Aşık olmak...

seni seviyorsa aklını kimse çelemez, "geri almak için uğraşmak" ne demek? gittiyse sevmiyordur seni, napıcaksın geri alıp..
düşünme bunları.. kendini varsayımlarla şişiriyorsun şimdiden..
bekle seviyorsa inanıyorsa size zaten dönecek sana.. sabırla bekle.. yoksa kaybedeceksin muhtemelen..

İnşallah beklemek beni de onu da iyileştirir... Zaten az bir sürede arkadaş kalma sebebi ne anlarım herhalde çünkü hiç arayıp sormamı istemez o zaman. Bilemiyorum dumur oldum resmen. Sevmiyorsa da açıkça sevmiyorum deseydi keşke. Öyle seni mahşerde bile yanımda görmek isterim gibi beylik cümleler kurmasaydı.

Açıkçası zaman verme fikri bana da çok iyi geldi o an. Sözlerinden ziyade hareketleri de beni seviyor gibiydi. O yüzden kafam karışık. Hani gözlerinde beni sevmediğini görsem bunu hissetsem o an ben bitsin diyecektim kendine de söyledim. Hep evlenelim derdim ona dedim ki beni sevmiyorsan evlensek de 10 çocuğumuz da olsa gözünde bu sevgiyi görmezsem ne önemi var yanımda olmanın. Eğer içinde olabiliriz gibi bir umudun bana karşı sevgin yoksa bitsin. Ben beni seven adam görmek istiyorum yanımda dedim. 4-5 sefer sordum bunu. Seni o kadar bekledim diye aynı okuldayız diye rezil ederim bizi okulda diyeyse bu laflar yapma sevmiyorsan içinde sevgi azalabilir ama bittiyse bu iş bitsin dedim ve defalarca hayır dedi.

Madem seviyor madem siz onun istediği kişisiniz o zaman niye ara veriyor.seviyorsan zaten hata görmez gözün.....bi elinin altında tutma çabası var ama ben anlayamadım açıkçası...ara vermek iyi gelecek diyorsanız içinizden geceni yapın ki kafanız rahat olsun....en azından ben böyle istedim dersiniz kendinize...

size anlatamadıkları her ne ise onun icin onemli demek ki. dedigi gibi zorlamayın. kendi çözsün.
bu kadar seviyorsanız isteseniz bile hayatınıza başkasını sokamazsınız hemen. yani dolaylı yoldan beklemiş olacaksınız zaten.
ama beklentiye kapılmamaya ozen gosterin hayal kurmayın ki sonradan istemediginiz seyler işitirseniz daha fazla uzulmeyin.
fakat onun istedigi uzere adı konmamıs bir iliski de yaşamamanızı tavsiye ederim.

Açıkçası ayrıldım deseydim bu gün mutlu olmayacaktım. Kafasındaki ne bilmiyorum. Eğer başkası olsa sevdiği , ilgi duyduğu benimle devam etmezdi ama seviyorsa ki dediği şu alev olarak seviyorsa köz halini almış sevgisi benim davranışlarım yüzünden. Bu iyi bir şey dedi tamamen bitmemişiz, bu zaman bize bir şans olsun dedi. ben de bir şans vermek istedim.

Yani ailesiyle bile ilgili ailesinden başka kimsenin bilmediği şeyleri paylaştı benimle. Bunu paylaşmıyorsa var bir bildiği diyorum başka kız meselesi olsa sana sonra halledince anlatıcam der miydi bilemiyorum. Beni sevdiğini görmek daha doğrusu hissetmek beni mutlu etti, tamamen bitsin istemiyorum güzel olsun istiyorum ama şu an bir beklentide değilim. Biraz kendimi toplamak istiyorum çok yıprandık bu ilişkide. Adı konmamış bir ilişki olsun istemiyordur umarım çünkü ona söyledim istediğin zaman senin olsun ama bu süreçte ayrıyız da özel hayatımız nasıl olacak sevgilimiz olacak mı dedim. Saçmalama öyle bir şey olmayacak tamamen bitti dersek herkes yoluna gider dedi.

