Kurslara derneklere giden arkadaşlarla dışarda takılan da biriyim. Öyle işten eve de değilim.İş ortamı haricinde bir alternatif yok o hâlde onda da olan kişiler zaten bellidir. Yoksa durduk yerde kimse kimseye aşık olup sevmiyor. Bir tanışma ortamı, aracı vs.olmasi gerekiyor. Bu kadar kalıbın içinde umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.
Tanıştırılma işi yapay geliyor. Kendimi sevmeye zorluyormuşum gibi. Birileri karışsın istemiyorum. Kendi bulsun.
İkincisine cevabım hep öyle gördüm maalesef.. İnsan aşık olduğuna kıyamaz hizmetçi gibi davranmaz diye düşünüyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim
Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.
Bunlar yeterli değil demek ki. En azından güvendiğiniz kişilerin tanıştırmak istediği kişilerle görüşebilirsiniz. Eşimi bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım, sevdim, aşık oldum evlendim. 8 yıldır mutlu bir evliliğim var, beni hizmetçi olarakta asla görmüyor :) önyargılarınızı yıkmalısınız.Kurslara derneklere giden arkadaşlarla dışarda takılan da biriyim. Öyle işten eve de değilim.
bu seneden sonra görüşmeye başlayacağım gibi. Fakat nasıl biri olduğunu ancak yakınımdayken farkedebilirim. Fedakar mı, iş yaparken gocunuyor mu, çalışkan mı, kadınlara bakışı nasıl, bunları birebir konuşmada farkedemem. O yüzden çevremden benim sevdiğim birinin bana aşık olmasını bekledim hep.Bunun adı önyargı farkındasınız değil mi? Yanlış yargılar geliştirmiş, onlara inanmış ve kendinizi kalıpların içine tıkıp mutsuz etmişsiniz. Unutmayın, insan kendi kaderini kendi çizer.
Hmm. O kötü. Neden öyle tercih ediyorsun ki. Biraz fresh ve genç giyin....Kapalıyım ama bol giyen kapalılardan biraz teyze tipim var sanırım
Kapalı olmasam da onları giyemezdim bacaklarım çarpıkHmm. O kötü. Neden öyle tercih ediyorsun ki. Biraz fresh ve genç giyin....
Kapalı olmasan sana elbiseler file çoraplar deri kıyafetler, mini etekler falan tavsiye edecektim
Ama çalışıyorum dışardayım hep. Ben konuşmuyor değilim konuşuyorum da çok mesafeli değilim.Erkek arkadaş edinmiyorsunuz, karışık ortam sevmiyorsunuz, birileri sizi tanışırsın istemiyorsunuz, e mübarek ideal erkek sizi rüyasında görüp de saz çala çala mecnun gibi mi arayacak?
Bence ilk olarak bu şekilde birileriyle görüşün özgüveniniz gelişsin biraz. İlla ilk görüştüğünüz kişiyle hemen evlenecek değilsiniz. Biraz deneyim kazanın çekingenliğiniz geçsin zamanla kendinizi daha rahat hissedersiniz. Böylece etrafınızdakiler de sizi farkeder.Arkadaşlar arkadaşlarına ya da büyükler birilerine ayarlamaya çalışıyor ama öyle de ben istemiyorum.
Ben hemen evlilik istemiyorum. Tanımak istiyorum. Böyleleri ben beklemem diyor. Tanıştırılmak istenen kişilere söyledim en az iki sene tanımak isterim diye olmaz dediler. Afedersiniz bazıları ihtiyaç görmek için evleniyormuş gibi o yüzden önyargılı yazdım. Biri beklerim demiş onu da ben beğenememiştim.Bence ilk olarak bu şekilde birileriyle görüşün özgüveniniz gelişsin biraz. İlla ilk görüştüğünüz kişiyle hemen evlenecek değilsiniz. Biraz deneyim kazanın çekingenliğiniz geçsin zamanla kendinizi daha rahat hissedersiniz. Böylece etrafınızdakiler de sizi farkeder.
Yine de sırf buluşmuş olmak için gidin bence. Sonra dersiniz elektrik alamadım diye. Her buluşmaya anlam yüklememek lazım. Ben sadece cesaretiniz kırılsın diye dedim. Yoksa ben de aşık olayım en az 2 yıl tanıyayım kafasındayım.Ben hemen evlilik istemiyorum. Tanımak istiyorum. Böyleleri ben beklemem diyor. Tanıştırılmak istenen kişilere söyledim en az iki sene tanımak isterim diye olmaz dediler. Afedersiniz bazıları ihtiyaç görmek için evleniyormuş gibi o yüzden önyargılı yazdım. Biri beklerim demiş onu da ben beğenememiştim.
