sorma*canımcım
tambır*toka*saplantısıvar*lastıklıler-ama
kımdevarsa*hemen
koltukta*arkada*yerını*alıo-buyuk*bırustalıkla
kacırıorrr
pati becerisi işte, patilerine sağlık
Çok teşekkürler Püsküütcüm...
Asil oğlan nereye bakıyorsun öyle dalgııın dalgıııınartisliğini yesinler senin
Yeşil kız resmen kokoş olma yolunda ilerliyor gibi geldi nedense, pozlardaki işveden cilveden mi acep
boğuluyorum gülmekten, öksürük krizim tuttu, annem uyanacaksıpa yaaa, hemen de oyun geliştiriyor kendine, gözümün önüne bir kare geldi His bir elinde kitap diğer elinde çorap fırlatmakta kahve yerine çorap burada yani
evdeki renkliliğe bakkendini köpiş sanan bir Yeşil, ve maymunluğa özenen Asil
bir de yiyor muydu haspam pamuklarını
Kolyeden midir nedir bilemiyorum ama Yeşil Hanım da artık "hamfendi" duruşu hakim olmaya başlamış ya da körle yatan şaşı kalkar misali.. Asil Beyimizin asilzadeliği bulaşmış..
İkisine de birer tane :
tık*tık*tıkk
asılbeyle*yesıl*hanımlar*neredeler
ozledık*yahu
Pek işveli canım Yeşil Hatun mırmır da mırmır zorla sevdiriyoruz kendimizi
Pamukları yiyor tabii Asilzade... Gören de yemek vermiyoruz sanacak tok evin aç kedisi bunlar valla
Bir renkli bir renkli sorma hele gece saatlerinde daha da renkleniyor. Salon kapısından ilk önce Yeşil ardından Asil koşturup çıkıyor, kafanı çevirmeden bir de bakıyorsun ki aynı şekilde bu sefer Asil önde Yeşil arkada koşturup geliyor... Bu böyle yarım saat kadar sürüyor, yakında alt komşulardan şikayet gelecek, ne ara iki çocuk yaptınız da koşmaya başladı diye
Zaten Yeşil hanım bu sıralar Asil le iyice dalga geçmeye başladıUmulmadık zamanlarda iki patisinin üzerine kalkarak Asil in karşısına çıkıp Ceee Eeee yapıyor
Körle yatan şaşı kalkarmış desek daha yerinde olur zira Asil le değil benimle yatıyor Yeşil Hanım
Okullar tatil olacak ya yoğun işler yüzünden ne foto ne fidyo yok maalesef...
İkisi de cin gibi maşallah artık daha da alıştılar birbirlerine, sarılıp koyun koyuna yatmıyorlar ama aynı evi paylaşmayı ve mutlu olmayı öğrendiler, birlikte oyun bile oynuyorlar...
Hele bugün onlara et kavurma yapmıştım ama küçük ve tek bir tabağa koydum sonra baktım ki biri tabağın sağından biri de solundan yiyor kardeş kardeş güldüm hallerine
Yeşil kızımızın da mantarı geçiyor artık tüylenmeye başladı son iğnesini de geçen hafta olmuştu bir de sprey aldık onu da kullanınca düzeldi....
Okullar tatil olacak ya yoğun işler yüzünden ne foto ne fidyo yok maalesef...
İkisi de cin gibi maşallah artık daha da alıştılar birbirlerine, sarılıp koyun koyuna yatmıyorlar ama aynı evi paylaşmayı ve mutlu olmayı öğrendiler, birlikte oyun bile oynuyorlar...
Hele bugün onlara et kavurma yapmıştım ama küçük ve tek bir tabağa koydum sonra baktım ki biri tabağın sağından biri de solundan yiyor kardeş kardeş güldüm hallerine
Yeşil kızımızın da mantarı geçiyor artık tüylenmeye başladı son iğnesini de geçen hafta olmuştu bir de sprey aldık onu da kullanınca düzeldi....
valla komşu sizin bebeler çabuk ayaklanmış
asil ne yapıyor yeşil ceee yaptığında onu merak ettim bakyeşil asil'in ağır abi modunu kırmaya çalışıyor sanırım
dağıldım yine
tahmin ettiğim gibi okul işlerine dalmışsın hisçim, az kaldı bir hafta, yarı yıl tatilinde beslersin sen bizi di miii
ohh çok sevindim yeşil'in mantarının da geçiyor olmasına.
kardeş kardeş de mama yerlermiş, yerim ama ben onlarıııııııı
canım*benım*guzel*haberler-verdın*valla*sevındım-tatlım
demek*kardeskardes*etkavurma*yedıler*masallahcanlarımbenım
bende*onları*yırımama
yesılhanımında-mantarı-gecmıs*ohh*cıcık*olmus-
asılbeyımıde*yesılhanımımıda*cokopuyorumtatlım
tabıkı*tatlıannelerınıde
YEŞİL UYURSA
[video=dailymotion;xgsl5z]http://www.dailymotion.com/video/xgsl5z_yeyil-uyuyor_animals[/video]
BİLİN BAKALIM YORGANIN ALTINDA KİM VAR?
[video=dailymotion;xgsl7c]http://www.dailymotion.com/video/xgsl7c_bylyn-bakalim-yorganin-altinda-kym-var_people[/video]
melegım*nede*guzeluyuyor
annesı-mavı
kolyesı-yesılıme*pek-yakısmıs
canım*seyrettım-ama-yorgannın-altındakınıgoremedım
kımvardı
asılbeyımmı
Teşekkürler prensescim, hanımefendi oldu artık kızımız her kolye yakışıyor ona
Yorganın altında Asil var videonun sonunda çıkmadı alttan, bir saatten fazla orda kalıp uyuduğu için, izlerken sesini duydun mu bilmiyorum ama bizim muzur kız Asilin üstünde zıpladıkça sinirden çıldırıyordu çünkü
canımbunun*kırmızısını-ıpekcan-*takıo-bandanalıcokyakısıo
mavısınıde-yesılhanımcımaaldımm
Pek güzelmiş ablası teşekkür ederiz, yeşil hanıma mavi yakışıyor, asil beye de pembe.... Ters olmuş bunlar ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?