Eski konularında da yazdım ben sana hep. Bu hissettiklerini öyle içselleştirip büyütüyorsun ki gerçekleri görmek istemiyorsun.
Aşk, sevda böyle olmaz. Böyle yaşanmaz.
Umarım daha fazla üzülmeden anlarsın...

yerinizde olsam "istedigin zaman senin olsun" demezdim.
ayrı mı kalacagız diye sormaz, ayrı olacagımızı birsey netlesmeden duygusal birsye paylasamayacagımı soylerdim.
hayatlarınıza birisinin girmesi şu an bir ilişkiniz olmasa bile yerinizde olsam sadakatsizlik gibi hisseder kimseyle gorusmezdim,
fakat onun bana boyle bir yasak koymasına da izin vermezdim...
ayrıca tumuyle iliskiyi yoneten pozisyonundaymıs gibi davranıyor, alıştırmayın...
siz kendi hayatınıza yaşamaya bakın. gelir anlatırsa ne ala. ama kimse izin zaman sınırsız degildir...

" Zaman " bazen en büyük ilac , Bazrn tam tersi.

Seviyorsam , Seviliyorsam , Neden iliskime zaman vericem?
Sebeb ??
Zaman yerine beraber cözmek isterim ben..
Sorun her neyse , ama Zaman denildimi benim aklima kötu seyler gelir herzaman.. hic bisey duzelmicek sanki ..

Ayrilicaz gibime gelir .. onun icin sanada tavsiyem o zamani
Verme , sorun neyse beraber asjn ama ayri yollarda asmayin.

Zaten ayni okuldasiniz , hergün birbirinizi goreceksiniz..
Ozaman birbirinize zaman vermeyede gerek yok.

Walla benim bildigim seven erkek ara falan veremez. O verilen arada kiz kalbini baskasina kaptirir diye akli cikar. Senin ki bosvermis bile. Seni cepte tutmak icin sana umut veriyor. ne olur ne olmaz..

Sabah kalktım ve mesaj attım görüşelim diye biz neden zaman veriyoruz dedim. İçimde duygular var ama ilişki yürütecek sabrım yok dedi. Askerden döndüğünden mi böyle oldu bilmiyorum. Perşembe okulda işe başlayacak ama okula geldi bu gün beni görmeye. Yine konuştuk aynı samimiyetle. İlk zamanlar arkadaşken hem de birbirimizi seviyorken çok mutluyduk sonra işler hep bozuldu. O zamanki duyguları yaşamak istiyor tekrar belki. Sabah konuştuk zamanla soğuyacağız diye mi bu zaman dedim. Hayır zaten bizim ilişkimiz bitmişti ama sevgimiz için şans verdik. Bana göre güzel olacağına dair umut olmasa bitirelim üç gün acı çeker sonra alışır derdim bunu sana yapmazdım dedi. Zaten zamanla soğuyamayız aynı okuldayız hep görüşeceğiz yine yan yana olacağız sadece bunalmak istemiyorum altında hiç bir art niyetim yok tek istediğim evimi tutup düzenimi kurup aylar sonra rahat hissetmek dedi. Ben de ilk defa böyle arkadaşça durumu yaşıyorum dedim ben de öyle beraber yaşayıp bir şeyler iyi olsun diye uğraşacağız dedi. Ben hayatında olmasam mı daha mutlu olacaksın yoksa zamanla düzelmek mi dedim. Ben seni hep yanımda görmek istiyorum kalbimde kor olan sevgi de asla bitmeyecek sadece kendini dinlemek istiyormuş. Arada mesaj atıyorum çok boğdum belki de askerde psikolojisi bozuldu bilemiyorum ama beni gerçekten bırakmak istese neden böyle yapsın. Okula geldi bu gün işi yoktu içimden seni görmek geldi çıktım geldim dedi.

"İçimde duygular var ama ilişki yürütecek sabrım yok. "

Bu cümleyi seni gerçekten seven birinden duyabileceğini zannetmiyorum.
Artık istemediği çok açık. Bitmiş.

Ama sanırım sen bu işin sonuna kadar gidip net bir şey görmeden, hissetmeden, yaşamadan peşini bırakmayacaksın.
Şimdi burada ne yazsak da kabul etmeyeceksin. En iyisi yaşa ve gör demek.

