yesilinde-videolarini-buyukkeyifle-izliom--annesiYeşil kendini köpek zannederse
[video=dailymotion;xgc2b8]http://www.dailymotion.com/video/xgc2b8_yeyil-kendini-kopek-zannederse_animals[/video]
Link: Dailymotion - Yeşil kendini köpek zannederse:) - Hayvanlar Kanalı
Su katılmamış cingöze bak sen yaaa
Çözmüş durumu.. Köpekleşirse yani söz dinlerse, çaktırmadan velisini madara edecek.. böyle saatlerce oynatacak kendisiyle..
akıllı ol yeşilim.. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.. kedi dediğin kendi dünyasında özgür ve güçlü iradesiyle oynar.. Gel beni dinle üzme şu HİS kızı.. Yoksa sabahlara kadar top atıp "getir kızım" diye inleyecek..
Dipçik not: Ohh be kesintisiz izlemek ne iyi bi'şeymiş..
yesilinde-videolarini-buyukkeyifle-izliom--annesi
eksikolma--burayaekliosunvalla
yesilimde-benimipekcan=gibi---kopakkizimbenim--diyorummona
bazihallerii--kopeciklergiibiehhehheh
Biz teşekkür ederiz, bazen köpeklikleri tutuyor evet bu kediciklerin ama ne olursa olsun farklarını yine de belli ediyorlar... Biz kediyiz diyorlar yanii
Ben de tam senin gibi düşündüm, galiba bu hasret iyi gelecek, bugün Asil Yeşil in bulunduğu odaya girmek istedi izin verdim, Yeşil de tam o sırada odadan çıkmak istedi, bunlar çıkışta karşılaştılarBurunlarını birbirlerinin burnuna değdirip koklaştılar, özellikle Asil yanaştı, ilk defa bu kadar yakın oldular Çok tatlılardı bebekler
E bunca bilgiden sonra lulutum değil ben de kaçarım valla
asılbeyımmın
yesılhanımın
veannelerının
yenıyıllarını
sımdıden
canıgonuldenkutlarımm
canımbenım
canım
benım
senın
asılbeyın
yesılhanımın
yenıyılını
canıyurekten
kutluyorummm
Teşekkürler prensescim, çok düşüncelisin, senin ve ipekcan için de iyi bir yıl olur inşallah...
karantina bitti miiiii, inşallah iyileşmiştir prensesimiz...
yılbaşını birlikte mi kutladılar bizim afacanlar?:124::118:
saolasınn*canımbenımm**coktesekkur*ederımm
yesılhanımım
asılbeyım
nasıllar
neleryapıolar
"His anne, His anneeee, sınav kağıtlarını top yapsana ben gidip sana getirem, mrrrrrrrrr..." mı diyor yoksa Yeşil Kız oradan
Asil oğlan çekirdek çitleme, kız kıza muhabbetlere alıştı mı diye soracağım ama bu mesajı okur da o ciddi bakışından fırlatırsa diye kokrmaktayımmm :18:
Umarım evde beyaz bayraklar çoktan yerini sağlamlaştırmış:92:, ayrı geçen karantina günleri sonlanmıştır
Dilerim kısa zamanda iyileşir Yeşil Hanım..
Maalesef Yeşil tam anlamıyla iyileşemedi pek iyi gelmedi iğneler ama karantinadan kurtardım bebişleri napayım çok ağlaşıyorlardı.
Yılbaşında biz yanlarında değildik, ama onlar birlikteydi artık koklaştılar mı dövüştüler mi bilmiyorum
Arada bir koklaşıyorlar, arada bir de kovalamaca oynuyorlar birlikte, artık Yeşil de gözünü açtı, yeni metotlar geliştirdi. Asil i korkutmaya başladıKorkusuz korkak
canım*benım*gecmısolsun**nesı*var*kı*ıgneler*ıyıgelmedı*bızımıpekcanda*usutumustu-agızdan*surupantıbıyotık-verdık*besgun*coksukur*gectı
belkıyenı*yıla-bırlıkte-gırdıklerı*ıcın*ateskes*ılanetmıslerdır*hayatım*
onlarda*bırlıkte*yenı*yılı-corapları
tasıyarak*kutlamıslardır*
benımrahmetlı-prensesımde*corap*hırsızıydı*cekmeceden*bıle*corapları*agzıyla0cıkarıp
salona*tasırdı*melegım*
ıpekcanda*corap*hırsızlıgı-hennuzyok
lastık*toka*hırsızlıgı*varama
anneannem*lastık-toka-takıo-atkuyruguyapıo
onugıdıo-tulbentının*altından*buyuk*ıstalıkla-cıkarıo
sonra*ordanoraya-mınnak-agzıyla-tasıo-oynasıooo
O kadarını bilemiyorum ama bir kaç kovalamaca ve pati darbeleriyle girdikleri kesin
Bizim Yeşil kız mantar olmuştu da iki hafta olacak daha hala paticiğinin bir yeri et gibi ve tüysüz tam iyileşemedi yani.
