bende aşılamayla gebe kaldım ilk denemedi tutmuştu ama malesef kaybettim , şimdi 2. aşılama yine tuttu 5 haftalık hamileyim darısı başınaa:teytey::teytey::teytey:
merhaba ben ilk defa yazıyorum pazar günü aşılama oldum ilk defa şu an bekliyorum bana tek yumurtalığım olduğunu söylediler ve bu yumurtalığa aşılama yaptılar ilk başta çok moralim bozuldu ama doktor zaten aşılamadaki amaç tek yumurtalık tüp bebekte birden fazla gerekli dedi beni bilgilendirirseniz sevinirim doktor bey acaba benim moralim bozulmasın diyemi böyle söyledi
merhaba ecrin_su gergin olmamak elde değil tabii bu durumlarda ama yinede sakin olmaya çalış...bende ilk aşılamada hamile kalanlardanım:) çok şükür... 6 aylık hamileyim şu anda:CüvCüv:..aşılama yaptırırken çok umutsuzdum..kesin tüp bebek yapılacak ama işte aşılamayıda deneyelim diyordum ama çok şükür ilk denemede tuttu aşılama...pozitif ol canım inşallah senden de güzel haberler alırız...merhaba arkadaşlar, benim adım hilal ben yeni üyeyim.2 yıldır evliyim,bende aşılama yaptaracam çok heyecanlı ve gerginim ve üzülmekten hayal kırıklığıldan korkuyorumda.inş ilk seferde tutar ve çok uğraştırmaz.dilerim rabbimden isteğen herkeze muradını verir....:Saruboceq:
arkadaşlar ilk aşılamada hamile kaldım ben de.24 aralıkta aşılama yaptırmıştım iki gün sonra bende ağrılar başlamıştı:dizim,kasıklarım,yürüdükçe göğüslerim ağrıyordu,bu arada ateşinize de dikkat edin benim ateşim yükselip düşüyordu ben ordan tahmin ettim ve içim rahattı ntutacağını az çok tahmin ediyordum.bu arada yaptıracak veya yeni yaptıranlar varsa lütfen günde 3 lt su için...
dün ilk kez muayene oldum ve doktor biraz olumsuz konuştu düşük tehdidi vs... benden daha önce hamile kalanlar bubnları yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?