Aşılama, çatlatma iğnesi sonrası / evde idrar testi

Olabilir aslında

Olabilir aslında
Birde belki kahveseverkedi'de bendeki gibi sorun yoktur benim yumurta rezervi aktifliği fazla ve bu nedenle olması gerektiğinden çok yumurtam atılıyor her döngüde buda erken menopoz riskimi tetikliyor, bu sorun aynı zamanda fazla yumurta atıldığı için gelişmelerinide kısıtlıyordu yani 12-11 Maksimum büyüyorlardı. Belki bana bu yüzden önermiştir açıkçası net bilgi belirtemiyorum, bu konuda eğitimim yada bilgim yok ama düşünce şekli olarak bunu söyleyebilirim.
Birde bana gerçekten bu ay pozitif görmeyi bekledikleri bir kaç hastadan biri olduğumu söylediler. Çoğu arkadaşımın tedavisi ya ertelendi yada iptal edildi bu ay

İnş tutar inş bende sorun yok şeker biraz yüksek ana ilaç kullanıyorum pıhtılaşma çıktı coraspin kullanıyorum ve biz doktorun söylediği iki gün dışında olamadık kavgalıydım öyle küs küs bekliyorum

Canııım böyle negatif şeyleri şuan için ne kalbinde nede aklında tutma.. istersen özelden yaz anlatırsan dinlerim ama yeterki üzme ve strese sokma kendini olur mu? Lütfen bana söz ver ben hep buradayım senin için.. kıyamam yanında olsam sımsıkı sarılırdım şimdi

Kızlar 17.gun bugün hala adet olmadım testlerim bu şekilde soldaki efekli sağdaki afeksiz

Eklentiler

• IMG_20230628_002958.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG20230627155853.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 68
Kurban olurum söylemeniz bile kafi çok tşk ediyorum dostluğunuz için

Kızlar 17.gun bugün hala adet olmadım testlerim bu şekilde soldaki efekli sağdaki afeksiz
Canım regl tarihin kaç gün gecikti? Ben sanki kaset testte hafif çizgi gördüm ama kuruma olabilir diye düşünüyorum erken gebeliklerde de hemen çıkıyor.. Kan verebilecek gibiysen acile mutlaka gitmeni öneririm, hemen umutsuz olma geç döllenme oluyordur belkide
Kendiminkini ekleyeyim 4.61 di dün ve testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20230627_150633.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 70
Kurban olurum söylemeniz bile kafi çok tşk ediyorum dostluğunuz için
Canım benim bir kadının dostu yine bir kadındır ben yanında olmazsam dostluğumuzun birbirimize desteğimizin ne anlamı kalır ki?
O halde sözü aldım bu yorumla? Bebişlere odaklanıyoruz
İyi ki varsın

4 günün var regli günüme ama iğne olunduktan sonra kendini gününüzü unutun diyorlar internette 15.gun kesin gelmesi gerekir diye yazılar var , testlerim ilk 10 dakikada çekilen resimler kuruma çizgisi olması imkansız sizin 4.61 e göre baya belirgin maşallah ama benimki baya baya silik umarım geç döllenmedir sol göğüsümun altından gelen ağrılarım olmaya başladı ve inanılmaz bacak ağrısi yaşıyorum şuan ve bel ağrısı

Yaaa kuzuuuum kameralar bazen iyi çekmiyor gözle görsende bir türlü dediğin gibi kamerada o görüntüyü yakalayamıyorsun
Ben 17. Günüm dediğinde gerçekten kafam allak bullak yanlış anlama " regl tarihinin üzerinden 17. Gün " anladım tamamen deliriyor olabilirim hormon cümbüşlüğünden
Kana hiç baktırdın mı canısı?
Birde benim HCG değerim için düşüncelerin tam olarak ne? Yükselir mi sence? 10.5 gün için bu değer? Yani 11 gün diyemiyorum çünkü öğlen 12.30 da yapıldı aşılama bana ..

Ben hiç baktırmadım hgc , çatlatmadan sonra 10 buçuk gün mü oldu siz çok erken vermişsiniz kan iğne etkisi olabilir

Çatlatma 13.5 gün geçti :) ondada 8de yada 9 da çok silik 9 yada 10 da tamamen çizgi silindi. Her gün test yaptım
Benimde 6.gün silindi 7.gun geri geldi 10.gün tamamen gitti gelmiyor betayı 2 günde bir takip et inşallah hamilesin

Benimde 6.gün silindi 7.gun geri geldi 10.gün tamamen gitti gelmiyor betayı 2 günde bir takip et inşallah hamilesin
Yarın kan vereceğim canısı tekrar.. dua et bebeğim benimle ve sağlıklıdır çok ihtiyacım var morale.. ya yoksa ? Korkusu beni çıldırtıyor..

Yarın kan vereceğim canısı tekrar.. dua et bebeğim benimle ve sağlıklıdır çok ihtiyacım var morale.. ya yoksa ? Korkusu beni çıldırtıyor..
Her şey Allah'tan Rabbim vermiyorsa senin için planladığı daha güzel şeyler vardır herşey vaktine esir güzel haberlerle gel inşallah bana da haber vermeyi unutmayın

Çatlatma 13.5 gün geçti :) ondada 8de yada 9 da çok silik 9 yada 10 da tamamen çizgi silindi. Her gün test yaptım
Her gün test mi yapılır diyordum catlatma ignesi öncesi burayı okurken vallahi şuan kendimi yaparken buluyorum bende catlatma sonrası 8 günüm benim de testte hafif çizgi çıkıyor ama iğneden muhtemelen beklemedeyiz inşallah hep beraber güzel haberler okuruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…