Aşılama Aşilama Da Gebe Kalaniniz Varmi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza mesajları 0kudum hemen hemen hepimizin sorunu aynı galiba bende tüp bebek tedavisi görüyorum.allah hepimizin yüzüne baksın.

slm arkadaşlar.bende aşılama tedavisinde iğnelere başladım.mart'ın ilk haftası aşılamam yapılacak.Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

slm arkadaşlar.bende aşılama tedavisinde iğnelere başladım.mart'ın ilk haftası aşılamam yapılacak.Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

slm kızlar bısey soracagım sizlere benım gonal f ıgne kullanıyorum gobekten aşılama için 112.5 luk yapmam gerekırken sanırım 3 gun 75 uygulamısım bısorun yaratırmı ???

slm kızlar bısey soracagım sizlere benım gonal f ıgne kullanıyorum gobekten aşılama için 112.5 luk yapmam gerekırken sanırım 3 gun 75 uygulamısım bısorun yaratırmı ???

slm canım.bende gonal f kullanıyorum 150 dozluk göbekten.dozu az uyguladım diyorsun bu konuda bi fikrim yok bence hemen doktorunu ara sor.belkide dozu arttırabilir...

yok canım kaçırdım demekki güzel haberi
allah kucağına almayı nasip etsin darısıda tüm aşılananlara olsun
bende gün sayıyorum son 10 gün anlatsana biraz ne gibi belirtilerin oldu aşılamadan sonra nelere dikkat ettin
eşinle birlikte oldun mu falan işte

bende 22 şubatda oldum aşılama bekliyom ya off zaman geçmiyor dd sen ansıl sabrettin kız 21. güne kadar offfff ...daha benım aşılamadan sonra 11 . gün beklemedeyim daha test alıp yapacam diyorum ama inşallah yapmam daha erken diye düşünüyorum...

canım benim çok sağol.beraberlik aşılamadan 1gün sonra mutlaka olsun dedi doktor.en başta gaz sorunum vardı.aşılamanın 3gününden beri.birde iştahsızlık çok fazlaydı.şimdide kasıklarıma ara ara sancı giriyor korkuyorum.....inş.seninde olacak canım.bol bol dua et allah gönlüne göre versin

canım yanlış anlamışsın sen.......17.gün yaptırdım ben testimi

arkadaşlar bende aşılama ile hamile kaldım ama dış gebelik çıktı şimdi korkuyorum acaba bidaha hamile kalabilirmiyim

canım nasıl belirtilerin vardı dış gebelikte ve kan değerini kaçıncı gün yaptırdın sonuç neydi.kalırsın tabi kide canım öyle olupta ardından tekrar hamile kalanlar var.içini rahat tut...

selam kızlar bugun saat 2 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum dua edın bana kızlar olurmu

selam kızlar bugun saat 2 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum dua edın bana kızlar olurmu

hadi bakalım hayırlısı.kasma kendini rahat ol.korkulacakta bişi yok.allah gönlünün isteğini verir umarım...bo bol dua et

ben heyecandan soramadım kactane yumuyrta gelıstıgını ama doktor çok iyi dedi iğnenin dozunu az yapmamaıza ragmen iyi dedi cogul gebelık sansında yuksek dedı çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…