Gebeliğe Hazırlık Aşılama Deneyimleri Hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
Arkadaşlar az önce Allahın izniyle hap ile aşılama yaptırdım.

Tutma ihtimali istatistik verilerine göre bilen varmı ?

Tutan kardeşlerimiz yada tutmayan bu aşamada hazırlıkta olan kardeşlerimizin desteğine çok ihtiyacım var.

Arkadaşlar az önce Allahın izniyle hap ile aşılama yaptırdım.

Tutma ihtimali istatistik verilerine göre bilen varmı ?

Tutan kardeşlerimiz yada tutmayan bu aşamada hazırlıkta olan kardeşlerimizin desteğine çok ihtiyacım var.
Ben ilk aşılamamı Eylülde oldum tutmadı maalesef. 2yi de çarşamba günü oldum. Bakalım hayırlısı. Gonal f kullandım

Ben ilk aşılamamı Eylülde oldum tutmadı maalesef. 2yi de çarşamba günü oldum. Bakalım hayırlısı. Gonal f kullandım

Allah nasip etsin kardeşim yani bu ay olmadı hemen öbür ay denenebiliyor degilmi ?
Bana ovitrelle 250 catlatma ignesi verdi onun dısında klomen kullandım.

devlet 3. klomen kullanımından sonra iğne ile aşılamaya geçiriyor. Acaba ihtimaller fark mı ediyor anlamaıdm

Allah nasip etsin kardeşim yani bu ay olmadı hemen öbür ay denenebiliyor degilmi ?
Bana ovitrelle 250 catlatma ignesi verdi onun dısında klomen kullandım.

devlet 3. klomen kullanımından sonra iğne ile aşılamaya geçiriyor. Acaba ihtimaller fark mı ediyor anlamaıdm
Biraz daha bireysel oluyor anladığım kadarıyla. Benim yaşım da küçük değil diye sanırım hiç klomen vermedi. 34 yaşındayım. Art arda olmuyor maalesef.İlk aşılama tutmayınca 1 adet dönemi dinlenme verdiler. Sonrakine de kist oluşmuştu 1 dönem de öyle bekledim. Bu ay ikinciyi yaptık. Bu da tutmazsa ilerki aylarda tüp bebek yapacağız.

Biraz daha bireysel oluyor anladığım kadarıyla. Benim yaşım da küçük değil diye sanırım hiç klomen vermedi. 34 yaşındayım. Art arda olmuyor maalesef.İlk aşılama tutmayınca 1 adet dönemi dinlenme verdiler. Sonrakine de kist oluşmuştu 1 dönem de öyle bekledim. Bu ay ikinciyi yaptık. Bu da tutmazsa ilerki aylarda tüp bebek yapacağız.

bende 32 yasındayım kilo da var pco falan . devlet prosedürü bekliyoruz biraz yani

Merhaba kızlar ben aşılama oldum 5 gün önce bugün eşimle ilişkiye girdik biraz Pembe leke geldi korkuyorum bir şey mi oldu nornal mi 😥

Alıntı

Back
X