"Ben seni hep yanımda görmek istiyorum kalbimde kor olan sevgi de asla bitmeyecek sadece kendini dinlemek istiyormuş. Arada mesaj atıyorum çok boğdum belki de askerde psikolojisi bozuldu bilemiyorum ama beni gerçekten bırakmak istese neden böyle yapsın. Okula geldi bu gün işi yoktu içimden seni görmek geldi çıktım geldim dedi."

Ben de eski sevgilimi bırakmıyorum mesela, ararım sorarım. Ama sevmiyorum da. Aşk yok daha doğrusu.
İnsan olarak severim, görüşüyorum. Yakınlığımız da var. Yani dışarıdan bakan sevgili gibi görebilir.
Fakat işin iç yüzü öyle değil.
Bunlar olabilir yani. Sonuçta üzülürsün ama. Çünkü sen büyük anlamlar yüklüyorsun hala onun yaptıklarına.
Halbuki inan bana böyle çetrefilli laflarla yürümez bu işler. Seven biri böyle davranmaz.
Seviyorsan yok ben karışığım, ara verelim falan olmaz.
Ortası yok ki bunun.
Sen kenarda dur, istediğim zaman benimle görüş demenin karışık ve etkileyici bir yolu bu sadece bu kişinin tavrı.

Aynı şeyi önceden yaşadım ben de eski erkek arkadaşıma bir süre arkadaş kalalım demiştim alışsın duruma diye. Sordum böyle bir şey mi soğutmak istesem kendimden zaten bitmişti ben senden zaman istemedim sen içinde sevgi varsa zamana bırakalım dedin ben de bu süreçte kafamı toplarım sen de beni üzen davranışlarını bırakırsın diye bize bir şans olsun diye kabul ettim. Yoksa benim bu psikolojimle tamamen biteceğiz biz dedi. Daha iyi olalım diye yapıyoruz bunu zaten ayrılma kararı aldık daha kötüsü ne olabilir ki dedi.

İyi o zaman, umarım daha iyiye gidersiniz.

lütfetmiş sağolsun diyesim geldi...

benim sevgim azaldı, köz halinde ama iyi bişey bu demek nasıl bir kendine güvense artık...

bu olayda tüm yetki onun elinde, zaman da istese, ayrılmak da istese, devam etmek de istese onun dediği olacak.

lütfen insanlara bu kadar güvenme, bu kadar bağlanma. inan seviyor gibi görünmek kimilerine göre o kadar kolay ki...

sana hediye alması, markete girince birden öpüvermesi, güzel bakışlar atması sevginin kanıtı değil.

hala, zaman verdik ama neden verdik, başka kız mı var, zamanla soğutmak için mi bunu önerdin diye soruyorsun.

yani aslında hesap sormak gerekirken belki, sen bunu o kadar şefkatle yapıyorsun ki adam göklerde uçuyo şuanda, her dediğine kabul diyen bir sevgilisi var, dilediği zaman öyle kolay bitiriverir ki ne o sevgi dolu bakışlar kalır, ne de o güzel sözler.

tuhaf yani, seven bi adamın hareketleri gibi değil, bi yapaylık var gibi geliyor anlattıklarına bakılırsa...

yine de o kadar içten yazmışsın ki duygularını, inşallah üzmez seni dedim

Erkek arkadaşın seni insan olarak seviyor ve takdir ediyor olabilir.
Ama bir şekilde ilişkinizin yürümeyeceğine karar vermiş anlaşılan.
Ve seni onore edecek şekilde gayet centilmence bitirmeye "çalışmış".
Sen sanırım sürekli nedenleri niçinleri sorgulayarak mevzuyu uzatıyorsun.Kapanmasına izin vermiyorsun.

Kafanda bir aşk yaratmışsın ama o adam bu adam değil.
Belki kızacaksın ama romansı mı desem arabesk mi desem...Duyguların fazla abartılı geldi açıkçası.
Belki çevreni genişletip farklı kişilerle sosyalleşmen veya değişik aktivitelere katılman iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…