Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miEvet canım var 14 ve 15. Günlerde çok düşük değerlerle öğrenenleri okudum önceki konularda geçen ay bende aşılama olmuştum. Araştırırken okumuştum. 10. Gün erken olabilir. Herkesin değeri aynı artmıyor
Bazen herşey çok güzel gidiyor ama yinede olmuyor canım sadece zamanı gelmemiş ondan. İnşallah artar değerin ve hamiş olursun. Ama olmazsa da üzülme zamanı var demek ki deyip denemeye devam etGerçekten miİnşaAllah artar o zaman
çünkü tutmamasına çok şaşırdım yani bütün değerler aşırı güzeldi 4 tane yumurta oluşmuştu hayatımda ilk defa
![]()
bencede canım benim 15. günde 146 çıkmıştıGerçekten miİnşaAllah artar o zaman
çünkü tutmamasına çok şaşırdım yani bütün değerler aşırı güzeldi 4 tane yumurta oluşmuştu hayatımda ilk defa
![]()
Asilamayi ozelde mi yaptirdiniz acaba, yumurtalik rezerviniz kacti da asilama yaptirdiniz acaba13 mayısta ikinci aşılama mı yaptırdım bugün 23 mayıs yani 10.gün kan testi yaptırdım ve 1.20 den küçük değeri çıktı yani negatif. Bunun pozitif dönme ihtimali var mıdır acaba?
Asilama ne gibi durumlarda oluyor siz nerde yaptirdiniz acaba tup bebek kadar masrafli miEvet canım var 14 ve 15. Günlerde çok düşük değerlerle öğrenenleri okudum önceki konularda geçen ay bende aşılama olmuştum. Araştırırken okumuştum. 10. Gün erken olabilir. Herkesin değeri aynı artmıyor
Aşılama erkek faktörü olduğunda yani sperm sayısı morfolojisi kötü olduğunda daha çok olumlu sonuç veriyormuş. Erkekten alınan spermlerin yıkanıp en sağlıklı ve hızlı olanlar seçiliyor ve yumurtası çatlayan kadının rahmine enjekte ediliyor. Reglin 3. Günü ilaçlara başlayıp iki üç günde bir doktor kontrolüyle yumurtanın büyümesi kontrol ediliyor yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesi yapılıyor 36. Saatte de aşılama işlemi yapılıyor. İşlemden 2 saat önce eşin örnek veriyor.Asilama ne gibi durumlarda oluyor siz nerde yaptirdiniz acaba tup bebek kadar masrafli mi
Raporu doktor veriyo degil mi ben 1 senelik evliyim ve yumurta rezervim azAşılama erkek faktörü olduğunda yani sperm sayısı morfolojisi kötü olduğunda daha çok olumlu sonuç veriyormuş. Erkekten alınan spermlerin yıkanıp en sağlıklı ve hızlı olanlar seçiliyor ve yumurtası çatlayan kadının rahmine enjekte ediliyor. Reglin 3. Günü ilaçlara başlayıp iki üç günde bir doktor kontrolüyle yumurtanın büyümesi kontrol ediliyor yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesi yapılıyor 36. Saatte de aşılama işlemi yapılıyor. İşlemden 2 saat önce eşin örnek veriyor.
Bende pko var eşimin çok şükür bi sıkıntısı yok. 2.5 sane olmayınca aşılamaya başvurduk. Malesef olumsuz oldu benimki. Pek fazla acı ağrı hissedilmiyormuş ama benim ki biraz sorunlu geçti rahim ağzında açı tersliği vardı zorlandık biraz normalde 2 dklık işlem acısız ağrısız.
Tüp bebek kadar masraflı değil. Ben diyarbakır memorial de oldum aşılama 2 bin ilaçlarda bin TL tuttu muayne falan toplam 3bin 500 tuttu. İlaçlara rapor aldık. Rapor olmasa daha fazla tutardı.
4 yıl oldu artık güç toplamak git gide zorlaşıyor 14.gün gene yaptıracağım ama umut sıfırBazen herşey çok güzel gidiyor ama yinede olmuyor canım sadece zamanı gelmemiş ondan. İnşallah artar değerin ve hamiş olursun. Ama olmazsa da üzülme zamanı var demek ki deyip denemeye devam et![]()
Siz de 10.gün yapmış mıydınız pekibencede canım benim 15. günde 146 çıkmıştı
hyr çünki çok erken bana doktorum 15. günü yap dedi ben ve idrar testi yaptım ilk ve o kadar siliktikiSiz de 10.gün yapmış mıydınız peki
Evet canım doktor veriyor. Vermezse de haturlatırsınız.Raporu doktor veriyo degil mi ben 1 senelik evliyim ve yumurta rezervim az
Develete gitmistiniz degil miEvet canım doktor veriyor. Vermezse de haturlatırsınız.
Ah canım bilmezmiyim sen kadar olmasam da bende o yollardayım 2.5 sene oldu henüz ama ben bile yıldım. Ama umut her zaman var canım Allah tan umut kesilmez4 yıl oldu artık güç toplamak git gide zorlaşıyor 14.gün gene yaptıracağım ama umut sıfır![]()
Yok canım özel di benimki. Devlette ücretsiz yapılıyor diye biliyorum ama şartları olabilir tam emin değilimDevelete gitmistiniz degil mi
Devlet mi ozel mi yoksa üniversite hastaneleri mi iyi acabaYok canım özel di benimki. Devlette ücretsiz yapılıyor diye biliyorum ama şartları olabilir tam emin değilim
Yani pek bi bilgim yok o konuda ya bulunduğunuz bölgedeki hastanelerde tedavi alıp olumlu sonuç alanları falan araştırabilirsin.Devlet mi ozel mi yoksa üniversite hastaneleri mi iyi acaba
Teşekkür ederimYani pek bi bilgim yok o konuda ya bulunduğunuz bölgedeki hastanelerde tedavi alıp olumlu sonuç alanları falan araştırabilirsin.
Rica ederim inşallah güzel sonuçları en kısa zamanda alırsınTeşekkür ederim