Aşılama Aşilama Da Gebe Kalaniniz Varmi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar
bir suredir sizin paylastiklarinizi okuyorum.kendimde olan seyleri sizinkilerle karsilastiriyorum.benim asilamam 09/09/09 gunu yapildi.esimden 85 milyon sperm verildi.ayin 24 unde adet olmazsam test yapicam.ama bu surec benim kendimi cok dinlememe sebep oldu.sanki arada hafif bel agrim var,kasiklarimda ilk iki gun haric ara ara sanci oluyor?bilgilendirirseniz sevinirim.ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN

bende aşılamayla gebe kaldım ilk denemedi tutmuştu ama malesef kaybettim , şimdi 2. aşılama yine tuttu 5 haftalık hamileyim darısı başınaa:teytey::teytey::teytey:

canım ne güzel bak her aşılamada hamile kalabiliyosun yani hiç hüsranlık yok tabi düşükler ayrı bişey bende yaşadım onu ama benim 2. de tuttu şimdi 3. ye geçicez bu hafta inş busefer 9 ay sağlıklı ve sorunsuz bir hamileliğin olur tatlım bizede dua etmeyi unutma ...:Saruboceq:

merhaba ben ilk defa yazıyorum pazar günü aşılama oldum ilk defa şu an bekliyorum bana tek yumurtalığım olduğunu söylediler ve bu yumurtalığa aşılama yaptılar ilk başta çok moralim bozuldu ama doktor zaten aşılamadaki amaç tek yumurtalık tüp bebekte birden fazla gerekli dedi beni bilgilendirirseniz sevinirim doktor bey acaba benim moralim bozulmasın diyemi böyle söyledi

canım bende ilk aşılamamı oldun 21 kasımda bugün 17,00 de bhcg yaptırcam ama araya hafta sonu giriyo sonuç ptsei çıkar sanırım. zaten bir tek yumurta 1 tek sperm hücresiyle birleşiyo ve dölleniyo canım üzülme. ben burda okudum neler neler yaşamış insanların aşılaması tutmuş sakın umutsuzluğa kapılma olurmu. gerçi bende umutsuzum ama bakalım hayırlısı rabbim bizide görür inşallah

merhaba arkadaşlar, benim adım hilal ben yeni üyeyim.2 yıldır evliyim,bende aşılama yaptaracam çok heyecanlı ve gerginim ve üzülmekten hayal kırıklığıldan korkuyorumda.inş ilk seferde tutar ve çok uğraştırmaz.dilerim rabbimden isteğen herkeze muradını verir....:Saruboceq:

fghjklşxcvbnmnnfeggtufghcb nvhvhc uujkjkjbbnnbn nö jççmmömömçmçmçmçmççmçmççmçmççmçmçmç.mçmçmçm.mçm.m.çmçm.nü,nm bö löb nkö hn ımjöjg nm fghjklşhhjkklkjkmkö m m m m m kknmj jhef hdve bl ö ö ç l ç ö ghjkçnlç ş. ç nmöç.

merhaba ecrin_su gergin olmamak elde değil tabii bu durumlarda ama yinede sakin olmaya çalış...bende ilk aşılamada hamile kalanlardanım:) çok şükür... 6 aylık hamileyim şu anda:CüvCüv:..aşılama yaptırırken çok umutsuzdum..kesin tüp bebek yapılacak ama işte aşılamayıda deneyelim diyordum ama çok şükür ilk denemede tuttu aşılama...pozitif ol canım inşallah senden de güzel haberler alırız...

ben 2 defa yaptırdım.ikisinde de tüm belirtileri yaşadım.ama tutturamadım.sakın belirtiler sizi kandırmasın.gerçek kan testinde belli oluyor.

arkadaşlar ilk aşılamada hamile kaldım ben de.24 aralıkta aşılama yaptırmıştım iki gün sonra bende ağrılar başlamıştı:dizim,kasıklarım,yürüdükçe göğüslerim ağrıyordu,bu arada ateşinize de dikkat edin benim ateşim yükselip düşüyordu ben ordan tahmin ettim ve içim rahattı ntutacağını az çok tahmin ediyordum.bu arada yaptıracak veya yeni yaptıranlar varsa lütfen günde 3 lt su için...
dün ilk kez muayene oldum ve doktor biraz olumsuz konuştu düşük tehdidi vs... benden daha önce hamile kalanlar bubnları yaşayan var mı?

slm kardelen..çok sevindim hamile olmana umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğine kavuşursun...bende aşılama ile hamile kaldım şu an 6 ayımız bitti. benimde hamileliğim sorunlu başladı düşük tehlikesi vardı...bu nedenle 7.haftadan 12.haftaya kadar 3 günde bir proluton iğne yaptırdık..dr düşük tehlikesi olduğu durumlarda ya proluton iğne veriyor ya da crinıno jel veriyor düşük önleyici ve bebeğin rahimde tutunmasını kolaylaştırıcı ilaçlar bunlar...kolaylıklar diliyorum canım...

Merhaba arkadaşlar ben dicle.ne kadar güzel.aşılamaları tutanları okuyunca heyecanlandım.içimde bi sevinç oldu.benimde yapılacak şubatta.biraz umutsuzum galiba.arkadaşlarımın gebe olduğunu duyunca önce seviniyorum.sonra içim burkuluyor bişey kopuyor üzülüyorum acaba bigün ben de anne kelimesini işitebilecek miyim??

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Beninde dün test günümdü ama tutmadı çok kötüyüm dr. Kanaman oldu diye sordu olmadı ama neden tutmadı onu anlamadım şimdi ise adet günümü bekliyorum.2vinci aşılamayı hemen yaparlarmı bilmiyorum bu arada izmir ege tüp bebek merkezinde aşılama yaptıran ve başarıklı olan varmım varsa yazsın lütfen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…