''Asil Bey'in'' halleri

Yeşil Kız köpek balığı belgeseli izlerse ne olur
]

bal-kaymak oluuuur ha atladı, atlayacak diye baktım başta çünkü ekran yamuk durduğundan,yansımadan yeşil'i ayakta sandım

pek cesur kızımız

belgesel izliyoz şurda gürültü yapmayın!

Bremen mızıkacılarından kalabalık oluruz o zaman olsa olsa mehter takımı olur bizden

İnşallah izleyebilmişsindir diye umut ediyorum ama izlesen yorum yapardın değil mi ne kadar zekice bir buluş Valla sorunun nereden kaynaklandığını ben de anlayamadım anlasam çözüm bulacağım ama maalesef

Köpek balıkları yaklaştıkça o patiler daha da aşağıya sarktı. Nerdeyse kafayı ekranın içine sokacaktı Zaten ben onu çekiyorum diye rahatsız oldu, bir rahat ver de belgeselimizi izleyelim yahuuu tüh kaçırdım bak şimdi nasıl bişeymiş bu çekiç başlı köpekbalıkları allah allah

Son düzenleme:
yalanyozum
mırlanyozumbenım
kopekbalıgını gozune
kestırırmıs amanda aman
yesınlersenııııyesılımm

Kestirdi valla bacak kadar boyuna bakmadan

bal-kaymak oluuuur ha atladı, atlayacak diye baktım başta çünkü ekran yamuk durduğundan,yansımadan yeşil'i ayakta sandım

pek cesur kızımız

belgesel izliyoz şurda gürültü yapmayın!

Rahatsız oldu zaten Sultan Yeşil, bak bak parazit yaptın köpek balığını kaçırdın diyor sanki bana mannak

Pardon niye bakıyorsunuz ?

Kızmaya başladım ama haaaa

ay ben dün uyku sersemi bremen kavalcılığı konusunu fark etmemişim

korkulur bu çeteden alamanya'da yer yurt bırakmazsınız valla :18:

hisçim, son mesajdaki bakışlar ne öyleee :18: hakikaten kızmış asil paşa :83: hehe ama boyundaki yeşil papyonu acaba ateş kes için özel mi seçildi? :92:

Çok kızdı çooook ama kim takar Yeşil papyon kolyesinin kurdalesi, keşkem barış için olaydı ama nerdeeee daha da ayrı düşecek yavrucaklar...

Bizim Yeşil Kız mantar olmuş Arka patisinde gördüm, ilk önce Asil yaptı kavga esnasında sandım sonra mantardır kesin dedim, veteriner de onayladı, yedik mi popoya iğneyi... Şimdi 3 hafta kadar ayrı odada kalacak, tam da Asil le alıştı alışacak derken yine ayırdık zavallıları...

Asil Efendi de bir yandan meydan bana kaldı havalarında bir yandan da durduk yere mavklayıp Yeşil in odasının önüne gidip bekliyor, özledi o da garibim bir günde arkadaşını...

Bakışa bak ya! Lulutu bile kaçırtır ben söyleyeyim..
Ya bi de ciddi komik ha! Kulak yapısı bi farklı, surat adeta yusyuvarlak.. Yanak yerine iki top.. Bu komik surata o ters bakışlar oluyo mu hiç Asil Bey? :92:

Geçmiş olsun Yeşil Kız'a!

Bakarsın, bu özlem iyi gelir ne dersin, Hisçim?

Püsküütüüüm gelmişş, eee avatar ve "balon nereye gidiyosun?" burnuma yedi foto-fidyo kokusu getirdi nedense ben bir dolanayım en iyisi

Haklısın bizim evde bir köpek olsa kesin Asil onu döver, surat dil bırakmaz valla, hem asil hem kabadayı

Koca kafalı, yamalı suratlı, top gibi yusyuvarlak yanaklar... Hele o yanakları öpmeye doyamıyorum... Kulaklar zaten sürekli hareketli, bir o yana bir buyana gidiyor, hele kızmaya görsün o kulaklar 5 saniye geride durdu mu anlamalı ki Asil in yanından uzaklaşmak lazım yoksa hooop birden atlar bir de sanki avını boğmaya çalışıyor gibi iki koluyla tutar dişlerini de geçirir bırakmaz :18:

