Aşık oluyorum

endlessiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
19
2
6
35
Kocaeli
Kızlar merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 aylık bir ilişkim var sevgilimtam 4 sene önce hayran olduğum ama hiç muhabbet edemediğim biriydi açıkçası benden çok üstündü her anlamda ve ben 4 senede kendimi oldukça geliştirdim 1 ay önce bana mesaj attı ve güzel giden bir ilişkimiz var korktuğum şey aşık oluyorum ve bu ilk kez oluyor ne yapıcağımı bilemiyorum mesela durduk yere ağlayasım geliyor tabi ona hissettirmiyorum bu hallerimi bana yardımcı olurmusunuz :(

Hayatım hiçbir zaman kendini başkalarından küçük görme. Eğer üstünlükleri varsa da; senin neyin eksik ki onların sahip olduklarına ulaşamayasın?

Şöyle de birşey var, eğer bir erkek bir kadından daha üstün olamadıysa olur olmaz sempatimiz kaçabiliyor. Böylesi de biraz iyi. Kendini kötü hissetme. Aşık olmak aslında bir hastalıktır; kimisi üzüntü ile değerlendirir, kimisi ise mutlu olarak. Elbette her aşkta bir üzüntü olur, üzüntüler ise insanı olgunlaştırır. Acı ama gerçek şu ki, bir insan multu olmaya nasıl ihtiyaç duyuyorsa, farkında olmadan üzülmeyi de ister. Bu bir ihtiyaçtır. Senin ağlamanın sebebi duygusallığın + bu ihtiyaç diye düşünüyorum.

Kendin gibi olmaya çalış, tabi ki bazı sakıncalı davranışlar vardır bunlar haricinde kendin gibi davran.

Back