AŞILAMA GÜNLÜĞÜM

Verdim sonuç bekliyorum cihaz arizaliymis ama sabah lekelenmem oldu o yüzden negatif olduğunu biliyorum siz ne yaptınız inşallah pozitiftir sizin
Yok maalesef bugün idrar testi yaptım çıkmadı kan vermedim adetimin gelmesini bekliyorum nasip

Hayırlısı olsun benim doktorumda ikinci aşılamayı deneyecek olmazsa tüp bebek sürecine gireceğiz. İnşallah en kısa sürede bizlerde bir evlat sahibi oluruz hayırlısıyla kolaylıkla

Benimde aynı,hafif kasık ağrım var ve kasiklarım dolu gibi şişlik var,onun dışında başka belirdim yok,ama belirti olmayıp pozitif gören çok var,belirti olmayadabilirmiş
Merhaba Arkadaşlar
31 mayısta ilk aşılamam oldu aşılamadan sonraki günü sayarsak 10 günüm bugün adetime 5 gün var 7 gün varken yani 8 İnci günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm ama herkes erken olduğunu söyledi. Bugün kan testi versem çıkar mı bilmiyorum ama Şuan adet olacakmışım gibi ağrı durumu var tamamen farklı olarak göğüs uçlarımda hafif hassasiyet ve bariz yaklaşık bir haftadır süt kesiği kremsi beyaz akıntım oluyor sizce şansım var mı değerli yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim

Canım benimde bu dediğin belirtilerim vardı malesef negatif oldu,gebelikle regl belirtisi aynı oluyormuş inşallah senin gebelik belirtisidir hakkında hayırlı olur inşallah pozitifi görürsün

Belirtileri regl ile hamilelik aynı oluyormuş kasik ağrısı vs.bende kasık ağrısı vardı ignelerden heralde .benim negatif oldu bayram sonrası tüp bebek sürecine başlayacağım inşallah pozitifi görürsünüz mutlu haberlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar bugün aşılama gününü de sayarsak 12 İnci günüm kan testi yaptırsam çıkar mı sizce bir an önce öğrenip beklenti içinde olmak istemiyorum adet olacak gibiyim yani adet zamanı nasıl ağrı oluyor nasıl hissiyat oluyor ise aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…