Asik olunmayan kisiyle evlilik

+1
Mekanik, görev gibi bir evlilik....ne gerek var?
Sonra gelsin bihter behlul konulari...

Sen sevmezsen bu adam sevilmedigini farkedip aldatacak yada konu sahibi baskasina asik oldum bn diyecek vs..gecen yillar..cocuk...Allah askina kac kisi biz birbirimizi sevmiyoruz deyip onurluca ayriliyor..cogu evde entrika herkes suspus

Sevmeden evlenip mutluyum diyene inanmam


Sinirlendim gene...
 
Valla öyle aşık olarak evlenmedim ama severek isteyerek evlendim. Kendimi güvende hissettiğim, bana saygı duyan iyi bi insanla evlendim. Ama sevmediğim çekim alanıma girmeyen biriyle de evlenemezdim sonuçta aynı evi aynı yatağı paylaşılacak. Her şeyi batar başta öpmesi dokunması..
 
Ben evlenemezdim. Hadi ask yok ama sevgi olmali. Tecrübeyle sabit tabiki benim fikrim duygularima gore. En cokta sevmedigim birisiyle evlenirsem ve ya sonradan birisine asik olursam fikri cok korkutmustur beni. O yuzden yapmazdim. Ama sevgi varsa, size dokundugunda igrenmiyorsaniz, beraber vakit gecirmekten hosnutsaniz olabilir belki.
 






KESİNLİKLE EVLENİRDİM. Ne yani aşık olunca herşey düzeliyor mu? Önemli olan iyi insanı bulmak.Emin olun zamanla zaten aşık olacaksınız ona
 


Sizinki hem mantık hem aşk evliği ikisi birarada en doğrusu

Aşk olmadan sadece mantık evliği yapamazdım.Aşkı iliklerime kadar hissetmem lazım.Sevmediğin adamla evlilik bir çeşit cezaevi.
 
Son düzenleme:
Şuan tam olarak anlattığın gibi bir ilişkinin içindeyim... cok iyi biri değer veriyor dahada fazlasını göreceğimi vaadediyor ... ama benim kafam allak bullak... bu adam niye sevilmez niye aşıķ olunmaz diyorum... olumsuz cevap vermek istiyorum veremiyorumda ...nedense kaybetmekten korkuyorum... ama onu oyaladığımı zamanını harcadığımı düşünerekte kahroluyorum... şuan kendimi Allaha bir kukla misali teslim ettim bana doğruyu yaptırması adına
 
Sorsanız herkes aşk evliliği yaptım der, inanmayın. Bana göre evliliklerin en fazla %5'i aşk evliliği. Kimse "ya yaşım geliyordu baktım kafama da yattı evlendim" demez kolay kolay. "Ay kocişime görür görmez aşık oldum o da bana öyle olmuş" diyecekler tabi.

25 yaştan sonra öyle ilk gençlikteki aşklar olmuyor zaten. Kafalar uyuyorsa ve cinsel çekim varsa evlenilir diyorum ben.
 
Haddim degil ama icimden iyi halt ediyorsun demek gecti...
Cok zor tecrubeyle sabit...ölum gibi..
senin yediğin haltla benim yendiğim haltın faktörleri farklı demek ki. deneyimler farklı. Aşkı da bana aşık olanı da deneyimledim, birlikte yaşadım. Aşk yeterli değil, geçici. Aşık olup evlenseydin de sonucu halt yemek olurdu senin için (sen gibi peşin hüküm verdim). Çünkü evliliğin ve geçimliliğin tek faktörü aşk değildir.
 
zor bir durum.
kişilik yapısına göre düşünmek gerek.
ben heyecan, tutku isterim mesela.
geçici bile olsa bunu kocamla yaşamak isterim.
bunları hissetmeden evlilik tabii ki mümkün ama bence eksik olur.
ben de birini değerlendirmeye aldım evlilik için. hiçbir şekilde ısınamıyorum ama. aynı yatağa girip onu sabah yanımda görmek beni çok mutlu etmeyecekse evliliğin adı batsın.
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Bence çok acı bir şey. Herkes aşk geçici boşver diyor da her halini görmeyi kaldırabilmek için bence çok fazla sevmek lazım. Yoksa iğrenirim ben. Siz de kişilik yapınıza göre karara varın. Cinsel çekim yoksa evlilik işkence olur bence. Böyle bir durumdansa yalnızlığı tercih ederim ben.
Kimseyle çok iyi huylu çok değer veriyor diye evlenilmez. Duygular karşılıklı olmalı. Aynı evde iyi diye bir insanla yaşanmaz ve en mühimi sevişilmez. Kabus gibi. Benim gibi tutkulu kadınlara ters.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…