- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.616
- 898
Sorsanız herkes aşk evliliği yaptım der, inanmayın. Bana göre evliliklerin en fazla %5'i aşk evliliği. Kimse "ya yaşım geliyordu baktım kafama da yattı evlendim" demez kolay kolay. "Ay kocişime görür görmez aşık oldum o da bana öyle olmuş" diyecekler tabi.
25 yaştan sonra öyle ilk gençlikteki aşklar olmuyor zaten. Kafalar uyuyorsa ve cinsel çekim varsa evlenilir diyorum ben.
senin yediğin haltla benim yendiğim haltın faktörleri farklı demek ki. deneyimler farklı. Aşkı da bana aşık olanı da deneyimledim, birlikte yaşadım. Aşk yeterli değil, geçici. Aşık olup evlenseydin de sonucu halt yemek olurdu senin için (sen gibi peşin hüküm verdim). Çünkü evliliğin ve geçimliliğin tek faktörü aşk değildir.
aşkolmadan evlilikçekilmezSizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
Aşktan bahsediyoruZ. Sen sevgisiz bir evlilik yapmışsın. Kavramları incelemek için sözlük kullanabilirsin. Benim neyle yüzleşip yüzleşmediğim beni ilgilendirir. Uyarına ihtiyacım yok. "Ben yaşadım ben bilirim" edasını da sana ait dolayısıyla ego savaşına giren sensin. Kelimelerini seçerek kullanırsan belki sevgi dolu bir hayatın olabilirdi. "Halt yemek" kalıbını kullanmak üzerine vazife değil.Sevmedigim bi adamla sekiz yillik bi evliligim var...severim ha sevdim ha sevicem ve husranla gecen yillar...kendini kandirmaktan baska bisey degil..
Ben askida biliyorum...Bunu benimle ego savasina laf gecirme savasina girmeyi birakta yaptiginla yuzles..yillarina yazik
Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
Cinsel olarak arzulayip asik olmama ihtimali var mi :))))))Cinsel olarak arzulamadığım biri ile asla. Parada yakışıklılığı da huyda biryere kadar bende
Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Kardeşimin eşi de konu sahibinin dediği gibi evlendi, aşık değilim yapamıyorum dedi, bizi iki sene vajinusmusla oyaladı, şimdi boşanıyorlar, evlilik tamamiyle olur sadece mantık . Sadece aşkla değilKişiye göre değişir, ben sevmediğim insanlara dokunamam mesela, değil ki aşık olmadan evlenip sevişeyim. I-ıh.
Olunmuyor canım ,olmuyorIyi de bu adama aşık olunur zaten
O eskiden söylenen bir söz,asıl anlamı sevişmenin nikahtan sonra yaşandığı için kişileri birbirine bağlayacağı düşüncesi:)Nikahta keramet var diyor eskiler ama..
niye evlenmeyim ki ??Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?