Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşk olmadan sevgi olmaz düşüncesine katılmıyorum ben..
aşk en uç nokta bence.. insana yapmam dediği çoğu şeyi yaptırabilir.. aşkda aklın değil kalbin sana hükmeder çoğu kez...
sevgi ise aynı oranda hem kalbine hem aklına söz geçirebilirsin..
bende eşime aşık olarak evlenmedim.. ama onu çok seviyorum.. onsuz bi hayat düşünemem..
ama aşkı da biliorum :)
lisede sınıftan birine aşık olmuştum.. o dakikadan sonra kör sağır oldum resmen.. sanki dünya sadece bizim etrafımızda dönüyodu...
sonra o totoma tekmeyi basınca, zor olsa da ayıldım
aşk olmadan sevgi olacağına inanmayanlardanım. ben öyleyim yani. aşkım hiç bitmedi, umarım da asla bitmez. tutku sayesinde belki de. ama sadece sevgiyle yetinemem ve sadece sevgi ile yaklaşamam. :)
Sevgi tabi ki çok kuvvetli bağdır,histir;ama ben de karşı bir cinse aşık olmadan sevilebilmeyi anlamıyorum..Anneyi seversin;doğurandır yemeyip yedirendir minnetkarca seversin bitmeksizin..Babayı seversin koruduğu için kolladığı için okşamasa da içten sevdiğini bilirsin yine seversin..Arkadaşını seversin,kardeşini,komşuyu,sevdiğin bi artisti vs vs...Ama karşı cinsle bi etkileşim bi şimşek çakması,el ayak titremesi,mide krampları,kalp atışları olmadan aşk olmadan nasıl sevgi evresine geçilir ben de bunu anlamıyorum..Ben nişanlımla 8 yıldır beraberim onu çooookk seviyorum sevgi evresine geçmemize rağmen hala deli gibi aşığız biz mesela...Aşkta heyecan var tutku var...Elini yakacağını bilse de ona dokunmak var cesaret var..Tutkulu bi aşkın,aşklı bi sevginin kolay tükenmeyeceği taraftarıyım...Bence aşk yaşamadan sadece seviyorum diyenlerin aşkı tatmamış,sıradan,heyecansız bi ilişki yaşadığı kanısındayım...Bol aşklı günler...
karşınıdaki kişiye bağlı herşey ...aşk eğer o iyiyse ve karşılıklıysa anlam kazanır...
herşey bazen onun kötü söylediği gurunuzu incittiği yerde sıfırlanıyor.