İlk başlarda Asilde de kulak kürdanı hırsızlığı vardı, lavabonun en üstündeki aynalığın önündeki kulak kürdanlarını tırmanıp ağzıyla kaptığı gibi kaçırır pamuklarını bir güzel yutar kürdanları da bilimum yerlere atardı, tabii artık tecrübelendik ortalık yere kulak kürdanı filan koymuyoruz, şebek çöp tenekesinden bile kulak kürdanlarını bulabiliyor çünkü
Bu kediler bir alem hepsinin bir şeye takıntısı oluyor işte
Alemsin ya
Artık yeni furyamız kağıt toplar değil çoraplarBizim Yeşil Hanım bütün çorapların tekini ağzına alıp yatağın içine kadar taşıyor, yere atınca miniş totoşuyla koşturup hop kapıp getiriyor, tekrar yatağa çıkıyor ağzında çorapla, eğer çorabı yere tekrar atmazsan ayaklarına ellerine ve bilimum yerlerine saldırıyor insanın, mecbur her 5 sn de bir yere çorap tekleri savuruyoruz onun yüzünden yoksa bir kitap okutmuyor şebek Anlayacağınız evde bir çorap hırsızı var
Asil de Yeşil i her gördüğünde koklamaya çalışıyor eh uh eh uh eh diye kediden değil de maymundan çıktığını düşündüğüm garip sesler çıkarıyor
canım*benım*gecmısolsun**nesı*var*kı*ıgneler*ıyıgelmedı*bızımıpekcanda*usutumustu-agızdan*surupantıbıyotık-verdık*besgun*coksukur*gectı
belkıyenı*yıla-bırlıkte-gırdıklerı*ıcın*ateskes*ılanetmıslerdır*hayatım*
onlarda*bırlıkte*yenı*yılı-corapları
tasıyarak*kutlamıslardır*
benımrahmetlı-prensesımde*corap*hırsızıydı*cekmeceden*bıle*corapları*agzıyla0cıkarıp
salona*tasırdı*melegım*
ıpekcanda*corap*hırsızlıgı-hennuzyok
lastık*toka*hırsızlıgı*varama
anneannem*lastık-toka-takıo-atkuyruguyapıo
onugıdıo-tulbentının*altından*buyuk*ıstalıkla-cıkarıo
sonra*ordanoraya-mınnak-agzıyla-tasıo-oynasıooo
O kadarını bilemiyorum ama bir kaç kovalamaca ve pati darbeleriyle girdikleri kesin
Bizim Yeşil kız mantar olmuştu da iki hafta olacak daha hala paticiğinin bir yeri et gibi ve tüysüz tam iyileşemedi yani.
İlk başlarda Asilde de kulak kürdanı hırsızlığı vardı, lavabonun en üstündeki aynalığın önündeki kulak kürdanlarını tırmanıp ağzıyla kaptığı gibi kaçırır pamuklarını bir güzel yutar kürdanları da bilimum yerlere atardı, tabii artık tecrübelendik ortalık yere kulak kürdanı filan koymuyoruz, şebek çöp tenekesinden bile kulak kürdanlarını bulabiliyor çünkü
Bu kediler bir alem hepsinin bir şeye takıntısı oluyor işte
Asil oğlan nereye bakıyorsun öyle dalgııın dalgıııınartisliğini yesinler senin
Yeşil kız resmen kokoş olma yolunda ilerliyor gibi geldi nedense, pozlardaki işveden cilveden mi acep
boğuluyorum gülmekten, öksürük krizim tuttu, annem uyanacaksıpa yaaa, hemen de oyun geliştiriyor kendine, gözümün önüne bir kare geldi His bir elinde kitap diğer elinde çorap fırlatmakta kahve yerine çorap burada yani
evdeki renkliliğe bakkendini köpiş sanan bir Yeşil, ve maymunluğa özenen Asil
becerikli dostlar bunlar yahu, çekmece açmalar,
tülbent altından toka yürütmeler
ipekcan da toka bağımlısı demek
bir de yiyor muydu haspam pamuklarını
Asil oğlan nereye bakıyorsun öyle dalgııın dalgıııınartisliğini yesinler senin
Yeşil kız resmen kokoş olma yolunda ilerliyor gibi geldi nedense, pozlardaki işveden cilveden mi acep
boğuluyorum gülmekten, öksürük krizim tuttu, annem uyanacaksıpa yaaa, hemen de oyun geliştiriyor kendine, gözümün önüne bir kare geldi His bir elinde kitap diğer elinde çorap fırlatmakta kahve yerine çorap burada yani
evdeki renkliliğe bakkendini köpiş sanan bir Yeşil, ve maymunluğa özenen Asil
becerikli dostlar bunlar yahu, çekmece açmalar,
tülbent altından toka yürütmeler
ipekcan da toka bağımlısı demek
bir de yiyor muydu haspam pamuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?