Aşılama Aşilama Da Gebe Kalaniniz Varmi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar darkinlife gören varmı, gebelik formunda hamile olduğu yazılmış .çok sevindim ya.. ama kendisi yok. zaten başkası açmış topiğini. merak ettim.

slm kızlar ALLAH hepimize nasip edecek inşallah ben de aşılama oldum 05,03,2008 de sonuç bekliyorum şimdi 2, denemem ilkide tuttu fakat gelişmedi kürtaj oldum fakat benim çok ağrım oldu hatta ilkin de hastaneye yatırdı dr um ... şimdi de ağrım var ama ilki kadar değil acaba bu kez olmadımı diye çok korkuyorum yaaaa 17,03,2008 belli olacak diğerin de 12,gün sonra idrarda çıkmıştı inş bun dada çıkar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

selam bende yeni üye oldum.5 mart 2008 de bende aşılama oldum ve sonuç bekliyorum.inşallah hayırlısıyla hepimizin dileği gerçekleşir.çok merak ediyorum.biran önce belli olsun.meraktan çatlıycam

selam kızlar bende aşılama için start verdim 17/05/2008 tarihinde yani yarın ilk aşılamam yapılacak,çok umutlu ve heyecanlıyım.banada dua edin bakalım .

selam kızlar bende aşılama için start verdim 17/05/2008 tarihinde yani yarın ilk aşılamam yapılacak,çok umutlu ve heyecanlıyım.banada dua edin bakalım .

hayırlısı olsun canım bende yarın tahlıl yaptırıcam bakalım dualarım senınle canım

rita1408 hayırlı olsun. çok sevindim. Allah güzel huzurlu bir hamileliğin ardından sağlıklı evladını versin kucağına. Allah analı babalı büyütsün. kendine çok dikkat et canım. gözün aydın.
bizlere dua etmeyi ihmal etme bakkkk

sağol cnı teşekkür ederim darısı başınıza

Canim Hayirli Olsun Allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin....

Rita AŞILAMANIN Kaçinci Günüydü. Kandami Idrardami Baktirdin Bide Kanda Baktirdiysan Değerin Kaç Canim.....

Canim Hayirli Olsun Allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin....

Rita AŞILAMANIN Kaçinci Günüydü. Kandami Idrardami Baktirdin Bide Kanda Baktirdiysan Değerin Kaç Canim.....

canım ben idrar da yaptım 9,günden itibaren idrar da çıkmaya başladı. ben ikinci kez yaptırıyorum ilkide 9,gün de çıkmaya başlamıştı bu da öle ve şuan 16,gündeyim ve benim elimde 9 tane pozitif gebelik testim var 8,gün de çıkmıyor ama ben 6,günden i,tibaren başladım test yapmaya ama ben ilk öğrendiğim gibi beta hcg yaptırdığımda 99 çıkmıştı değer...

BONCUK 26

cnm ya ilki 12,gündeidrarda çıkmıştı 14,gün de 99 çıkmıştı beta hcg sonucu yanlış yazmışım

slm arkadaşlar ben martın 22 de aşılama yaptırdım ilk aşılamam tecrubem yok doktor %90 olur dedi çok umutlandım ama bu gün kan testi yaptırdım hamile deyilmişim senağlama yıkıldım sanki ikinci bi aşılamaya geçicez sizde aşılama yaptırıpta tutan yani pozitif sonuç alan varmıböyle bi bebegim olsun diye 1 senedir tedavi görüyorum olmuyo :sm_confused: napalım kader

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah....aşılama hiç zor değil...5 dak. bitiyor.15-20 dak. dinlendiriliyor.spektlum yerleştirilirken biraz acıyor ama rahim filminin yanında devede kulak kalır.sonra plastik uçlu enjektörle içeriye veriliyor işte bu kadar.inşallah güzel sonuç alırsın.

Merhaba Bende önümüzdeki Ay Aşilama Yaptiracağim.ama Bende Pek ümitli Değilim Ayni Senin Gibi.allah Tan ümit Kesilmez.dua Edelim Allah Annelik Duygusunu Bizede Nasip Etsin.

kızlar böyle umutsuzum falan demeyin bizde yazın aşılama yaptırcaz güzel şeyler söyleyinde moralimiz yerine gelsin dimi ya

canımmm ne haber ben 2.asılamayı oldum.beklemedeyimmm.9.gün hiiiiçççç umudum yoookkk yineee....

ya kizlar bende yeni asilama tedavisine baslicam adet gunumu bekliyorum ,icimden bi his olcakmis diyo ama ,sizleri okuyorum ,cogunlukla tutmadi umudum yok ,tutmucak gibi seyler deniliyo ,benim umudum varken sizleri okuyorum sanirim bende oyle olurum diye umutsuzluga kapiliyorum ,insallah allah herkese versen bebek insallah isteyen herkesin olur kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…