorlar yani.
Hanfendi sanki tüm kadınlar böyleymiş (kendi uslubuyla kezban)gibi yazmış ama alinmadim sizde alinmayin boşverin..Yüzükle kafeslenmeyi bagdastirmaniz sacma geldi. O adamlar o yola kendi hür iradeleriyle giriyorlar yani.
Mutsuz erkek varsa mutsuz kadın da var..burada paylaşılan yüzlerce örnek konu varHepsi değil. Ne kadar çok mutsuz erkek var. Ve ne kadar çok dedigim gibi kadin var. Mutlu olan insanlardan biri olur umarım konu sahibi.
Konuya yorumunuzu yazın ve benle polemige girmeyin bence.
Genellemeyin zira komik oluyor. Bir kac konuda da bu tarz yorumlariniza denk gelmistim. Tekrarliyorum sevgiliniz evlilige sicak bakmiyor olabilir bu da bi secimdir seve seve kafeslenen erkekler gibi oyleyse mutluluklar size :)Hepsi değil. Ne kadar çok mutsuz erkek var. Ve ne kadar çok dedigim gibi kadin var. Mutlu olan insanlardan biri olur umarım konu sahibi.
Konuya yorumunuzu yazın ve benle polemige girmeyin bence.
Evet var. Ve bu mutsuzluklarini başkasına saldırarak cikaranlar da var. Burda olduğu gibi.Mutsuz erkek varsa mutsuz kadın da var..burada paylaşılan yüzlerce örnek konu var
Valla bakıyor :)) öyle bir konu Açmadım. Oyle bir şikayette de bulunmadım..nerden çıkardiniz. Ailesiyle tanıştım vs. Ama size bunlari anlatmak zorunda degilim gerçi :))Genellemeyin zira komik oluyor. Bir kac konuda da bu tarz yorumlariniza denk gelmistim. Tekrarliyorum sevgiliniz evlilige sicak bakmiyor olabilir bu da bi secimdir seve seve kafeslenen erkekler gibi oyleyse mutluluklar size :)
Şurda ne yazildiysa o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?