Asik olunmayan kisiyle evlilik

Yani önceki sayfalara da bakın kimse sevdiğiyle evlenmemiş. Benim tanıdığım insanların çoğu da sevdiğiyle evlenmedi zaten. Yaşım geldi düzgün işi var tipi de iyi hadi evleneyim şeklinde bildiğim evliliklerin çoğu.

Sevmedigim bi adamla sekiz yillik bi evliligim var...severim ha sevdim ha sevicem ve husranla gecen yillar...kendini kandirmaktan baska bisey degil..

Ben askida biliyorum...Bunu benimle ego savasina laf gecirme savasina girmeyi birakta yaptiginla yuzles..yillarina yazik

aşkolmadan evlilikçekilmez

Aşktan bahsediyoruZ. Sen sevgisiz bir evlilik yapmışsın. Kavramları incelemek için sözlük kullanabilirsin. Benim neyle yüzleşip yüzleşmediğim beni ilgilendirir. Uyarına ihtiyacım yok. "Ben yaşadım ben bilirim" edasını da sana ait dolayısıyla ego savaşına giren sensin. Kelimelerini seçerek kullanırsan belki sevgi dolu bir hayatın olabilirdi. "Halt yemek" kalıbını kullanmak üzerine vazife değil.

Ask ömür boyu süren, birkerelik birseyde degildir.. yani eskiden biri vardi, asiktim ama olmadi, simdi kim gelirse gelsin ask olmaz diye birsey yoktur. Yani senin düsüncen bu ise, yanlis.

Ask olmadan, sirf iyi huylar, iyi özellikleri var diye, evlenilmez. Emin ol, evlendigin zaman, ve o adamla her gününü beraber gecirdigin zaman, simdi göremedigin, kötü huylarida ortaya cikmaya basliyor.. ve iste o zaman, "Ben naptim" diyeceksin :). Onun icin kötü huylari göze batmamasi icin, biraz duygular olmali isin icinde.

Ben nisanlimla ilk tanistigim gunu hatirliyorum.
Zorla gitmistim guya ama cok yogun bir gunde asla isten ayrilamam diyecegime gittim gorustum.
Onu ilk gordugum an hayir bu iste bi tuhaflik var ben simdi nasil bir bardak cay icip kacayim yahu diye dusunmustum.
O gun saatlerce konustuk
Hala ilk bakismalar aklimda hala o gulusu gozlerinde bi anda canlanan umudu isigi aklimda
Sonra bir ay gorusmedik ozlemden asktan olmedik ama bir iliski icin gereken ozeni gosterdik durust olduk tanimaya calistik ve hosgorulu olduk
Her geldiginde yuzumde siritik bir ifade ile eve doner oldum her geldiginde daha cok baglandim
Bu arada bir cok sorun atlattik daha cok baglandik
Su an yasadigimi anlatamam
Ben ya hic asik olmamisim yada su anki hislerim ask degil adi hic onemli degil
O bana Rabbimin mucizesiymis dalindaki meyve gibi olgunlasti hislerimiz iliskimiz
Iyi dusun tasin kalbine guven

Bundan yillar once arkadasim biri ile tanistirdi
Ertesi gun seni seviyorum dedi
Israrindan ilgisinden bogulacak gibi oluyordum
Geldi gorustuk cok guleryuzlu bir cocuk ama daha ilk anda telefonu kapatsam face i dondursam ne kdr zamanda kurtulurum diye dusundum yuzune bakamiyordum nasil bir his anlatamam ama cocuk yakisikli cirkin degil
Sonra zorla koptum hic bir eksigini gormedim ama niye oyle hissettim hic anlamadim hic samimi gelmemisti kalbim kabul etmemisti yuzune bakamiyordum ben kimseye oyle hissetmemistim
Aradaki farki sende hissedebilirsin
Insallah cok mutlu olursun

o aşık olunmayan kişiyle hergün yatakta ilişkiye girdiğini de düşündün mü? evlilik sadece tv izleyip yemek yapmakla olmadığını biliyorsundur. nasıl katlanacaksın?

evlendin mi bilmiyorum ama zaten bu durumlar hoşuna gitmese bir dakika duramazsın yanında :) bazen aşık olduğumuzu anlayamıyoruz.eğer kaybetme korkun olmamışsa da aynı şekilde bende aşık mıyım değilmyim diye sorgularken en son 2 gün boyunca kavga ettğimizde ağladım..aralıksız..ve gerçekten sonrasını düşündükce ondn iyi biri çıkmaz diye düşünüyorsun seni sen olduğun için seven birini kaybedip seni eleştiren her yaptığımn batan birine aşık olmak bna çok saçma geliyor.bakma yazılanlara aşık olup sürünenleri çok biliyorum.merhametine insanlığına bak..kalbine güven hissettklerine güven..zaten yanyanayken heyecan varsa aşıksındır :) 18 yaşında ki gibi ergenus aşkı yok var diyen açık açık yalan söylüyor herkesiin sosyalmedyada ölüyorumlu bitiyorumlu hayatının bir karesine şahit oluyoruz.anlık:)

Cinsel olarak arzulamadığım biri ile asla. Parada yakışıklılığı da huyda biryere kadar bende

Lanet olası gelinimiz kardeşimle böyle evlendi, şu an aşık değilim diğer özellikleri yetmiyo dedi ve çekti gitti, eğer böyle yapıp o insanların hayatıyla oynayacaksanız, bunu yapmayın.

Kişiye göre değişir, ben sevmediğim insanlara dokunamam mesela, değil ki aşık olmadan evlenip sevişeyim. I-ıh.
Kardeşimin eşi de konu sahibinin dediği gibi evlendi, aşık değilim yapamıyorum dedi, bizi iki sene vajinusmusla oyaladı, şimdi boşanıyorlar, evlilik tamamiyle olur sadece mantık . Sadece aşkla değil

Düşünürdüm kafam karışırdı.. Bir de niye bu adama aşık olamıyorum diye isyan ederdim.. Büyük de konuşmak istemem ama aşksız zor...

Bi kere aşık oldun ve aldatıldın diye, bundan sonra da öyle olacak diye bi kaide yok.
Evlenmek için evlenme.
3-5 yıl sonra gözün, gönlün ister istemez başkasına kayarsa vicdan azabı çekersin.
Hem karşındakini sevmeden evlilik yürütmek zor olsa gerek, hepsinden geçtim cinsel olarak karşındakini istemelisin.
Düşünsene sevmediğin birinin koynuna gireceksin.

niye evlenmeyim ki ??
bana engel ne olabilir ??
benim fikirlerime deger verecek ailesi iyi sevgisine inanacagim evlenmixem ..
aşik olunca hersey bitmiyor maalesef nice asik olupda 4 -5sene ask yaaayipta evlendikten sonra aci ceken aldatilan kadinlari ben burda gordum ..
ask herseye yeterli gelmiyor maalesef kisilik ahlak birinci derecede onemli benim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…