Aşılama Aşilama devletmi özel hastanemi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bozobrgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
969
577
33
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum 3 yıllık evliyim 1 sene kendimiz denedik olmadı çoçuk 2.senede yumurta takibi yaptım olmadı 5 kez yaptım en son biraktım Clife kullundum hamile kaldım 7 hastalıkken kalbi durdu kürtaj oldum adetlerim düzensiz 9 ay oldu şubata kürtaj olmuştum doktor a gittim devlete anlattım böle bana dedi 4 ay daha dene olmazsa gel aşilama yapalım dedi sizce devletemi aşılama yapsam yoksa özeldemi aşılama yapsam bana Bilgi verirmisiniz lütfen yoksa bu süre zarfında yumurta takibinde yapsammı beklemişken lütfen biraz akıl verirmisiniz

Ben aşılama için bekliyorum 14. Ayımdayım denemem de. Adet düzensizliğiniz için doktor ne diyor? Nasip olursa kasımda aşılama için gidicem özele. Eğer iyi ilgilenen anlaşabileceğiniz bir doktor bulursanız özel devlet farketmez

Adet düzensizliğim için doktor hiç bişey demedi yumurtalarım çok solda daha çok var ama az polikislik oval var dedi en son Ağustos’un 20 snde adet oldum sahada olmadım test yaptım bişey yok Clife içiyorum şimdi adet oluyum diye bakalım nasıl bu süreç acaba aşılamada

Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda nasıp olur inşallah Allah’ın izniyle

Canım clife için şikayet eden de çok dikkatli kullanmanı öneririm. Adet geciktiriyor hormon bozuyor vs diye şikayetleri okumuştum. Eğer adet olursan 2. Günü en geç 3.günü doktora gidiyorsun ilaç yazıyor doktor kullanıyorsun duruma göre kontrole çağırıyor sonra yumurtan yeterli bir boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi veriyor ve şu saatte gel diyor. Tam o saatte gidiyorsun eşinden de örnekleri alıp yıkama yapıyorlar. Sonra da spermleri yumurtanın yakın bir yerine bırakıyorlar. Gerisi normal bekleme süreci canım
İnofolic combi kullanıyor musun? Pco için çok iyi geldiğini söylüyorlar

Yok kullanmıyorum hiç bişey

Bekliyorum hala adet olmayı oluyum gidicem doktora bi muamele olmaya belki o süre içinde yumurta takibinde yaparım bi kaç kez

Bekliyorum hala adet olmayı oluyum gidicem doktora bi muamele olmaya belki o süre içinde yumurta takibinde yaparım bi kaç kez
Önce adet olamama sorununuzu çözmeniz gerek bence. Yani en azından gitseniz farklı bir doktora farklı bir görüş edinseniz daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…