Aşılama hakkında destek kızlar

Sizin bilginiz var acaba
Femaranın saati önemli değil diye biliyorum, aynı saatlerde almanıza dikkat edin sadece.Doktorlar önemli bişey oldu mu altını çize çize söylüyorlar endişelenmeyin.Hayırlısı olsun hakkınızda

Evet aslında rahim filmi cektirdim anestezi almadan ama rahim filmini normal yatakta yapar gibi yapıyorlar orda zorla da olsa taktırdım,ama catalda ayaklarım havadaykrn kasılıyorum nedense
Rahim filmi çektirdiysen diğer hepsini yaparsın canım ya en uzun süreni rahim filmi zaten.Aşılama çabucak bitiveriyor biliyosundur.İnan bunu dert ederken daha çok geriliyosun şu an.

Rahim filmi çektirdiysen diğer hepsini yaparsın canım ya en uzun süreni rahim filmi zaten.Aşılama çabucak bitiveriyor biliyosundur.İnan bunu dert ederken daha çok geriliyosun şu an.
Evet ama işte rahim filmini nırmak yatakta yatar gibi yapıyorlar ben normal ilişkide de öyle cok kasılmıyorım bacaklarım havadayken kasılıyorum aşılamayı çatalda yapıyorlar

Evet ama işte rahim filmini nırmak yatakta yatar gibi yapıyorlar ben normal ilişkide de öyle cok kasılmıyorım bacaklarım havadayken kasılıyorum aşılamayı çatalda yapıyorlar
Evet işte bence bu hissettiğin daha çok psikolojik ondan diyorum zaten.Yoksa yatar gibi olmasıyla çatalda olması arasında verdiği rahatsızlık açısından bir fark yok.Hatta ve hatta bence çatalda daha bile rahat.Tamamen sen kendini kastığın için böyle bi zorluk yaşıyorsun.Aslında yenersin bu korkunu, hsg çekilen aşılamayı anestezisiz her türlü yaptırır

Femaranın saati önemli değil diye biliyorum, aynı saatlerde almanıza dikkat edin sadece.Doktorlar önemli bişey oldu mu altını çize çize söylüyorlar endişelenmeyin.Hayırlısı olsun hakkınızda
Teşekkür ederim 12den önce kahvaltı yapma dedi dokturm bide karbonhidrattan uzak dur dedi ben acaba sabah 12den önce mi almam gerekiyor diye düşündüm

Keşkeee en son dedim bu stresi yapacağıma son bileziğimi de bozdurur anestezi yaptırırım yoksa stresten olucağı varsa da olmıycak rahim filmindende girdikten sonra cok pişman oldum anestezi almadığıma,doktor da anesteziye gerek yok dedi başta sonra kendisi bu şekilde sende bende cok zorlanırız anestezi al bencede dedi

Al o zaman canım ya ben rahim filminde zorlanmadığını düşündüm o yüzden dedim çünkü aşılama gerçekten daha kısa ve kolay.Ama o kadar kasılıyorsan eziyet haline gelmesin tabii ki.Konuştun mu aşılamayı yapıcak doktorla tamam dedi mi anesteziye?

Baştan gerek yok dedi ,sonra baktı muayenelerde cok acı cekip kasılıyorum anestezi için fiyat al cünkü bu şekilde sende bende cok zorlanırız dedi,başta ofa istemiyordu ama baktı kıvranıyorum

Teşekkür ederim 12den önce kahvaltı yapma dedi dokturm bide karbonhidrattan uzak dur dedi ben acaba sabah 12den önce mi almam gerekiyor diye düşündüm
Yani benim bildiğim femara aç da tok da içilebiliyor.Doktor bana sadece aynı saatte iç demişti kahvaltı hakkında bişey dememişti.Kişisel durumunuza göre bi öneride bulunmuş olabilir siz dikkate alın tabii.Ama ilaç saati fark etmiyordur diye düşünüyorum.

Baştan gerek yok dedi ,sonra baktı muayenelerde cok acı cekip kasılıyorum anestezi için fiyat al cünkü bu şekilde sende bende cok zorlanırız dedi,başta ofa istemiyordu ama baktı kıvranıyorum
Tamam doktor bile dediyse o zaman dert etme hiç alırsın anestezini olursun prensesler gibi aşılamanı Zaten çok hafif bir sedasyon verirler ağır bir anestezi olmaz.

3 kere yaptırdım. evet sıkıcı ama dayanılmıcak bişey değil ya ben meraktan hep ekranı izliyordum acıya takmıyordum pek. doktorlar bak bu da yumurta bu da buda diye gösterirken rahatlıyordum. acıyı düşünme anı yakala. korkma çok kısa sürüyor. katateri yerleştirip biraz rahimi açıyor o ara biraz ağrır gibi oluyor uzun incecik çubuk var onu içeri iterken gıdıklanma oluyor sadece. içini rahat tut işlemden sonra kafayı da oraya yorma unut işlem yaptırdığını sakin bir yaşam sür.
ben 3. de gerçekten çok umutsuz ve sallayarak yaptırmıştım. tuttu ilerledi gebelik ama kalbi durdu. gördük ki olabiliyormuş :)
kafan rahat olmazsa olmuyor bunu bilmiş ol. Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah çıktığınız bu yolda bebeğinize kavuşun. :)

Bu sebeple kafam rahat olsun diye anestezi istiyorum cünkü rahat olmazsam tutmaz diye korkuyorum,kafam rahat oldun stres yapmiyim belki tutar kafasındayım

Bu sebeple kafam rahat olsun diye anestezi istiyorum cünkü rahat olmazsam tutmaz diye korkuyorum,kafam rahat oldun stres yapmiyim belki tutar kafasındayım
yok o anki stresten bahsetmiyorum. sonraki süreçte sakin olman gerekiyor. anestezi alma ekstra hormon yüklemeye gerek yok.

Pazartesi 2. Aşılamamı oldum ilkinde çok heyecanlıydım ve kasmıştım kendimi ama acıdan değil heyecandan ama şimdiki çok rahattı doktor bile çok rahatsın kıpırdamıyosun bile dedi bu sefer saldım cidden kasınca olmadığını gördüm bu seferde ilkinde hiç kasık ağrım yada lekelenmem olmamıstı bunda iki gündür kasıklarda zonklama ve lekelenme var çatlatma iğnesi bu sefer bana etki yaptı galiba inşallah bunda pozitif görebilirim

Gonal f mi kullandınız sizde

Canım ben 5 gün igne puregon kullandım 4 yumurtam büyümüştü 5 gün sonunda çatlatma iğnesi oldum ertesi gün boş sonrası aşılama yani 8 gün aşılama oldu yumurtanin gelişimine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…