''Asil Bey'in'' halleri

Uykudan uyanınca annesine naz yapıyooo uyus... :umursamaz:

Oy oy oyyyy
Uyuması ayrı asil, uyanması ayrı asil..
Nazlı edası da fotolara yansımış..

maşallah baya büyümüş ilk resimlerine göre...yesinler şımarıklığını opuyorumnanaktan

Oy oy oyyyy
Uyuması ayrı asil, uyanması ayrı asil..
Nazlı edası da fotolara yansımış..

:kedi::kedi:

Utandık teyzesi... Teşekkür ettik... Çok nazlıyız çok... :1hug:

maşallah baya büyümüş ilk resimlerine göre...yesinler şımarıklığını opuyorumnanaktan

Büyüdük delikanlı olduk laf dinler olduk ee biraz da şımardık doğal olarak aşırı sevgiden.. Anne bir yandan baba bir yandan sevgi küpü oldu yavrucak kaydirigubbakcemile3

çok tatlı maşallah allah bağışlasın,senin bebişi görünce benim kızımın ne kadar büyüdüğünü anladım.Benim kızım artık yetişkin oldu bu halerini özledim miyoşumun.Bu halerinin tadını çıkar çok çabuk büyüyorlar

Çok tatlıııııııı :asigim:

Evet canım ya çabucak büyüyorlar... Ben de tadını çıkarmaya çalışıyorum her gün uğraşıyoruz birbirimizle :1hug:

Kızına da seninle birlikte uzun ömürler diliyorum... İnşallah :Saruboceq:

ne kadar büyümüş ya canım, çok tatlı opuyorumnanaktan

Evet büyüdü teyzesi ama hala bebek Çok tatlı hergün yiyom Şeniz

Çok tatlıııııııı :asigim:

Çok teşekkür ediyoruz a.s. Bu arada kızına da uzun ömürler inşallah....

[

Çok teşekkür ediyoruz a.s. Bu arada kızına da uzun ömürler inşallah.... [/QUOTE]

Amin canım hepimizinkine inşallah..

ASİL ayısıyla oynarken nasıl çileden çıkıyor, uyuz oluyor ayıya? İzleyin bakalım... kaydirigubbakcemile3

Dailymotion - ASİL - Hayvanlar Kanalı

Kim ne derse desin, video bambaşka bir şey.. ASİL'e can gelmiş.. Artık hayalgücümün beslendiği bir kaynak var..

Çocuk ayıyı ne zaman yakalasa başına geleceği biliyormuş gibi kameraya bakıyor.. "E-ee benim numaram tamam.. Yakaladım işte. Sahne senin!" der gibi..

2:37 de eyvaaaaah dedim.. Çocuk yerde kaldı herhalde.. Yok anam.. Çevikler Kralı Asil :roflol:

Bi'de pusuya yatmaz mı masanın altına.. :roflol: :lepi:

Maşallah ASİL'e..

Müzik zevkin için de teşekkürler.. Kulaklarımın pası gitti izlerken.. a.s.

Allahım bu kadar tatlı birşey olur mu ya.kaydirigubbakcemile3 keşke benimde olsa böyle bir kedim hihoyyyt

41 kere opuyorumnanaktan

Ya yok ben anladım sanırım olayı hisçim,
eşinle sen artık illallah dediniz asil'in gece azmalarından, bu şekilde enerjisini tüketmeye çalışıyorsunuz diyeceğim ama boşa kürek çekiliyor sanırım, adam da hiç de tükenecek enerji var gibi durmuyor kaydirigubbakcemile3 Ayının rengi özellikle mi kırmızı seçildi diye de düşünmeden edemedim delikafadulden boğacık diyebilir miyim asil'e bir süreee zemuszemus

Hehee, ani zıplama, bırakmış gibi yapıpı accık kıpraşınca hemen yerinde bitme sırnaşık şey ayy özlemişim böyle sahneleri Şeniz

Asilteren ağrı kesicimi de aldım, bultivitaminim üstüne, ooh benden iyisi yok artık sositososito

:roflol: :roflol:

Sözcük cambazı yufkaaaa :lepi: :hooray:

Ya bu asil değil bu canavarrr:roflol:

Bu atmaca :roflol:

Allahım koptum ya delirdim burda ekran önünde hemen eve dönmeliyim çocuklarımla atmacalık oynamam lazım izledikçe asilzade nev çizgimden kayıyorum -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol:

Sözcük cambazı yufkaaaa :lepi: :hooray:

:kedi: zemuszemus kaydirigubbakcemile3 Ben n'apim, malzeme bol, gel de türet diye kaşınıyorlar :sm_confused:

:roflol: :roflol: Çizgini yesinler cokacimcoook
Şeniz

:roflol::roflol::roflol:

Hem ne çevik var yaa... Ordan oraya zıplıyo sıçrıyo hergele... Yine de bişicik olmuyor oğluşuma

Sen bir de onun pusuya yattığındaki popo sallama olayını görsen ölürsün gülmekten... Perde arkaları, masa sandalye altları, kanepe arkaları başlıca pusuya yatma yerlerimiz... kaydirigubbakcemile3

Allahım bu kadar tatlı birşey olur mu ya.kaydirigubbakcemile3 keşke benimde olsa böyle bir kedim hihoyyyt

Teşekkür ediyoruz teyzesi inşallah böyle bir kedin olur da mutlu olursun zira biz eşimle aldık alalı evimize neşe geldi.. hihoyyyt

Yok canım ya onun enerjisi hiç bitmiyor... Hem gün boyu hem de gece boyu bir aşağı bir yukarı merdivenleri tırmanıyo evin içinde, hele koşuşunu izleseniz koparsınız haa 120 km hızla bir o odadan bir bu odaya kaydirigubbakcemile3 Sonra kanepelerin altından sürünerek yılan gibi kayıp üstlerinde yine 90 km hızla koşturuyor kaydirigubbakcemile3

Geçen gece de o kırmızı ayısının burnundan tutmuş başı da yukarıda dik bir şekilde bi ayrı havalarda odadan odaya taşıyor... Pişt Asil diyorum hiç pas vermiyo ağzında ayısı öylece taşıyoo...:dilcikar: Sonra ayısıyla kanepenin üzerine çıktı yürüyor, diğer kanepeye geçerken ayıdan önünü göremedi heralde iki kanepenin arasındaki boşluğa langırdak ayıyla birlikte düştü... Gülme krizi geldi bana dedim "Noldu Asil Efendi pas vermiyordunuz?" :roflol: Süt dökmüş kedi gibi tuhaf tuhaf baktı bana kaydirigubbakcemile3

Özledikçe bak diye ekledik zaten nevcim... Gidince eve atmacalık oynat bayılıyolar.. İnsanda zaten stres falan kalmıyor... :1hug:

bide pozda verirmiş şirin şeyy maşallah çok güzel

Teşekkür ediyoruz... Nazar için de ayrıca teşekkür... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…