Aşık olmak...

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Çok aşık oldum, 7 buçuk ay askerlik dahil bekledim. Öyle saf, temiz duygularla sevdim ki kimse inanmadı. Cinsellik yaşadın da mı bu haldesin dedi çoğu. Ne komik! Saf bir sevgi, aşk olamaz değil mi? Ama eski konularımı okuyanlar da bilir hep kavgalı, hep kıskanç, hep berbat gitti ilişkimiz. Üzerine gittim bunalttım. En sonunda da ben ayrıldım. Benden uzaklaştığını düşünerek. Geçen çarşambadan beri ne yedim ne uyudum. Ağladım, ağladım, ağladım. Hastanelik oldum ve insanların tek dediği şey bir erkek için değer mi? Unutursun... İçimdeki yeri hep aynı, ilk gördüğüm andan beri. Kimse böyle aşık olmadı mı? Ve bu gün görüştük yüz yüze. Korkuyordum gözlerinde kendimi göremem diye. Beni gördüğünde öyle mutlu oldu ki o bakışını asla unutmam. Konuştuk uzun uzun. Ellerimi tuttu, tutamadı kendini yanaklarımı öptü. Hediye aldı bana. Sen benim mahşerde bile yanımda görmek istediğimsin dedi defalarca. Seni Allah'tan çok istedim, bana sevgilim desin sevdiği olayım diye çok dua ettim. Duygularım çok büyüktü ama içimde senin davranışlarından dolayı azaldı dedi. Ayrılmak istemedim hiç hep yapıştım çünkü. En önemlisi geçmişten getirdiğim bir sorunum var çözmem lazım. Her şeyi güzel yapmam lazım, ama biraz zaman verelim dedi. Yine konuşacağız okulda, dışarı çıkacağız dedi. Kafam karmakarışık başkası mı var hayatında? Yoksa aynı okuldayız ben rezillik çıkarırım diye mi zaman verelim dedi. Defalarca sordum ona bunu hayır dedi. Eğer içinde bana hiç sevgi yoksa şu an bitsin dedim. Hayır bu zaman bize bir şans dedi. Bu lafları hep uydurma mı?

lafları uydurma mı değil mi ancak yaşayarak öğrenebilirsiniz..

zaman vermeler her zaman akıl karıştırıcı oluyor karşı taraf için..

bence sakin olun.. sürekli ağlayan yalvaran yapışan arayan didikleyen biri olduysanız artık olmayın..

güçlü durun.. sevdiğinizi ve eskisi gibi olmayacağınızı söyleyin ve biraz geri çekilin..

Geçmişten getirdiği sorun kısmını anlayamadım

Ben de bilmiyorum. Söylemek istemedi. Eğer devam edersek sana anlatacağım dedi. Kız meselesi mi dedim yok dedi. Sen davranışlarını düzelteceğim diyorsun ben de sorunlarımı halledeceğim her şey güzel olacak. Üzerime gelip her şeyi mahvetme dedi. O anlık ayrılayım diye mi dedi bilmiyorum. Defalarca da sordum bunu hayır dedi.

Eğer dedim on beş gün sonra karşıma çıkar da ben zaman vermeyi o gün güzellikle bitirelim diye söyledim dersen canım çok yanar. Şimdi bitsin o zaman dedim. HAyır dedi. Evet yapışkan, aptal şeyler yapan biri oldum hep.

sanırım birbirinizle olduğunuzda sürekli problem yaşamanızdan dolayı olmamanızın daha doğru bir karar olduğunu düşünmüş. Sizi çok sevdiği bana göre çok açık. ama malesef sadece sevgi yetmiyor. iki kişinin birlikte olabilmesi için birbirlerine mümkün olduğunca tolerans göstermesi, düşüncelerine saygı göstermesi şart. belki zamanla aranızdaki tüm problemleri çözebilirsiniz, karşınızdaki bunu düşünüyor olabilir. bu yüzden sevgili olmadan ama aranızdaki sohbeti de bitirmeden bir süre akışına bıırakmaya karar vermiştir.. sabretmenizi ve öncelikli olarak kendi davranışlarınızı, doğrularınızı yanlışlarınızı objektif açıdan değerlendirmenizi öneririm.. umarım hakkınızıda her şeyin hayırlısı olur

gerçekten sizi seviyor ama hareketleriniz eskisi gibi olacaksa bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor olabilir..

iyi düşünün.. bu zamanı kendinizi daha iyi ve güçlü kılmaya harcayın.. karşısına bir daha çıktığınızda içini rahatlatın..

ayrıldık mı acaba diye düşünmeyin sürekli.. evet ayrıldınız.. böyle kabul edin.. tekrar ve daha güzel başlama şansım hala var diyip sevinin..

Bana zaten şunu söyledi. Ben ayrılmaya gelmiştim, senin çok tepki vereceğini düşünmüştüm ama zaman verme fikri iyi oldu dedi ki bunu da o teklif etti. Aynı iş yerindeyiz, her gün görüşeceğiz bizim için bir şey değişmeyecek dedi. Sevgisi azalmış. Yüzünü görünce çok mutlu oluyorum ama kendime sordum yarım saat onu görüp mutlu olmak için günlerce kavga etmeye stres çekmeye değer mi dedim. Bitsin daha iyi dedim. Ben de diyorum ki acaba beni anlık atlatmak mı istedi, iş yerinde falan olayı büyütürüm, ayrılmak istemiyorum diye.

