Aşık olunmamak

Romankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
82
40
3
Selam arkadaşlar. Bayadır bu bölümü takip ediyorum, dedim ben de derdimi dökeyim. Bu dertlerin yanında dert demeye utanıyorum aslında. Herkesin derdi kendine büyük işte. Sağlık olsun da gerisi boş ama gönül...
Çocukluğuma inelim :) Hep böyle çirkin cüce lakabı verilen bir çocuktum. Büyüyünce de kuğu olmadım. Şimdi şükür işim var bakıma kozmetiğe harcıyorum. Ama estetik hiç düşünmüyorum beni seven böyle sevsin. Seviyor mu hayır. Yaş 30 olacak. Platonik sevdim hep. Bir seferinde ilgi gördüğümü sandığım birine açılmıştım. Çok iyi birisin seni arkadaş olarak gördüm dedi yıkıldım. Bana olan ilgisi de arkadaşım sebebiyleymiş. İkinci kez yıkıldım.
Karakter olarak kötü bilinmem, arkadaşlarım sever beni, biraz sessizim sadece.
Ben tek başına sevmekten yoruldum. Sevdiğim biri tarafından aşık olunmayı istiyorum. Çevremde hiç beni sevdiğini duyduğum biri olmadı. Arkadaşlar arkadaşlarına ya da büyükler birilerine ayarlamaya çalışıyor ama öyle de ben istemiyorum. Çünkü evlilik için olan evliliklerde kadını hizmetçi gibi görüyor adam. Yemeği istediği gibi olmasın bir isteği yerine gelmesin kavga çıkarıyorlar. Aşık olsa böyle davranmaz diyorum.
Bu yaşa kadar olmadı bundan sonra da olur mu bilmiyorum. İnsanda sevilme ihtiyacı var. Hayırlıysa olsun hayırsızsa ihtiyaç duymayayım artık diyorum... Ama sevildiğimi sandığım dönem o kadar mutlu ve iyi olmuştum ki o enerjiyi o duyguları çok özlüyorum.

Aşık olunmaktan ziyade sevilmek isteyin bence sonra sana aşığım deyip ortada bırakan da çok ortalıkta maalesef kanıyoruz bu tiplere. Arkadaş edinmeye çalışın karşı cinsten özenli düşünceli ve kendine bakan kendine saygı duyan bir kadının seçilememişti için bir sebep yok. .

Birincisi birileri tarafından tanıştırıldığınız bir adama aşık olmayacağınızı ya da onun size aşık olmayacağını nereden biliyorsunuz? Böyle gelen kısmetleri tepip sonra kısmetsizim diyenleri hiç anlamıyorum.

İkincisi kadına köle muamelesi yapan erkeklerin sadece tanıştırılan ya da görücü usülü evlenen erkekler olduğunu nereden çıkardınız?

Tanıştırılma işi yapay geliyor. Kendimi sevmeye zorluyormuşum gibi. Birileri karışsın istemiyorum. Kendi bulsun.
İkincisine cevabım hep öyle gördüm maalesef.. İnsan aşık olduğuna kıyamaz hizmetçi gibi davranmaz diye düşünüyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim

Bugüne kadar hiç mi ilgi duyan olmadı size? Acaba çokmu pasif kalıyorsunuz?? Kendine güvenen bir kadının beğenilmemesi için hiçbir sebep yok çünkü
Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.

Bugüne kadar hiç mi ilgi duyan olmadı size? Acaba çokmu pasif kalıyorsunuz?? Kendine güvenen bir kadının beğenilmemesi için hiçbir sebep yok çünkü
Ben de tam bunu diyecektim. Acaba özgüvensiz mi duruyorsunuz. Bi fotoğrafınızı atar mısınız. Tarzınızı merak ettim. Aşırı yapay ya da aşırı makyajlı ya da teyze tarzı olabilir misiniz

Ben de tam bunu diyecektim. Acaba özgüvensiz mi duruyorsunuz. Bi fotoğrafınızı atar mısınız. Tarzınızı merak ettim. Aşırı yapay ya da aşırı makyajlı ya da teyze tarzı olabilir misiniz
Kapalıyım ama bol giyen kapalılardan biraz teyze tipim var sanırım

Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.
Birileri tanıstırmasın istiyorsunuz, karışık ortamlara da girmiyorsunuz peki nasıl olacak bu iş bir fikriniz var mı?

Ama birşeyler yanlış gidiyor bunu farketmeniz lazım.. Yanlış bir duruş sergiliyorsunuz. Kızlı erkekli gruplara takılmaz bazı ortamlara girmezseniz ilişki yaşayacağınız kişi gökten zembille inmez. Bunun eksikliğini madem hissediyorsunuz hayatınızın iplerini alın biraz elinize.

Birileri tanıstırmasın istiyorsunuz, karışık ortamlara da girmiyorsunuz peki nasıl olacak bu iş bir fikriniz var mı?
Bana sevdiğim biri ciddi bir niyetle gelirse onunla konuşur görüşürüm. Çalıştığım ortam var dışarı da çıkıyorum. Sadece arkadaş olarak takılmıyorum. Karşıdaki kişinin de kız arkadaşı olsun istemem.

Ben birileri ile tanışmamayi şuna bağlıyorum artık. Ozguven ve iyi iletişim kurmak. Güzellik çirkinlik meselesi değil.
Bir de sosyal medyayı da deneyebilirsiniz. Chat siteleri değil tabii ki de insta veya face gibi.esim sosyal medyada aktiftir. Görüşlerini yazar paylaşır. Biz sevgiliyKen yorum yapınca sayfalarda falan msj kutusu doluyordu. Öyle ahım şahım biri de değil yurdum erkeği tipinde Yanımda siliyordu tabi. O yazan kızlardaki ozguvene de hayranım yani. Ben öyle hayatta yazamazdim tanımadığım bir erkeğe

İş ortamı haricinde bir alternatif yok o hâlde onda da olan kişiler zaten bellidir. Yoksa durduk yerde kimse kimseye aşık olup sevmiyor. Bir tanışma ortamı, aracı vs.olmasi gerekiyor. Bu kadar kalıbın içinde umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.

Şimdiye kadar ben de iletişim kurmamaya bağlıyordum. Başta dediğim gibi ilgi duyduğunu sandığım biriyle baya konuştum hatta açıldım, olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…