Problem aski negatif algilamanizdan kaynaklaniyor.Aşkın o kadar çok kötü yanı varki...Aşk asla yapmam dediğin şeyleri yaptırır insana.Hatalarını görmezsin daha doğrusu göremezsin, herkes söyler ama sen duyamazsın.Canın acır ama kalbine laf dinletemezsin.Acıkmazsın,uyuyamazsın.
En kötü yanı da ne biliyor musun
Aşk biter.
Huzur... asktan da soyut bir his!Bana göre yanlış birşey değil ki onla beraber evlenmeyi düşşünüyosan aşık olmasan da demek ki seviyorsundur. İnsan durduk yerde elalade biriyle evlenmez sonuçta. Huzur herşeyin başıdır bana göre ve karşındaki iyi bir insansa ve sana hakettiğin değeri saygıyı veriyorsa gayette evlenilebilir
"Sevgilinin daha yakisikli gorunmesi" olayi daha yenilerde bir universite tarafinda arastirma konusu olmustu, insan beyni ciftlerde asinakli olesan birtakim baglanma hormonlarindan dolayi oyle dusunmeye baslarmis.Ben evlenirmiydim? Evlenirdim.
Yine hep dedigimi diycem burdada.
Bi kadin herkese asik olabilir.
Yeterli deger gorsun, ilgi gorsun sevildigini hissetsin( egerki icinde baskasina dair yarim kalan seyler yoksa).
Misal gorunus olrakmi begenmedin adami? Asik olunuck bi tip degilmi? Goruntusu engelmi oluyor? Ben ilk once begenmedigim eski sevgilim 2 yilin sonunda dunyanin en yakisiklisi gelmisti. Yolda ona bnzeyen birini gorsem " benimki daha yakisikli" havalarina bile girerdim. O kdr yani.
Bence bunun aldatılmakla ilgisi olmamalı yani nasıl anlatsamSizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?