Üzerime gelme! "Bana bu cümle hadi bebeğim sen yoluna ben yoluma sal yakamıda keyfime bakayım ama sen beni ilişkimizi kurtarmaya çalışıyormuşum diye düşün sen bekle beni etraftan umduğumu bulamazsam kahramanın olup geri dönerim belki" demeye mi çalışmış.......sen daha iyi tanırsın tabi....benimkisi sadece farklı bi bakış açısi.....

Doğru ayrıldık ve güzel bir başlangıç şansımız var. İnşallah güzel olur her şey. Bir zaman sonra yokluğuma sen alışacaksın, ben çok büyük ihtimal sana gelirim ama belki o zaman sen beni istemeyeceksin dedi. Ama benim için gerçekten meleksin, çok güzelsin , halin tavrın, giyinişin tam istediğim gibi ama zaman dedi.

Böyle düşünmüş olamaz. Ama şu geçen seneden beri çözemediği problemi bilmiyorum. Başkası mı var dedim, yok ben hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum başkasıyla ne uğraşayım dedi. Davranışları nasıl desem üzerime titredi, gitti hediye aldı, ellerimi tuttu, markete girdik 7 buçuk ay sonra aptalca karşılaştığımız için el bile sıkışmamıştık aniden öptü. Seviyor dedim kendine de söyledim. İçimde azaldı sevgi dedi. Bilmiyorum ne düşünüyor ne yapıyor. Çok saçma bir durumun içindeyim dedi. Ayrılalım istersen dedim zaman dedi.

bence en güzeli hayatına devam et.. belki onun yokluğunun sandığın kadar da zor olmadığını göreceksin.. kim bilir..

insanlar gerçek yüzlerini ayrılırken gösterir unutma.. bak bakalım nasıl biri???

iş yerinde de moralli ol.. işine bak.. ona da azıcık mesafeli ol ama azıcık abartma:)

gerçekten toparlar ve daha iyi şekilde yeniden başlarsınız umarım..

not: "giyinişin tam bana göre" kısmına çok güldüm ama bak.. sen benim için meleksin diye güzel başlamış ama... yaşlarınız küçük sanırım.. yani lütfeeennn çok takma kafanaa....

Olay yaşları küçük gibi gösteriyor değil mi Ben 25 o 28 deyim de gece gece şok ol Bu gün oldu ama arayıp sormuyorum bakalım kendi ne yapacak.

Sürekli başkasımı var diye düşünmüşsünüz....böyle bir ihtimal olduğundan mı yoksa kuruntudan mı? Bana ilişkiye zaman istenmesi pek iyi sonuçlar getircekmiş gibi gelmiyo.kız olsun erkek olsun düşüncem bu yönde....belkide ben çok olumsuz düşünen biriyim bu konularla bilemiyorum

Olay yaşları küçük gibi gösteriyor değil mi Ben 25 o 28 deyim de gece gece şok ol Bu gün oldu ama arayıp sormuyorum bakalım kendi ne yapacak.

şok olmadım da yaşından küçük cümle kurmuş napayım :)

sakın arama.. evet en doğru cümle bu şu an "sakın arama"

Başka biri mi var diye düşündüm çünkü hiç istediğim gibi olmadı ilişkimiz. İstedim ki gizli saklı olmasın. Ciddiye binsin artık iş. Ve bana dedi ki bu zaman bize çok iyi gelecek eğer başlarsak ki ben sana çok büyük ihtimalle döneceğim nasıl istersen her şey öyle olacak dedi. Başka kıza yordum bu zaman istemeyi de acaba seçim mi yapacak diye söyledim de seni böyle küçük bir duruma düşürür müyüm dedi. Ben batılıyım o doğulu. Varoş saldım çayıra pislik bir ortamda yetişmiş ne hayatındaki sorun bilmiyorum. Hamile bir kız mı var bile dedim artık. Sadece bu sorun değil senin davranışların da beni çok aşırı bunalttı ben nasıl bu kızdan ayrılırım dedim içim yandı ama çenenden kurtulmak rahat ettirdi beni dedi. Neden arkadaş olalım dedi bilmiyorum. Eğer sevmiyorsa aynı okuldayız diye düzgünce bitirmek istediyse de neden beni sevdiğini söyledi, neden mahşerde bile yanımda görmek istediğim insansın dedi ki.

şok olmadım da yaşından küçük cümle kurmuş napayım :)

sakın arama.. evet en doğru cümle bu şu an "sakın arama"

Bu olay bana da kendimi ergenlik çağında gibi hissettiriyor vallahi :) Giyiniş derken doğulu ya pek açık sevmiyor ondan beğeniyormuş benim giyimimi Aramıyorum bakalım perşembe işe başlayacak o zaman anlarım yavaş yavaş herhalde.

Bazıları çok tepki verecek biliyorum ama şu da var ben ona aşığım ve etrafında aklını çelmeye çalışan, bir şekilde onunla olmaya çalışan biri varsa da ben sevdiğim adamı o beni sevdikçe geri almak için uğraşacağım. Ama işte kafam karışık seviyor mu yoksa beni atlatmak için bu konuşmalar. Okulda da konuşuruz sohbet ederiz ilk zamanlar birbirimizi severken nasıl arkadaşsak yine öyle olalım dedi. Bilemiyorum...

Yaşınızda benden büyükmüş akıl vermek gibi algılamayın ama bazı erkeklerin ağzı iyi laf yapıyor...bu cümleleri söylemiş olması sizi sevdiği anlamına mı gelir..öylesine söylenmiş olamazlarmı.....arkadaş kalmak ve senı hala seviyorum..birbiriyle çelişen iki cümle değil mi bunlar....iste bu yüzden söylediklerine çok takılmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…