Yeşil Kız köpek balığı belgeseli izlerse ne olur
]
Neyse.. Köpekbalığını da donana kadar yani 0:45 saniyeye kadar izleyebildim..
Komik ya.. O patiler sarkmış oradan aşağya.. ha düştü ha düşecek diyo insan..Bi' de arada bakmaz mı öyle.. Rahatsız etmeyin beni der gibi..
Hah aynen o video :))
Aman haa ud ha bağlama telli çalgılar işte.. Benimki de gitar..
Bremen mızıkacılarını tuttum.. Hem onlar 4pati değil 5+1 pati olarak eklenecek bu durumda dağıtmadığımız köy kalmaz artık.. Bremen de neymiş..
Tarayıcı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum problemin.. Çünkü bi'tek seninkini izleyemedim dün..
Şimdi yine deniyorum..
Olursa kaptırıp ikincisini de izleyecem
Diğer videoyu yine kesik kesik izlemeye çalıştım.. I-ıh.. biraz indirsin diye bekliyorum.. Sonra başa alınca dona kalıyor.. Dediğini dinledimfarklı tarayıcıda da izledim.. Aynı problem.
Belki de daily motion kaynaklı bilemiyorum.. Youtube/megavideo da hiç problemimyok çünkü..
Neyse.. Köpekbalığını da donana kadar yani 0:45 saniyeye kadar izleyebildim..
Komik ya.. O patiler sarkmış oradan aşağya.. ha düştü ha düşecek diyo insan..Bi' de arada bakmaz mı öyle.. Rahatsız etmeyin beni der gibi..
yalanyozum
mırlanyozumbenım
kopekbalıgını gozune
kestırırmıs amanda aman
yesınlersenııııyesılımm
bal-kaymak oluuuurha atladı, atlayacak diye baktım başta çünkü ekran yamuk durduğundan,yansımadan yeşil'i ayakta sandım
pek cesur kızımız
belgesel izliyoz şurda gürültü yapmayın!
ay ben dün uyku sersemi bremen kavalcılığı konusunu fark etmemişim
korkulur bu çeteden alamanya'da yer yurt bırakmazsınız valla :18:
hisçim, son mesajdaki bakışlar ne öyleee :18: hakikaten kızmış asil paşa :83: hehe ama boyundaki yeşil papyonu acaba ateş kes için özel mi seçildi?:92:
Koca Kafa Asil Yeşil e bakıyor
Bakışa bak ya! Lulutu bile kaçırtır ben söyleyeyim..
Ya bi de ciddi komik ha! Kulak yapısı bi farklı, surat adeta yusyuvarlak.. Yanak yerine iki top.. Bu komik surata o ters bakışlar oluyo mu hiç Asil Bey? :92:
Geçmiş olsun Yeşil Kız'a!
Bakarsın, bu özlem iyi gelir ne dersin, Hisçim?
Püsküütüüüm gelmişş, eee avatar ve "balon nereye gidiyosun?" burnuma yedi foto-fidyo kokusu getirdi nedenseben bir dolanayım en iyisi
Haklısın bizim evde bir köpek olsa kesin Asil onu döver, surat dil bırakmaz valla, hem asil hem kabadayı
Koca kafalı, yamalı suratlı, top gibi yusyuvarlak yanaklar...Hele o yanakları öpmeye doyamıyorum... Kulaklar zaten sürekli hareketli, bir o yana bir buyana gidiyor, hele kızmaya görsün o kulaklar 5 saniye geride durdu mu anlamalı ki Asil in yanından uzaklaşmak lazım yoksa hooop birden atlar bir de sanki avını boğmaya çalışıyor gibi iki koluyla tutar dişlerini de geçirir bırakmaz :18:
Yeşil kendini köpek zannederse
[video=dailymotion;xgc2b8]http://www.dailymotion.com/video/xgc2b8_yeyil-kendini-kopek-zannederse_animals[/video]
Link: Dailymotion - Yeşil kendini köpek zannederse:) - Hayvanlar Kanalı
süper yaabıkmadan, usanmadan, kendini kaybediyor şebek yaa bi ara koltuğun arkasına kaçtı ya, dedim altına kaçmadı inşallah
parkeler de patinaj için biçilmiş kaftan
mantar karantinası kaç gün sürecekti asil oğlandan ayrı hisçim?
His'cim anladığım kadarı ile Yeşil mantar olmuş ilk iğnesini olmuş, korkma 14 gün sonra 2.iğneyi yiyince geçecektir.
Ben Badem'de iki kez, Hayat'ın kardeşinde de bir kez atlattım, birini iğne diğerini kremle çözdük.
Normalde veteriner sende elinde dokunmayacaksın bulaşır dedi ama ben onu dinlemedim tabi dayanamam kiAma bişey olmadı steril gezdik evde habire
Bi'de duydum birileri foto filan istemiş sanki gelmişken onuda ekleyip gideyim :)
Yeşil kendini köpek zannederse
[video=dailymotion;xgc2b8]http://www.dailymotion.com/video/xgc2b8_yeyil-kendini-kopek-zannederse_animals[/video]
Link: Dailymotion - Yeşil kendini köpek zannederse:) - Hayvanlar Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?