Aşılama hakkında destek kızlar

ezgiozturk57

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
337
53
13
27
Bugün aşılama sürecine başladık,alttan muayene oluyorum zor oluyor kasılıyorum ama bi şekilde dayanıyorum,ama o aşılama rahim filmi vs sırasında takılan alete dayanamıyorum,aşılama anestezi ile yapılıyor mu ?

Canım aşılamanın anestezili olduğunu hiç duymadım ama senin birazcık canın tatlı heralde normalde çok acısız kısacık bı işlem

Canım aşılamanın anestezili olduğunu hiç duymadım ama senin birazcık canın tatlı heralde normalde çok acısız kısacık bı işlem
Aslında rahim filmini anestezisiz cektirdim alttan muahene de oldum kaç kez ama canım cok yanıyor istemsiz kendimi kasıyorum rahat olamıyorum psikolojim cok etkileniyor,su an onun korkusuylayım hep

Merhaba ben de aşılama oldum bugün yedinci günüm hiç korkma muayeneden bile az sürüyor anlamıyorsun bile ağrı acı vs hiç yok muayene olacağın sırada derin bi nefes al ve herşeyin güzel olacağına inan

Bazıları yumurtam kalınmış cok ağrı cektim falan yazıyor anestezi almayı düşünüyorum ama 10 bin dediler anesteziyede,rahim filmine bi şekilde dayandım bunada dayanabilir miyim acaba

Bazıları yumurtam kalınmış cok ağrı cektim falan yazıyor anestezi almayı düşünüyorum ama 10 bin dediler anesteziyede,rahim filmine bi şekilde dayandım bunada dayanabilir miyim acaba
Dayanırsın anesteziye gerek yok vücuduna yazık hiç zorlancak bişey yok başkalarının ne dediğine de bakma beni de çok korkuttular muayene için bile çok ağrıyor çok ağrılı bir işlem vs diye korkulacak hiçbir şey yokmuş

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, dilerim herkesin kalbinden geçen duaları tek tek kabul olur bende dualarınıza talibim. Bende pcos görünümü var 1 seneyi geçik esimle çocuk istiyoruz ama her şey normal olmasına rağmen maalesef ki olmuyor. Aşılama sürecine girdik adetin 2. Günü gittim femare kullandım ve cumartesi günü doktorumun verdiği saatte çatlama iğnesini oldum şuan aşırı kasık ağrım ve gazım var. Yumurtalarımdan 2 yumurtam gelişmişti biri 20 diğeri de 18 olacak şekilde doktor rahmin ve yumurtaların gayet güzel dedi. Yarın doktora gideceğiz eşimden sperm alınacak ve bana verilecek bu süreci yaşayan ve olumlu sonuçlanan oldu mu?

Biz de su an aşılama sürecindeyiz,ben femare kullanmıyorum farklı bi iğne kullanıyorum yarın ilk kontrolüme gidicem aşılamadan olunlu sonuc alanda var almayanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…