- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
- Konu Sahibi Nightingale
-
Böyle düşünmüş olamaz. Ama şu geçen seneden beri çözemediği problemi bilmiyorum. Başkası mı var dedim, yok ben hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum başkasıyla ne uğraşayım dedi. Davranışları nasıl desem üzerime titredi, gitti hediye aldı, ellerimi tuttu, markete girdik 7 buçuk ay sonra aptalca karşılaştığımız için el bile sıkışmamıştık aniden öptü. Seviyor dedim kendine de söyledim. İçimde azaldı sevgi dedi. Bilmiyorum ne düşünüyor ne yapıyor. Çok saçma bir durumun içindeyim dedi. Ayrılalım istersen dedim zaman dedi.
Erkek arkadaşın seni insan olarak seviyor ve takdir ediyor olabilir.
Ama bir şekilde ilişkinizin yürümeyeceğine karar vermiş anlaşılan.
Ve seni onore edecek şekilde gayet centilmence bitirmeye "çalışmış".
Sen sanırım sürekli nedenleri niçinleri sorgulayarak mevzuyu uzatıyorsun.Kapanmasına izin vermiyorsun.
Kafanda bir aşk yaratmışsın ama o adam bu adam değil.
Belki kızacaksın ama romansı mı desem arabesk mi desem...Duyguların fazla abartılı geldi açıkçası.
Belki çevreni genişletip farklı kişilerle sosyalleşmen veya değişik aktivitelere katılman iyi olur.
canım askerlik sürecinizi az buçuk biliyorum.. biraz problemli bir dönemdi.. yani ben ortada büyük bir denge problemi görüyorum.. el ele sıkışmadan direkt sarılıp öpen , hediye alan bir adam nasıl oluyor da içimdeki sevgi azaldı diyebiliyor.. belki üzülüyorsun ayrılmak istemiyorsun ama böyle dengesiz bir duruma ömrün boyunca nasıl katlanacaksın.. ??
Asker beklemenin ne zor olduğunu onu ne çok sevdiğimi de biliyorsun. Çok zor geçti ilişkimiz hep. Ben belki zamanla bir düzene oturur dedim. Bırakmak istemiyorum o da bırakmak istemiyor gibi ama iyi de görünmüyor psikolojik olarak. Belki benim değiştiğimi görmek istiyor. DEğişirsem devam etmek istiyor bilemiyorum ki. Ben onunla olmak istiyorum, katlanmaksa katlanacağım ben.
canım hata sendeyse ve seviyorsan tabi ki elinden geleni yap.. o da askerden yeni geldi.. askerden gelince bir bocalama dönemi oluyor.. biraz zaman geçsin bakalım neler olur.. ikiniz içinde hayırlısı olsun..
Bence sizden aynı davranışları görüp göremeyeceği konusunda emin olmak istiyor bu yüzden zamana ihtiyaç duymuş.Bazen böyle aralar iyi gelir birbirinizi özler kıymetinizi anlarsınız.Hatalarınızı düzeltir daha güçlü ilişkiye devam edersiniz.Anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum sizi seviyor bence.Çok üstüne varmayın hatalarınızı bulup düzeltmeye bakın .Umarım her şey yoluna girer.
Hata bence ben de. Hep bunalttım hep bunalttım askerde bile kıskançlık, kavga , ilgi göstermiyorsun tripleri hep üzerine gittim. Askerde değilken de her mutlu anını kavgayla baltaladım. Özür dileyip devam etmek istedim ama her şey aynı olur sana bu konuda güvenmiyorum dedi belki zamanla hem ayrılmayıp yan yana olup hem de benim değiştiğimi görmek güvenmek istiyor. Böyle inanmak istiyorum. Ve o da bunu söylüyor. Senin aşık olduğun adam da sana aşıktı ama bıktırdın onu dedi konuşurken. Tamamen mi bitecek dedim iyi düşünüyorum ben güzel olacak her şey dedi. Yeniden ayağa kalkabilmemiz için mi ki bunlar. Askerden gelince artık hiç bir şeye tahammülü kalmadı boş boş yaşıyor gibi.
