Oy oy oyyyy
Uyuması ayrı asil, uyanması ayrı asil..
Nazlı edası da fotolara yansımış..
maşallah baya büyümüş ilk resimlerine göre...yesinler şımarıklığını opuyorumnanaktan
çok tatlı maşallah allah bağışlasın,senin bebişi görünce benim kızımın ne kadar büyüdüğünü anladım.Benim kızım artık yetişkin oldu bu halerini özledim miyoşumun.Bu halerinin tadını çıkar çok çabuk büyüyorlar
ne kadar büyümüş ya canım, çok tatlı opuyorumnanaktan
Çok tatlıııııııı:asigim:
ASİL ayısıyla oynarken nasıl çileden çıkıyor, uyuz oluyor ayıya? İzleyin bakalım... kaydirigubbakcemile3
Dailymotion - ASİL - Hayvanlar Kanalı
41 kereopuyorumnanaktan
Ya yok ben anladım sanırım olayı hisçim,
eşinle sen artık illallah dediniz asil'in gece azmalarından, bu şekilde enerjisini tüketmeye çalışıyorsunuz diyeceğim ama boşa kürek çekiliyor sanırım, adam da hiç de tükenecek enerji var gibi durmuyor kaydirigubbakcemile3 Ayının rengi özellikle mi kırmızı seçildi diye de düşünmeden edemedim delikafadulden boğacık diyebilir miyim asil'e bir süreee zemuszemus
Hehee, ani zıplama, bırakmış gibi yapıpı accık kıpraşınca hemen yerinde bitme sırnaşık şey ayy özlemişim böyle sahneleri Şeniz
Asilteren ağrı kesicimi de aldım, bultivitaminim üstüne, ooh benden iyisi yok artık sositososito
:roflol: :roflol:
Sözcük cambazı yufkaaaa :lepi: :hooray:
Ya bu asil değil bu canavarrr:roflol:
Bu atmaca :roflol:
Allahım koptum ya delirdim burda ekran önünde hemen eve dönmeliyim çocuklarımla atmacalık oynamam lazım izledikçe asilzade nev çizgimden kayıyorum -tatlicadiarzu-
Kim ne derse desin, video bambaşka bir şey.. ASıL'e can gelmiş.. Artık hayalgücümün beslendiği bir kaynak var..
Çocuk ayıyı ne zaman yakalasa başına geleceği biliyormuş gibi kameraya bakıyor.. "E-ee benim numaram tamam.. Yakaladım işte. Sahne senin!" der gibi..
2:37 de eyvaaaaah dedim.. Çocuk yerde kaldı herhalde.. Yok anam.. Çevikler Kralı Asil :roflol:
Bi'de pusuya yatmaz mı masanın altına.. :roflol: :lepi:
Maşallah ASıL'e..
Müzik zevkin için de teşekkürler.. Kulaklarımın pası gitti izlerken.. a.s.
Allahım bu kadar tatlı birşey olur mu ya.kaydirigubbakcemile3 keşke benimde olsa böyle bir kedim hihoyyyt
41 kereopuyorumnanaktan
Ya yok ben anladım sanırım olayı hisçim,
eşinle sen artık illallah dediniz asil'in gece azmalarından, bu şekilde enerjisini tüketmeye çalışıyorsunuz diyeceğim ama boşa kürek çekiliyor sanırım, adam da hiç de tükenecek enerji var gibi durmuyor kaydirigubbakcemile3 Ayının rengi özellikle mi kırmızı seçildi diye de düşünmeden edemedim delikafadulden boğacık diyebilir miyim asil'e bir süreee zemuszemus
Hehee, ani zıplama, bırakmış gibi yapıpı accık kıpraşınca hemen yerinde bitme sırnaşık şey ayy özlemişim böyle sahneleri Şeniz
Asilteren ağrı kesicimi de aldım, bultivitaminim üstüne, ooh benden iyisi yok artık sositososito
Ya bu asil değil bu canavarrr:roflol:
Bu atmaca :roflol:
Allahım koptum ya delirdim burda ekran önünde hemen eve dönmeliyim çocuklarımla atmacalık oynamam lazım izledikçe asilzade nev çizgimden kayıyorum -tatlicadiarzu-
bide pozda verirmiş şirin şeyy maşallah çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?