Aşılama, çatlatma iğnesi sonrası / evde idrar testi

Aynen bekleyeceğiz mecburen.
Anlamadığım şey de daha önce hiç olmadığı kadar göğüslerimin ağırması, hala nasıl acıyor. Hiç geçmedi
Bende göğüs ağrısı yok akıntı var dünden beri kramp girip çıktı bi kaç defa hepsi psikolojik diye düşünüyorum rabbim hayırlısını versin ne diyelim kardeşim adet geliyorum diyor zaten sinyal veriyor bakıcaz artık

Kaçıncı gününüz bugün iğnenin benim 10 günüm iğneden sonra kan versemmi emin olamadım kaset testte 9. Gün negatif görmüştüm
Canım iğnenin 9. Günü aşılamanın kaçıncı günü? Aşılamadan en erken 12 gün sonra ver sonra bizim gibi "yükselirmi acaba" dersin kafayı yeme noktasındayım bende 4.61 benimde her zaman öncekiler yaklaşık 5-6 yıldır <0.20 çıkmış hiç sekmemiş

Canım benim zarwn geç döllenme vs durumları oluyor o yüzden aşılama gününden sonraki 10 gün ilişki öneriyorlar asla umutsuzluğa kapılma
Yumurta 36 çatlama oluyor 24 saat yaşıyor diyor doktor 10 gün ilişki de nasıl döllenme olucak kafam karıştı şimdi yumurta ölmüş olmuyor mu

Canım benim zarwn geç döllenme vs durumları oluyor o yüzden aşılama gününden sonraki 10 gün ilişki öneriyorlar asla umutsuzluğa kapılma
Hayırlısı inşallah yükselir değerlerimiz canım.
Doktor bize aşılama günü ve ertesi günü ilişki vermişti.
Ondan sonrasının bir önemi yok demişti

Güzel kardeşim benim aşılama olmadın yalbış çatlatma iğnesi oldum iğne gününü saymıyorum bugün 10. Gün

Yumurta 36 çatlama oluyor 24 saat yaşıyor diyor doktor 10 gün ilişki de nasıl döllenme olucak kafam karıştı şimdi yumurta ölmüş olmuyor mu
Yumurtayı %100 36 saat sonra çatlatacak diye bir etkisi yok ki. Ama çatlama gerçekleştiği an 24 saat yaşıyor. Çatlamasını tetikleyip belki bize aşılama sonrasında da önerilen 10 gün içerisinde çatlıyor olabilir mi?

İnanın ben doktor bana söylediği dışında bi fikrin yok aşılama belki farklı olabilir yüzlerimiz gülsün kısa zamanda

İnanın ben doktor bana söylediği dışında bi fikrin yok aşılama belki farklı olabilir yüzlerimiz gülsün kısa zamanda
İnşallah canımıniçi inşallah
Peki sordum mu sana hatırlamıyorum ama progestan kullanıyormusun? Yada başka herhangi birşey?

Hayırlısı inşallah yükselir değerlerimiz canım.
Doktor bize aşılama günü ve ertesi günü ilişki vermişti.
Ondan sonrasının bir önemi yok demişti
Bana ilk 2 gün kesinlikle ilişki yasak demişti, 16sı aşılama 18 inden itibaren gün aşırı demişti. Ay yavrum ne karışık işler bunlar böyle

İnşallah canımıniçi inşallah
Peki sordum mu sana hatırlamıyorum ama progestan kullanıyormusun? Yada başka herhangi birşey?
Valla yumurta çatlamış mı diye kontrole gittim çatlamış dedi rahin kalınlığına baktı oda iyi dedi progeatan yada başka bişey vermedi adeti bekle dedi iğnenin 4 ve 5 günü kaset test silikti 9.gün negatif olmuştu

Yaaa... Hadi bakalım inşallah tutmuştur küçük bebişcik ne güzel günü gününe uymuşsun artık gerisi Rabbimden

Şunu anlamadım aşılama da zaten sperm koyuyorlar tekrar ilişki nin mantığı nedir acaba
Kuzum (kendim için söylüyorum) göbekten Gonal F ile hem sağ hem sol gelişsin diye seçili yumurtaların takibi yapıldı ama maalesef soldaki kalitesiz ve kötüydü gelişimi geri kaldı 9.50 idi. Diğeri ise 17.90 olmuş birtanede sürpriz şekilde 17.10 olmuştu o çok beklenenin üzerinde gelişim gösterdi ve ondan yana umutlulardı.
Şuan düşününce mantığıma şöyle geliyor, gelişmişler çatlar ve aşılamadaki spermler tutmazsa, diğer yumurtalar çatlatma iğnesi etksiyle gelişip çatlarsa ilişki ihtimali döllenme olasılığı olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…