Çok aşık oldum, 7 buçuk ay askerlik dahil bekledim. Öyle saf, temiz duygularla sevdim ki kimse inanmadı. Cinsellik yaşadın da mı bu haldesin dedi çoğu. Ne komik! Saf bir sevgi, aşk olamaz değil mi? Ama eski konularımı okuyanlar da bilir hep kavgalı, hep kıskanç, hep berbat gitti ilişkimiz. Üzerine gittim bunalttım. En sonunda da ben ayrıldım. Benden uzaklaştığını düşünerek. Geçen çarşambadan beri ne yedim ne uyudum. Ağladım, ağladım, ağladım. Hastanelik oldum ve insanların tek dediği şey bir erkek için değer mi? Unutursun... İçimdeki yeri hep aynı, ilk gördüğüm andan beri. Kimse böyle aşık olmadı mı? Ve bu gün görüştük yüz yüze. Korkuyordum gözlerinde kendimi göremem diye. Beni gördüğünde öyle mutlu oldu ki o bakışını asla unutmam. Konuştuk uzun uzun. Ellerimi tuttu, tutamadı kendini yanaklarımı öptü. Hediye aldı bana. Sen benim mahşerde bile yanımda görmek istediğimsin dedi defalarca. Seni Allah'tan çok istedim, bana sevgilim desin sevdiği olayım diye çok dua ettim. Duygularım çok büyüktü ama içimde senin davranışlarından dolayı azaldı dedi. Ayrılmak istemedim hiç hep yapıştım çünkü. En önemlisi geçmişten getirdiğim bir sorunum var çözmem lazım. Her şeyi güzel yapmam lazım, ama biraz zaman verelim dedi. Yine konuşacağız okulda, dışarı çıkacağız dedi. Kafam karmakarışık başkası mı var hayatında? Yoksa aynı okuldayız ben rezillik çıkarırım diye mi zaman verelim dedi. Defalarca sordum ona bunu hayır dedi. Eğer içinde bana hiç sevgi yoksa şu an bitsin dedim. Hayır bu zaman bize bir şans dedi. Bu lafları hep uydurma mı?
Bence sizden aynı davranışları görüp göremeyeceği konusunda emin olmak istiyor bu yüzden zamana ihtiyaç duymuş.Bazen böyle aralar iyi gelir birbirinizi özler kıymetinizi anlarsınız.Hatalarınızı düzeltir daha güçlü ilişkiye devam edersiniz.Anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum sizi seviyor bence.Çok üstüne varmayın hatalarınızı bulup düzeltmeye bakın .Umarım her şey yoluna girer.
canım artık ''keşke'' demenin bir faydası yok ama keşke o zaman biraz daha dikkatli olsaydın.. çünkü bende nişanlımı tanıyamıyordum en basit şeyleri bile büyük sorunlar haline getiriyordu.. askerlik gerçekten farklı bir şey.. oradayken de geldikten sonra da bir geçiş dönemi yaşıyorlar.. zamanla kafasını toparlar , sende artık hatanı anlamışsın.. inşallah her şey yoluna girer.. neticede kaç ay yolunu beklemişsin..
Ben de biz askerde çok iyi geçiniyoruz diyordum ama bunalmış meğer. Anlayamadım işte. Ona da söyledim ben yolunu bekledim diye ne tekrar dene ne de güzelce ayrılmaya çalış. Çok arabesk buluyor olabilir bazıları ama ben yanımda bana aşkla bakan adam istiyorum eğer sevgin yoksa şu an bitsin dedim. Karşımda eskiden çapkın, zor şartlarda yetişmiş biri var öyle ki ben asla kimseyle 7 ay telefonla konuşarak ilişki yürütmedim, böyle tekrar denemedim dedi. Şimdi de üzerine gidip tümden kaybetmek istemiyorum ki.
canım hatalarını kabul edip özür dilemen yeterli.. aşırı şekilde üzerine düşmen ters teper.. sen özrünü dile bir kenara çekil.. gerisi ona kalmış.. seviyorsun ve yeter ki ilişki devam etsin diye kendini ezdirme sakın..
