- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Nightingale
-
Bazıları çok tepki verecek biliyorum ama şu da var ben ona aşığım ve etrafında aklını çelmeye çalışan, bir şekilde onunla olmaya çalışan biri varsa da ben sevdiğim adamı o beni sevdikçe geri almak için uğraşacağım. Ama işte kafam karışık seviyor mu yoksa beni atlatmak için bu konuşmalar. Okulda da konuşuruz sohbet ederiz ilk zamanlar birbirimizi severken nasıl arkadaşsak yine öyle olalım dedi. Bilemiyorum...
seni seviyorsa aklını kimse çelemez, "geri almak için uğraşmak" ne demek? gittiyse sevmiyordur seni, napıcaksın geri alıp..
düşünme bunları.. kendini varsayımlarla şişiriyorsun şimdiden..
bekle seviyorsa inanıyorsa size zaten dönecek sana.. sabırla bekle.. yoksa kaybedeceksin muhtemelen..
Yaşınızda benden büyükmüş akıl vermek gibi algılamayın ama bazı erkeklerin ağzı iyi laf yapıyor...bu cümleleri söylemiş olması sizi sevdiği anlamına mı gelir..öylesine söylenmiş olamazlarmı.....arkadaş kalmak ve senı hala seviyorum..birbiriyle çelişen iki cümle değil mi bunlar....iste bu yüzden söylediklerine çok takılmayın....
Açıkçası zaman verme fikri bana da çok iyi geldi o an. Sözlerinden ziyade hareketleri de beni seviyor gibiydi. O yüzden kafam karışık. Hani gözlerinde beni sevmediğini görsem bunu hissetsem o an ben bitsin diyecektim kendine de söyledim. Hep evlenelim derdim ona dedim ki beni sevmiyorsan evlensek de 10 çocuğumuz da olsa gözünde bu sevgiyi görmezsem ne önemi var yanımda olmanın. Eğer içinde olabiliriz gibi bir umudun bana karşı sevgin yoksa bitsin. Ben beni seven adam görmek istiyorum yanımda dedim. 4-5 sefer sordum bunu. Seni o kadar bekledim diye aynı okuldayız diye rezil ederim bizi okulda diyeyse bu laflar yapma sevmiyorsan içinde sevgi azalabilir ama bittiyse bu iş bitsin dedim ve defalarca hayır dedi.
Madem seviyor madem siz onun istediği kişisiniz o zaman niye ara veriyor.seviyorsan zaten hata görmez gözün.....bi elinin altında tutma çabası var ama ben anlayamadım açıkçası...ara vermek iyi gelecek diyorsanız içinizden geceni yapın ki kafanız rahat olsun....en azından ben böyle istedim dersiniz kendinize...
size anlatamadıkları her ne ise onun icin onemli demek ki. dedigi gibi zorlamayın. kendi çözsün.
bu kadar seviyorsanız isteseniz bile hayatınıza başkasını sokamazsınız hemen. yani dolaylı yoldan beklemiş olacaksınız zaten.
ama beklentiye kapılmamaya ozen gosterin hayal kurmayın ki sonradan istemediginiz seyler işitirseniz daha fazla uzulmeyin.
fakat onun istedigi uzere adı konmamıs bir iliski de yaşamamanızı tavsiye ederim.
Yani ailesiyle bile ilgili ailesinden başka kimsenin bilmediği şeyleri paylaştı benimle. Bunu paylaşmıyorsa var bir bildiği diyorum başka kız meselesi olsa sana sonra halledince anlatıcam der miydi bilemiyorum. Beni sevdiğini görmek daha doğrusu hissetmek beni mutlu etti, tamamen bitsin istemiyorum güzel olsun istiyorum ama şu an bir beklentide değilim. Biraz kendimi toplamak istiyorum çok yıprandık bu ilişkide. Adı konmamış bir ilişki olsun istemiyordur umarım çünkü ona söyledim istediğin zaman senin olsun ama bu süreçte ayrıyız da özel hayatımız nasıl olacak sevgilimiz olacak mı dedim. Saçmalama öyle bir şey olmayacak tamamen bitti dersek herkes yoluna gider dedi.
Biz ciddi ciddi ayrıldık mı yani? Güzellikle mi beni bıraktı yoksa gerçekten bir şans mı bu bize?
Walla benim bildigim seven erkek ara falan veremez. O verilen arada kiz kalbini baskasina kaptirir diye akli cikar. Senin ki bosvermis bile. Seni cepte tutmak icin sana umut veriyor. ne olur ne olmaz..
"Ben seni hep yanımda görmek istiyorum kalbimde kor olan sevgi de asla bitmeyecek sadece kendini dinlemek istiyormuş. Arada mesaj atıyorum çok boğdum belki de askerde psikolojisi bozuldu bilemiyorum ama beni gerçekten bırakmak istese neden böyle yapsın. Okula geldi bu gün işi yoktu içimden seni görmek geldi çıktım geldim dedi."
Ben de eski sevgilimi bırakmıyorum mesela, ararım sorarım. Ama sevmiyorum da. Aşk yok daha doğrusu.
İnsan olarak severim, görüşüyorum. Yakınlığımız da var. Yani dışarıdan bakan sevgili gibi görebilir.
Fakat işin iç yüzü öyle değil.
Bunlar olabilir yani. Sonuçta üzülürsün ama. Çünkü sen büyük anlamlar yüklüyorsun hala onun yaptıklarına.
Halbuki inan bana böyle çetrefilli laflarla yürümez bu işler. Seven biri böyle davranmaz.
Seviyorsan yok ben karışığım, ara verelim falan olmaz.
Ortası yok ki bunun.
Sen kenarda dur, istediğim zaman benimle görüş demenin karışık ve etkileyici bir yolu bu sadece bu kişinin tavrı.
Aynı şeyi önceden yaşadım ben de eski erkek arkadaşıma bir süre arkadaş kalalım demiştim alışsın duruma diye. Sordum böyle bir şey mi soğutmak istesem kendimden zaten bitmişti ben senden zaman istemedim sen içinde sevgi varsa zamana bırakalım dedin ben de bu süreçte kafamı toplarım sen de beni üzen davranışlarını bırakırsın diye bize bir şans olsun diye kabul ettim. Yoksa benim bu psikolojimle tamamen biteceğiz biz dedi. Daha iyi olalım diye yapıyoruz bunu zaten ayrılma kararı aldık daha kötüsü ne olabilir ki dedi.
Açıkçası ayrıldım deseydim bu gün mutlu olmayacaktım. Kafasındaki ne bilmiyorum. Eğer başkası olsa sevdiği , ilgi duyduğu benimle devam etmezdi ama seviyorsa ki dediği şu alev olarak seviyorsa köz halini almış sevgisi benim davranışlarım yüzünden. Bu iyi bir şey dedi tamamen bitmemişiz, bu zaman bize bir şans olsun dedi. ben de bir şans vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?