Tanıştırılma işi yapay geliyor. Kendimi sevmeye zorluyormuşum gibi. Birileri karışsın istemiyorum. Kendi bulsun.Birincisi birileri tarafından tanıştırıldığınız bir adama aşık olmayacağınızı ya da onun size aşık olmayacağını nereden biliyorsunuz? Böyle gelen kısmetleri tepip sonra kısmetsizim diyenleri hiç anlamıyorum.
İkincisi kadına köle muamelesi yapan erkeklerin sadece tanıştırılan ya da görücü usülü evlenen erkekler olduğunu nereden çıkardınız?
Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.Bugüne kadar hiç mi ilgi duyan olmadı size? Acaba çokmu pasif kalıyorsunuz?? Kendine güvenen bir kadının beğenilmemesi için hiçbir sebep yok çünkü
Ben de tam bunu diyecektim. Acaba özgüvensiz mi duruyorsunuz. Bi fotoğrafınızı atar mısınız. Tarzınızı merak ettim. Aşırı yapay ya da aşırı makyajlı ya da teyze tarzı olabilir misinizBugüne kadar hiç mi ilgi duyan olmadı size? Acaba çokmu pasif kalıyorsunuz?? Kendine güvenen bir kadının beğenilmemesi için hiçbir sebep yok çünkü
Kapalıyım ama bol giyen kapalılardan biraz teyze tipim var sanırımBen de tam bunu diyecektim. Acaba özgüvensiz mi duruyorsunuz. Bi fotoğrafınızı atar mısınız. Tarzınızı merak ettim. Aşırı yapay ya da aşırı makyajlı ya da teyze tarzı olabilir misiniz
Birileri tanıstırmasın istiyorsunuz, karışık ortamlara da girmiyorsunuz peki nasıl olacak bu iş bir fikriniz var mı?Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.
Ama birşeyler yanlış gidiyor bunu farketmeniz lazım.. Yanlış bir duruş sergiliyorsunuz. Kızlı erkekli gruplara takılmaz bazı ortamlara girmezseniz ilişki yaşayacağınız kişi gökten zembille inmez. Bunun eksikliğini madem hissediyorsunuz hayatınızın iplerini alın biraz elinize.Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.
Bana sevdiğim biri ciddi bir niyetle gelirse onunla konuşur görüşürüm. Çalıştığım ortam var dışarı da çıkıyorum. Sadece arkadaş olarak takılmıyorum. Karşıdaki kişinin de kız arkadaşı olsun istemem.Birileri tanıstırmasın istiyorsunuz, karışık ortamlara da girmiyorsunuz peki nasıl olacak bu iş bir fikriniz var mı?
İş ortamı haricinde bir alternatif yok o hâlde onda da olan kişiler zaten bellidir. Yoksa durduk yerde kimse kimseye aşık olup sevmiyor. Bir tanışma ortamı, aracı vs.olmasi gerekiyor. Bu kadar kalıbın içinde umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.Bana sevdiğim biri ciddi bir niyetle gelirse onunla konuşur görüşürüm. Çalıştığım ortam var dışarı da çıkıyorum. Sadece arkadaş olarak takılmıyorum. Karşıdaki kişinin de kız arkadaşı olsun istemem.
Şimdiye kadar ben de iletişim kurmamaya bağlıyordum. Başta dediğim gibi ilgi duyduğunu sandığım biriyle baya konuştum hatta açıldım, olmadı.Ben birileri ile tanışmamayi şuna bağlıyorum artık. Ozguven ve iyi iletişim kurmak. Güzellik çirkinlik meselesi değil.
Bir de sosyal medyayı da deneyebilirsiniz. Chat siteleri değil tabii ki de insta veya face gibi.esim sosyal medyada aktiftir. Görüşlerini yazar paylaşır. Biz sevgiliyKen yorum yapınca sayfalarda falan msj kutusu doluyordu. Öyle ahım şahım biri de değil yurdum erkeği tipinde Yanımda siliyordu tabi. O yazan kızlardaki ozguvene de hayranım yani. Ben öyle hayatta yazamazdim tanımadığım bir erkeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?