Aşık olunmamak

Kurslara derneklere giden arkadaşlarla dışarda takılan da biriyim. Öyle işten eve de değilim.

Bunun adı önyargı farkındasınız değil mi? Yanlış yargılar geliştirmiş, onlara inanmış ve kendinizi kalıpların içine tıkıp mutsuz etmişsiniz. Unutmayın, insan kendi kaderini kendi çizer.

Ben erkek arkadaş edinmiyorum. Sevmiyorum karışık ortamları. Kendine güvenen bi kadın imajı da çizmedim hiç.

Iyi de ablacim, erkekler seni gormezse, konusmazsa, tanimazsa nasil begensinler, sevsinler? Etrafinda begenecek potansiyel hic kimse yok ki. Begenmek, ask, cekim, romantizm sadece tip degil ki. Sadece resmini gordugunuz birine asik olmazsiniz ya, ayni sekilde 1 kere olsun konusmadiginiz, muhabbet etmediginiz birine sicaklik duyamazsiniz. Kafa olarak da anlasmak cok cok onemli. Bu isler oyle gokten zembille inmiyor.

Kurslara derneklere giden arkadaşlarla dışarda takılan da biriyim. Öyle işten eve de değilim.
Bunlar yeterli değil demek ki. En azından güvendiğiniz kişilerin tanıştırmak istediği kişilerle görüşebilirsiniz. Eşimi bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım, sevdim, aşık oldum evlendim. 8 yıldır mutlu bir evliliğim var, beni hizmetçi olarakta asla görmüyor :) önyargılarınızı yıkmalısınız.

bu seneden sonra görüşmeye başlayacağım gibi. Fakat nasıl biri olduğunu ancak yakınımdayken farkedebilirim. Fedakar mı, iş yaparken gocunuyor mu, çalışkan mı, kadınlara bakışı nasıl, bunları birebir konuşmada farkedemem. O yüzden çevremden benim sevdiğim birinin bana aşık olmasını bekledim hep.

Erkek arkadaş edinmiyorsunuz, karışık ortam sevmiyorsunuz, birileri sizi tanışırsın istemiyorsunuz, e mübarek ideal erkek sizi rüyasında görüp de saz çala çala mecnun gibi mi arayacak?
Ama çalışıyorum dışardayım hep. Ben konuşmuyor değilim konuşuyorum da çok mesafeli değilim.

Üniversitedeyken arkadaşımız tanıştırmıştı,12 yıldır birlikteyiz eşimle valla kızkardeşim çatır çatır görüşür hoşuna gidenle hiç de öyle nerde tanıştığına takılmaz,tren garı,okul,dersane internet vs,beğenmediğini de şutlar,80 milyonluk ülkede bi kamil buluruz heralde der önüne bakar

Böyle doğru insan gelsin,bulsun beni derseniz o iş olmaz unutmayın kader gayrete aşıkmış

Arkadaşlar arkadaşlarına ya da büyükler birilerine ayarlamaya çalışıyor ama öyle de ben istemiyorum.
Bence ilk olarak bu şekilde birileriyle görüşün özgüveniniz gelişsin biraz. İlla ilk görüştüğünüz kişiyle hemen evlenecek değilsiniz. Biraz deneyim kazanın çekingenliğiniz geçsin zamanla kendinizi daha rahat hissedersiniz. Böylece etrafınızdakiler de sizi farkeder.

Ben hemen evlilik istemiyorum. Tanımak istiyorum. Böyleleri ben beklemem diyor. Tanıştırılmak istenen kişilere söyledim en az iki sene tanımak isterim diye olmaz dediler. Afedersiniz bazıları ihtiyaç görmek için evleniyormuş gibi o yüzden önyargılı yazdım. Biri beklerim demiş onu da ben beğenememiştim.

Yine de sırf buluşmuş olmak için gidin bence. Sonra dersiniz elektrik alamadım diye. Her buluşmaya anlam yüklememek lazım. Ben sadece cesaretiniz kırılsın diye dedim. Yoksa ben de aşık olayım en az 2 yıl tanıyayım kafasındayım.

Yok öyle beğenmediğime gidemem. Çünkü beni de ümit verip bıraktılar aynısını yapamam. Hem küçük yerdeyim öylesine gidersem kimseyi bulamam sonra Ama beğendiğim övülen biri olursa görüşeceğim. Eğer olursa buraya da yazacağım :)

Tanıştırılmak hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum. Ben karışık ortamlara girerim sıkıntı etmem ama o karışık ortamlar benim şansıma hep sadece kızlara dönüşür. Mesela dil kursuna yazıldım geçen sınıf sırf kızdı arkadaş tanıştırması o kadar itici gelmiyor ama işin içine aile tanıştırması girdi mi direkt önyargılar oluşuyor bende. Sevmiyorum. Gerekçeleri var ama çok üşendim

Ümit vermek değil ki sonuçta tanımak için gitceksiniz. Etkilenmezseniz de kırmadan dile getirirsiniz. Baştan kendinizi şartlandırmayın bence. Öylesine diye gidersiniz bir bakmışsınız hayatınızın aşkını bulmuşsunuz.

Ya daha önceki mesajlarda da yazdım tanıştırılan adamın maskesini tanıyosun. Halbuki doğal ortamında tanısan fedakar mı çalışkan mı ahlaklı mı daha belli oluyor.

Ya daha önceki mesajlarda da yazdım tanıştırılan adamın maskesini tanıyosun. Halbuki doğal ortamında tanısan fedakar mı çalışkan mı ahlaklı mı daha belli oluyor.
Ay onda da belli olmuyor bence ama ana bana kız bul diyen adamlar bence sırf evlenmek için evleniyorlar. İşte benden bir önyargı sadece biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…