Yok öyle beğenmediğime gidemem. Çünkü beni de ümit verip bıraktılar aynısını yapamam. Hem küçük yerdeyim öylesine gidersem kimseyi bulamam sonraYine de sırf buluşmuş olmak için gidin bence. Sonra dersiniz elektrik alamadım diye. Her buluşmaya anlam yüklememek lazım. Ben sadece cesaretiniz kırılsın diye dedim. Yoksa ben de aşık olayım en az 2 yıl tanıyayım kafasındayım.
Tanıştırılmak hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum. Ben karışık ortamlara girerim sıkıntı etmem ama o karışık ortamlar benim şansıma hep sadece kızlara dönüşür. Mesela dil kursuna yazıldım geçen sınıf sırf kızdıSelam arkadaşlar. Bayadır bu bölümü takip ediyorum, dedim ben de derdimi dökeyim. Bu dertlerin yanında dert demeye utanıyorum aslında. Herkesin derdi kendine büyük işte. Sağlık olsun da gerisi boş ama gönül...
Çocukluğuma inelim :) Hep böyle çirkin cüce lakabı verilen bir çocuktum. Büyüyünce de kuğu olmadım. Şimdi şükür işim var bakıma kozmetiğe harcıyorum. Ama estetik hiç düşünmüyorum beni seven böyle sevsin. Seviyor mu hayır. Yaş 30 olacak. Platonik sevdim hep. Bir seferinde ilgi gördüğümü sandığım birine açılmıştım. Çok iyi birisin seni arkadaş olarak gördüm dedi yıkıldım. Bana olan ilgisi de arkadaşım sebebiyleymiş. İkinci kez yıkıldım.
Karakter olarak kötü bilinmem, arkadaşlarım sever beni, biraz sessizim sadece.
Ben tek başına sevmekten yoruldum. Sevdiğim biri tarafından aşık olunmayı istiyorum. Çevremde hiç beni sevdiğini duyduğum biri olmadı. Arkadaşlar arkadaşlarına ya da büyükler birilerine ayarlamaya çalışıyor ama öyle de ben istemiyorum. Çünkü evlilik için olan evliliklerde kadını hizmetçi gibi görüyor adam. Yemeği istediği gibi olmasın bir isteği yerine gelmesin kavga çıkarıyorlar. Aşık olsa böyle davranmaz diyorum.
Bu yaşa kadar olmadı bundan sonra da olur mu bilmiyorum. İnsanda sevilme ihtiyacı var. Hayırlıysa olsun hayırsızsa ihtiyaç duymayayım artık diyorum... Ama sevildiğimi sandığım dönem o kadar mutlu ve iyi olmuştum ki o enerjiyi o duyguları çok özlüyorum.
Ümit vermek değil ki sonuçta tanımak için gitceksiniz. Etkilenmezseniz de kırmadan dile getirirsiniz. Baştan kendinizi şartlandırmayın bence. Öylesine diye gidersiniz bir bakmışsınız hayatınızın aşkını bulmuşsunuz.Yok öyle beğenmediğime gidemem. Çünkü beni de ümit verip bıraktılar aynısını yapamam. Hem küçük yerdeyim öylesine gidersem kimseyi bulamam sonraAma beğendiğim övülen biri olursa görüşeceğim. Eğer olursa buraya da yazacağım :)
Ya daha önceki mesajlarda da yazdım tanıştırılan adamın maskesini tanıyosun. Halbuki doğal ortamında tanısan fedakar mı çalışkan mı ahlaklı mı daha belli oluyor.Tanıştırılmak hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum. Ben karışık ortamlara girerim sıkıntı etmem ama o karışık ortamlar benim şansıma hep sadece kızlara dönüşür. Mesela dil kursuna yazıldım geçen sınıf sırf kızdıarkadaş tanıştırması o kadar itici gelmiyor ama işin içine aile tanıştırması girdi mi direkt önyargılar oluşuyor bende. Sevmiyorum. Gerekçeleri var ama çok üşendim
Ay onda da belli olmuyor benceYa daha önceki mesajlarda da yazdım tanıştırılan adamın maskesini tanıyosun. Halbuki doğal ortamında tanısan fedakar mı çalışkan mı ahlaklı mı daha belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?