Aşılama Aşilama Da Gebe Kalaniniz Varmi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
narin nasılsın? ben seni takip edenlerdenim...iyi misin? gebelik nasıl gidiyor?

iyiyim canım ama bu aralar mide bulantılarım var o yüzden pek giremiyorum kadınlar kulubune ama çok şükür bebeğimde bende iyiyiz allahım sanada nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Narincim benimde sol kanal tıkalı ya sen bana umut oldun canım.Keşke benimkide tutsa.Ben tek kanalla tutmaz diyodum seni görünce biraz umudum arttı.
Bebiş büyüdü mü naılsın? iyi bakın kendinize..

inşallah seninde aşılaman tutar canım benim hiç ümidim yoktu bende senin gibi düşünüyordum ama allahtan ümidini kesme çokta ümitsizde olma allahın izniyle sende bebeğine kavuşursun en önemlisi tutacakmı tutmayacak mı diye kafana takma kendine bir uğraş bul unut onu ben ümitsizdim o yüzden hiç takmadım kafama ikinciye olur diye düşünüyodum tuttuallahım sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah

ya arkadaşlar sizlerden şeyi öğrenmek istiyorum.aşılam hangi durumda yapılıyor erkek faktöründe mi bayan faktöründe mi?? benim eşimde sorun yok yani sperm değeri ne çok iyi nede çok kötü... ama sorun bende çikolata kistim var laporoskopi oldum ondan sonrada açık ameliyat oldum...ama yine yenileniyormuş kistlerim...birde bende yapışıklıklar varmış bizde bu durumlardan dolayı direk tüp bebek düşünüyoruz...ama aşılama da etkili olursa onuda deneyebiliriz...gerçi ben pek zannetmiyorum ama...siz bana bu konuda yardımcı olurmusunuz????

bende henüz aşılamaya geçmedim çatlatma iğnesiyle şu an denioruz.hbrlerinizi verin kızlar bizi hbrsiz bırakmayın..

İnşallah sağol canım.

Yapışıklık varsa aşılama yapmazlar sanırım direkt mikroenjeksiyon derler.Çünkü yumurtanın yakalanıp spremle kavuşması için yapışıklık olmaması gerekiyor.İkiside mi yapışık kanallarının?Belki bir tanesi sağlamsa yaparlar.Ama kist için ne derler bilemiyorum.Erkek faktörü yoksa genelde deneniyor aşılama ama kanallar dan en az biri açıksa.İkisindede yapışıklık varsa olmaz canım.Geçmiş olsun, umarım dileklerin gerçek olur hayırlı bir bebişe kavuşursun.

merhaba arkadaşlar benim ilk aşılamam tutmadı 2. aşılamam salı günü olacak inşallah busefer olur. Aşılamayla hamile kalan arkadaşlar tavsiyeniz varmı ne yapmak gerekiyo tutması için...

canım yapışıklık varsa aşılama yapmazlar yapılsa bile tutarsa dış gebelik olur benim arkadaşımın başına geldi tüp bebek yada micro yapılması gerekir bence yaptır bebiş için katlanacaz

Melegim Bende Bu Ayda Olucam Asilama Ilk Defa Insallah Tutar Bende Daha Oncede Normal Sekilde Kalmistim Ama 3 Aylik Ken Dustu Hayirlisi Bakalim Rabbim Hepimize Nasip Etsin Insallahhhhhh

Merhabalar. Ben yeni üyesiyim kadınlar klubünün.
benimde 1. aşılamam başarısız oldu dün 2. aşılama yapıldı bakalım artık kısmet. olumlu yada olumsuz mutkala yazıcam

bende daha önce nasıl oldu bilemiyorum ama hamile kaldım sonra ikiz olduğu için tek kese olduğu için ve biri gelişmemiş olduğu için düşük yaptırıldım.şimdi aşılama olcak .çok acele ediyorum galiba aşılama aralıkta adetten sonra. ya ben ne yyapmalıyım bilmiyorum.

Olsun canım geç olmasındansa acele olsun boşver.Geç kalınca kaygı oranı daha artıyor ve stres yumurtlamayı olumsuz etkiliyor.

aşılamada sperm hareketsizliği olup da hamile kalan var mı?tutar mı böyle bir durumda eşimde bende çok umutsusuz

aşılamada sperm hareketsizliği olup da hamile kalan var mı?tutar mı böyle bir durumda eşimde bende çok umutsusuz

SLM CANIM AÇIKLAMA SANA YETERLİ GELİR UMARIM
Kadına verilen hap ya da iğnelerle her ay kendiliğinden oluşan bir adet yumurtanın sayısı iki ya da üçe çıkarılırken, erkeğin spermleri de özel bazı yöntemlerle yıkanıp hazırlanır. Böylelikle spermlerin hareketli olanları küçük bir hacimde yoğunlaştırılmış olur. Verilecek çatlama iğneleri ile yumurtaların çatlama zamanı da ayarlanarak hazırlanmış olan spermler rahim içersine özel bir plastik borucuk vasıtasıyla bırakılır ve böylelikle gidecekleri yol da kısaltılarak yumurta ya da yumurtalara kolayca ulaşmaları sağlanır.yani doğal yönteme göre şansın yükseliyor.

TEŞEKKÜRLER VERDİĞİN MORAL İÇİN DAHA ANCA ARALIKTA İLACA BAŞLICAM.RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEK

arkadaşlar aşılama işlemini anadolu yakasında nerde yaptırıyorsunuz ben aslında ikinciyi aşılamamı yaptırcam ama nedense doktora çok güvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…