Ben de tam senin gibi düşündüm, galiba bu hasret iyi gelecek, bugün Asil Yeşil in bulunduğu odaya girmek istedi izin verdim, Yeşil de tam o sırada odadan çıkmak istedi, bunlar çıkışta karşılaştılar Burunlarını birbirlerinin burnuna değdirip koklaştılar, özellikle Asil yanaştı, ilk defa bu kadar yakın oldular Çok tatlılardı bebekler

E bunca bilgiden sonra lulutum değil ben de kaçarım valla

Yeşil kendini köpek zannederse

[video=dailymotion;xgc2b8]http://www.dailymotion.com/video/xgc2b8_yeyil-kendini-kopek-zannederse_animals[/video]

Link: Dailymotion - Yeşil kendini köpek zannederse:) - Hayvanlar Kanalı

süper yaa bıkmadan, usanmadan, kendini kaybediyor şebek yaa bi ara koltuğun arkasına kaçtı ya, dedim altına kaçmadı inşallah

parkeler de patinaj için biçilmiş kaftan

mantar karantinası kaç gün sürecekti asil oğlandan ayrı hisçim?

Bir ara aslında koltuğun altına kaçmıştı kağıttan top, ama bizimki daha minik olduğu için hemen giriyor koltuğun altına tekrar çıkartıyor topu, hatta Asil in kanepe altına kaçırdığı bütün çıngıraklı topları Yeşil kız tekrar geri çıkartıyor ama işte bizim Asil değer kıymet bilmiyor

O parkelerde bir de Asil in kaydığı zamanları görsen kocaman totosuyla hahaha

Mantar karantinası 10 gün kadar daha sürecek galiba

Son düzenleme:
His'cim anladığım kadarı ile Yeşil mantar olmuş ilk iğnesini olmuş, korkma 14 gün sonra 2.iğneyi yiyince geçecektir.

Ben Badem'de iki kez, Hayat'ın kardeşinde de bir kez atlattım, birini iğne diğerini kremle çözdük.

Normalde veteriner sende elinde dokunmayacaksın bulaşır dedi ama ben onu dinlemedim tabi dayanamam ki Ama bişey olmadı steril gezdik evde habire

Bi'de duydum birileri foto filan istemiş sanki gelmişken onuda ekleyip gideyim :)

Bu mantar mereti özellikle çok çok mama koyup da tozlanmasına sebebiyet verince oluyor, bizim Asil de hiç böyle bir problem olmadı, çok titiz kendileri, yere düşen tozlanmış mamayı yemez, suyu hafif kirlense içmez, lavabolara dadanır, kumu hafif koksun çiş yapmaz, tutar, sonra da miyavklar Ama bu Yeşil kız öyle değil, sokak kedisi gibi anam ne bulursa yiyor, sanarsın ki çöplük, Asil in yere düşürdüğü tozlanmış mama kırıntılarını bile yiyor, sonra da mantar olsun normal yani

Yeşil kendini köpek zannederse

[video=dailymotion;xgc2b8]http://www.dailymotion.com/video/xgc2b8_yeyil-kendini-kopek-zannederse_animals[/video]

Link: Dailymotion - Yeşil kendini köpek zannederse:) - Hayvanlar Kanalı

Su katılmamış cingöze bak sen yaaa
Çözmüş durumu.. Köpekleşirse yani söz dinlerse, çaktırmadan velisini madara edecek.. böyle saatlerce oynatacak kendisiyle..
akıllı ol yeşilim.. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.. kedi dediğin kendi dünyasında özgür ve güçlü iradesiyle oynar.. Gel beni dinle üzme şu HİS kızı.. Yoksa sabahlara kadar top atıp "getir kızım" diye inleyecek..

Dipçik not: Ohh be kesintisiz izlemek ne iyi bi'şeymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…