- 12 Ağustos 2019
- 52
- 129
- 8
Bazıları var her haltı yiyip helal süt emmiş arıyor. Evlerden uzak. Etti 2Ay onda da belli olmuyor benceama ana bana kız bul diyen adamlar bence sırf evlenmek için evleniyorlar. İşte benden bir önyargı sadece biri
AynenBazıları var her haltı yiyip helal süt emmiş arıyor. Evlerden uzak. Etti 2daha bulurum
Estetiye neden karsisiniz?
Başkalari icin degil de kendinizde ozguven yaratmak icin yaptira bilirsiniz.
Eşim izin verse ben de yaptirirdim)))
Surekli bakiyorum estetik video ve resimlerine, bakmasi bile mutlu ediyor beni))))
Cok minnos tatli biri gibi geldiniz bana nedense.
Uzulmeyin her kesin kismeti var, sizin de kismetinz cikar karsiniza.
Bence gorucu usulu da bir deneyin.
Belki hayatinizin aşkini bula bildiniz.
Dini sebeplerden ötürü karşıyım. Allah böyle takdir etmiş. Bir şeyleri zorlayarak elde edersem ondan hayır görmem gibi geliyor. Dış güzelliğe önem veren birinin ben yaşlanınca gözü gençlere kayar zaten. Ne kadar estetik yapsak da gençlerin doğal güzelliği başka.Ne yazık ki erkekler şekilci, estetiğe bu kadar katı bakmayın.
Aşık olduğum kişilerin hiç biri yakışıklı değil arkadaşlarımca çirkin bulunurlardı ama ben huylarını sevdiğimden çok güzel gelirlerdi bana, neşeli insanlardı. Sonra böyle erkeklerin ağzının iyi laf yapması bende güvensizlik oluşturdu. Çirkin olsun benim olsun derdim ama erkeğin çirkini fena oluyormuş.Çıkar ya
Ama sende yakışıklı deyip hemen aşık olma
Tip hiçbirşey ya valla
Güvenilir olsun seni sevsin değer versin
Ben de bazen böyle düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi o süreç beni çok geriyor aracı olan büyükleri rezil etmek istemiyorum.Ben de görücü usulunu hic yakın bulmadim kendime hep reddettim sevmeye zorlaniyormus gibi. Ama yanlış aşklar yaşayınca ve yıllardır ustesinden gelemeyince güven problemi oluştu ve sunu da anladım güvenilir olsun da görücü olsun diyorum artik adam en azından tavsiye, daldan dusmus gelmis birinden daha fazla güven veriyor hem asikken gözümüz kor oluyor ne gerek var ben tanımaktan kacmamaya calisacagim artik :)
Mahçubiyet hissetmeyin kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki. Bence kendinize bi şans verin bu kezBen de bazen böyle düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi o süreç beni çok geriyor aracı olan büyükleri rezil etmek istemiyorum.
Evet bu da var. Hayırlısı...Bi insanı 2 yıl 4 yıl 10 yıl da tanısan illaki bambaşka bi huyu çıkıyor sonrasında.
Bi arkadaşım 7 yıl biriyle sevgiliydi ayrıldılar onu hiç tanıyamamışım der dururdu sonra 1 yıl içinde başkasıyla tanışıp evlendi şimdi çok mutlu yani sürelere takılma karşındakilere 2 yıl bekleyecek olan gelsin deme insanları itersin.
Bazı kızlara teklifler yağıyor onları görünce değersiz hissediyorum. Yine de hayırlısıArkadaşlarınız ya da aileniz sizi biriyle tanıştırsa ona da aşık olabilirsiniz. Ya da o size aşık olur. Hayat romantik komedi filmi değil maalesef. Öyle sokakta gördüğümüz birine küt diye aşık olmuyoruz. Siz de size sunulan imkanları değerlendirin. Gönlünüze göre birileri karşınıza çıkacaktır.
İşte zor karar veriyorum görücü işindeki kişi acele ediyor genelde.. Güvenmek çok zamanımı alır. Zor işler...Mahçubiyet hissetmeyin kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki. Bence kendinize bi şans verin bu kez
Evliliğin sorumluluğu çok. Her gün yemek, işler iki kat. Bir de çocuk olursa onu doğurmk bakmak bütün zamanını ona harcamak çok korkunç geliyor. Ama aşk insanın gözünü kör ediyor. Aşık olduğun kişinin mutluluğu mutlu ediyor. Onun küçük örneklerini çoğaltmak istiyorsun. Bu duyguları hissettmeden evliliği göze alamam sanırım.Aşk evliliği yapıp,ne öküz çıkan adamlar var. Önyargıyla yaklaşıyorsun,sanırım sorunun bu. İnsanlara tanışma fırsatı ver, nereden biliyorsun aşka dönüşmeyeceğini? Ayrıca aşktan öte duygular da var. Belki aşık olmazsın ama,güvenli,saygılı,karakterli biri olur.
Düşüncelerin değişik.. hemen evlenmeyeceksin sonuçta. Tanımadan kimse hakkında karar veremezsin ki.Durduk yere birisi gelip aşık olcak vs vs uzun iş.. önünü sen açmalısın gene.Evliliğin sorumluluğu çok. Her gün yemek, işler iki kat. Bir de çocuk olursa onu doğurmk bakmak bütün zamanını ona harcamak çok korkunç geliyor. Ama aşk insanın gözünü kör ediyor. Aşık olduğun kişinin mutluluğu mutlu ediyor. Onun küçük örneklerini çoğaltmak istiyorsun. Bu duyguları hissettmeden evliliği göze alamam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?