Asik olunmayan kisiyle evlilik

"Sevgilinin daha yakisikli gorunmesi" olayi daha yenilerde bir universite tarafinda arastirma konusu olmustu, insan beyni ciftlerde asinakli olesan birtakim baglanma hormonlarindan dolayi oyle dusunmeye baslarmis.

Yani burdanda anlayabiliyoruzki " gorunusten dolayi tereddut edenler, etmeyin:)"

Demek ki bizim aşkımız da Duracelle var giç bitmiyor Maşallah yada bizim aşkımız güneş enerjisi ile çalışıyor da olabilir

bu soruya bekarların çoğu hayır derken, aşık olarak evlenip sonra mutsuz olan kadınların cevabı muhtemelen evet olurdu. çünkü o kadar çok ki çok aşıkdık,çok mutluyduk ama sonradan geçimsizlik başladı,şiddet gördüm ve hatta aldatıldım diyen bir dünya kadın var.burda da türlü türlü hikayeler okuyoruz. Eninde sonunda aşk bitiyor. İşte o zaman herşey değişiyor. Bunu sadece yaşayanlar bilir. Eğer içinizde o bahsettiğiniz kişiye karşı en ufak bir his yoksa tabii ki evlenmeyin. Ama aşk kadar olmasa da birşeyler hissediyorsanız neden olmasın. çünkü siz sizi mutlu edeceğinden emin bir konuşma yapmışsınız. Çok aşık olduğunuz kişi,sizi türlü sebeplerden dolayı mutsuz ettiğinde işte o zaman görün nefreti...

Iste burada karar vermen gereken şey, bu adamı sevebilecek misin? Yan yanayken huzur buluyor musun, bu adam çocuklarımın babasi olmalı diyebiliyor musun? Ona dokunmak istiyor musun?
Ben anlattigin gibi birini zamanla sevebilirdim, çünkü beklentilerimi karşılayacak özelliklerde (yazdığına bakarak diyorum)
Kimi.dolu dizgin ask ister, kimi huzur, kimi sadece evleneyim iyi adam iste der
Sen ne istiyorsun ? Önemli olan bu

Aşksız ömür gecer mi? Esime asik olmasam baskasina olurum, o zaman da ayikla pirincin taşını
Aşkın gecici bir sey oldugu da gercek aşkı bulamamislar tarafindan uydurulmus bir sehir efsanesi. Hatta bence en kalici duygu aşk, 10 yil once sevdigim bir cok insani su an sevmiyorum ama 10 yil once aşık oldugum adama hala aşığım...
Aşk diyince neden hep yanlis insanlara beslenmis duygular akla geliyor bilmiyorum, benim aklima 60 yildir birbirine aşkla bakan, hala opusmek icin fırsat kollayan, birbirine dokununca ici titreyen ciftler geliyor...

Herkese aşık olan birini hiç görmedim.Siz saçma sapan insanlara mı gönül verdiniz? Yazık!
Ben bir kere aşık oldum.Onunlada evlendim zaten.İlişki yürüyor yani müsterih olun.Ama elini tuttuğumda ilk zamanlardaki gibi mi çarpıyor kalbim? Hayır.
Yıllar geçti ben hala aynı hissediyorum diyene inanmıyorum ben.Fasa fiso kendini kandırmak

Herkes kendime göre yorum yapar.
Herkesin kendisine göre düşüncesi farklıdır. Kimi zengin diye evlenir para onu cezbeder. Kimi yanında yakışıklı birini görmek ister, sevmeden evlenir.
Şahsen ben, sevmediğim biriyle evlenmek istemem. Çünkü kendimi tanıyorum onunla bırak sevişmeyi, aynı yatakta yatmaya tahammül edemem.
Sen neyi isteyip, istemediğine karar vermelisin. Kimi insan için başka şeyler öncelikli gelir. Sen aşksız yaparım ama bu adamdaki saydığım özellikler olmadan yapamam diyosan karar senin.

Tutku veya aşk olmayabilir belki ama çekim olması lazım hep yazıyorum burda. Yani seni öptüğünü düşününce hiçbirşey hissetmiyorsan veya elini tutunca içinden birşeyler akıp gitmiyorsa olmaz...

Evlendm bende cok mutluyum.. Ben bi de hayatta esmerlerden hoslanmazdm sorumluluğu ile beni mutlu edeceğine inandm (karsindakinin seni mutlu edeceginden emin olup gelecek goruyorsan sevioyorsun zmnla) simdi en az onun beni sevdigi kdr seviyorum esimi..Su an oglusumuzu beklioz Allahin izniyle..

insan aşık olduğu kişiye bile zamanla istemeyebiliyor hareketleri batıyor.bana göre bişey değil bu.ancak bu nitelikle arkadaş çok iyi dost olabilirim.ama zamanla tutkunuz artar mı aşık olabilir misiniz bilmiyorum.şuda var aşk zamanla bitiyor yada azalabiliyor yerini sevgi alıyor.ve cinsellik ten uyumu çok önemli.

Boyle bir insani goruntusu beni itmiyorsa ask olmasa da zamanla sever evlenirim sahsen..
Goruntu iterse icim almazsa sevmeye firsat verecegimi sanmiyorum ve uzulerek soyluyorumki evlenemem.

Son düzenleme:
ben tarifinizdeki gibi biriyle 17 temuzda evlendim. tek fark aşıktım. güvenmediğim birine körü körüne aşık olmazdım sanırım, güvenmeden saygı da olmazdı. bu ikisinin ardından sevgi gelebilir mi, bilmiyorum. inşallah gelir. ama bildiğim bir şey var ki, ne kadar aşık olunursa olunsun güven duygusu zedelendiyse saygı bitiyor. saygı bitince o ölümsüz denen aşk da bir bakıyorsun bitmiş. bunun örneğini kendim yaşamasam da, çevremde gördümve buradaki konularda çok okudum. kendinizi kirli sepetinden eş adayınızın kirli donlarını çıkarırken hayal edin, yapabilir misiniz?

Asik olmadigin biriyle wvlenirsrn evlendikten sonra istemedende olsa muhakkak baskasina asik olur hayatina oyle devam edersin...ask insanin dogasinda var...ve insanlar asik olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…