Anneme göre böyle yaparak beni tam istediği kıvama getirecek, her istediğini yapacağım. Yorumlar, laflar, olaylar manyak oldum resmen.
evet canım annenin dediği çok doğru.. sen şimdi alttan alırsın , her dediğine hee dersin , eline çok büyük bir koz vermiş olursun en ufak bir sorunda kendini savunmana fırsat bile vermez yine ayrılıkla tehdit eder ara verelim der.. benim diyebileceğim tek şey ezdirme kendini kimse için değmez
Kimseye beddua etmedim şu güne kadar ama artık edersem Allah seni aşık etsin diyeceğim. Ne zormuş bu duygu. Sağol canım benim her şey için...
Çok aşık oldum, 7 buçuk ay askerlik dahil bekledim. Öyle saf, temiz duygularla sevdim ki kimse inanmadı. Cinsellik yaşadın da mı bu haldesin dedi çoğu. Ne komik! Saf bir sevgi, aşk olamaz değil mi? Ama eski konularımı okuyanlar da bilir hep kavgalı, hep kıskanç, hep berbat gitti ilişkimiz. Üzerine gittim bunalttım. En sonunda da ben ayrıldım. Benden uzaklaştığını düşünerek. Geçen çarşambadan beri ne yedim ne uyudum. Ağladım, ağladım, ağladım. Hastanelik oldum ve insanların tek dediği şey bir erkek için değer mi? Unutursun... İçimdeki yeri hep aynı, ilk gördüğüm andan beri. Kimse böyle aşık olmadı mı? Ve bu gün görüştük yüz yüze. Korkuyordum gözlerinde kendimi göremem diye. Beni gördüğünde öyle mutlu oldu ki o bakışını asla unutmam. Konuştuk uzun uzun. Ellerimi tuttu, tutamadı kendini yanaklarımı öptü. Hediye aldı bana. Sen benim mahşerde bile yanımda görmek istediğimsin dedi defalarca. Seni Allah'tan çok istedim, bana sevgilim desin sevdiği olayım diye çok dua ettim. Duygularım çok büyüktü ama içimde senin davranışlarından dolayı azaldı dedi. Ayrılmak istemedim hiç hep yapıştım çünkü. En önemlisi geçmişten getirdiğim bir sorunum var çözmem lazım. Her şeyi güzel yapmam lazım, ama biraz zaman verelim dedi. Yine konuşacağız okulda, dışarı çıkacağız dedi. Kafam karmakarışık başkası mı var hayatında? Yoksa aynı okuldayız ben rezillik çıkarırım diye mi zaman verelim dedi. Defalarca sordum ona bunu hayır dedi. Eğer içinde bana hiç sevgi yoksa şu an bitsin dedim. Hayır bu zaman bize bir şans dedi. Bu lafları hep uydurma mı?
Şu kısım çok hoşuma gitti.
tam olayı anlayamadım ama tanışmadığınız zamanlar mı seni bu kadar seviyormuş? tanıyınca mı soğumaya başlamış?
olmıcak bir şey değil aslında. geçmişten getirdiği sorun neymiş onu da merak ettim?
senin aşkın baya saplantılı hastalıklı bir hal almış canım. başka şeylere yönelmeye çalış.
su akar yolunu bulur demişler olaylar gitmesi gereken yere gider zaten.
laflar uydurma mı değil mi anlaşılır yakında ama sen sadece ona odaklanmayı bırakmalısın bence.
bu kadar da üstüne düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?