Yasayan ölu gibi birsey...isin kotusu ölmuyorsundaEvlilik kolay değil sevdiğinle bile geçilnemiyebiliyorsun bir de sevmediğin..
Haddim degil ama icimden iyi halt ediyorsun demek gecti...Evleniyorum
Yahu hayat bukadar kisa ve zorken kendinizi niye sevmediginiz asik olmadigini insanla cezalandiriyorsunuz
Sonra gelsin bihter behlul konulari...+1
Mekanik, görev gibi bir evlilik....ne gerek var?
Sizi inanilmaz seven, sadakat konusunda gozunuz kapali guvendiginiz(gercekten de guveniyorsunuz), her seyden once karsisindakini bir birey olarak goren, ona saygi duyan, hayatta her turlu konuda ona destek olan, sinirlendiginizde sizi sakinlestirip yumos gibi yapan (bu tabiri ben uydurdum, cok huzurlu anlaminda yani), ailesiyle tanistiginiz ve hepsinin duzgun insanlar olduğunu bildiginiz biriyle, ona karsi tutku derecesinde hisler beslemeseniz de evlenir miydiniz? Ona karsi hissettiğiniz duygular aşk degilse de tum bu ozellikleri yuzunden onunla bir hayat dusunur muydunuz?
Not: gecmisinizde cok asik olup, aldatilan, felaket derecede aci ceken biri oldugunuzu da ekleyin.
ben tarifinizdeki gibi biriyle 17 temuzda evlendim. tek fark aşıktım. güvenmediğim birine körü körüne aşık olmazdım sanırım, güvenmeden saygı da olmazdı. bu ikisinin ardından sevgi gelebilir mi, bilmiyorum. inşallah gelir. ama bildiğim bir şey var ki, ne kadar aşık olunursa olunsun güven duygusu zedelendiyse saygı bitiyor. saygı bitince o ölümsüz denen aşk da bir bakıyorsun bitmiş. bunun örneğini kendim yaşamasam da, çevremde gördümve buradaki konularda çok okudum. kendinizi kirli sepetinden eş adayınızın kirli donlarını çıkarırken hayal edin, yapabilir misiniz?
Üzüldüm gerçekten.Yaşayan ölü gibi hissetmektense kendinize yeni bir şans verseniz .Herşeyi silbaştan yapıp kurtulamazmısınız bu cendereden?Yasayan ölu gibi birsey...isin kotusu ölmuyorsunda
+1Evlendim. .
Mutluyum. .
senin yediğin haltla benim yendiğim haltın faktörleri farklı demek ki. deneyimler farklı. Aşkı da bana aşık olanı da deneyimledim, birlikte yaşadım. Aşk yeterli değil, geçici. Aşık olup evlenseydin de sonucu halt yemek olurdu senin için (sen gibi peşin hüküm verdim). Çünkü evliliğin ve geçimliliğin tek faktörü aşk değildir.Haddim degil ama icimden iyi halt ediyorsun demek gecti...
Cok zor tecrubeyle sabit...ölum gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?