benimde ilk aşılamam ve oldu.daha 19günlük falan
ddm bana dua et canım..pazartesi aşılamam var.hayırlısıylan inş...senin yaşadığın duyguları bizlerde yaşarız
canım inşallah seninde heryer gönlünce olurslm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza mesajları 0kudum hemen hemen hepimizin sorunu aynı galiba bende tüp bebek tedavisi görüyorum.allah hepimizin yüzüne baksın.
slm arkadaşlar.bende aşılama tedavisinde iğnelere başladım.mart'ın ilk haftası aşılamam yapılacak.Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.
slm kızlar bısey soracagım sizlere benım gonal f ıgne kullanıyorum gobekten aşılama için 112.5 luk yapmam gerekırken sanırım 3 gun 75 uygulamısım bısorun yaratırmı ???
ddm ne durumdasın canım aşılaman tuttu mu
yok canım kaçırdım demekki güzel haberi
allah kucağına almayı nasip etsin darısıda tüm aşılananlara olsun
bende gün sayıyorum son 10 gün anlatsana biraz ne gibi belirtilerin oldu aşılamadan sonra nelere dikkat ettin
eşinle birlikte oldun mu falan işte
canım yanlış anlamışsın sen.......17.gün yaptırdım ben testimibende 22 şubatda oldum aşılama bekliyom ya off zaman geçmiyor dd sen ansıl sabrettin kız 21. güne kadar offfff ...daha benım aşılamadan sonra 11 . gün beklemedeyim daha test alıp yapacam diyorum ama inşallah yapmam daha erken diye düşünüyorum...
arkadaşlar bende aşılama ile hamile kaldım ama dış gebelik çıktı şimdi korkuyorum acaba bidaha hamile kalabilirmiyim
selam kızlar bugun saat 2 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum dua edın bana kızlar olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?