- 7 Nisan 2025
- 337
- 53
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
Aslında rahim filmini anestezisiz cektirdim alttan muahene de oldum kaç kez ama canım cok yanıyor istemsiz kendimi kasıyorum rahat olamıyorum psikolojim cok etkileniyor,su an onun korkusuylayım hepCanım aşılamanın anestezili olduğunu hiç duymadım ama senin birazcık canın tatlı heralde normalde çok acısız kısacık bı işlem
Bugün aşılama sürecine başladık,alttan muayene oluyorum zor oluyor kasılıyorum ama bi şekilde dayanıyorum,ama o aşılama rahim filmi vs sırasında takılan alete dayanamıyorum,aşılama anestezi ile yapılıyor mu ?
Dayanırsın anesteziye gerek yok vücuduna yazık hiç zorlancak bişey yok başkalarının ne dediğine de bakma beni de çok korkuttular muayene için bile çok ağrıyor çok ağrılı bir işlem vs diye korkulacak hiçbir şey yokmuşBazıları yumurtam kalınmış cok ağrı cektim falan yazıyor anestezi almayı düşünüyorum ama 10 bin dediler anesteziyede,rahim filmine bi şekilde dayandım bunada dayanabilir miyim acaba
Hayır çekilmedi amh vs normalrahim filmi vs cektirmiş miydin peki daha önce
Ben 5-6 ay önce cektirdim anestezi almadım,aşılama kaç dk sürüyor
Hangi hastane peki5 -10 dakika ya da daha az ben hiç anlamadım çok kısa sürdü :)
Nasıl bi his var mı bulantın falan 7 gün olmuşşİzmirde çınarlı hastanesi
İlk zamanlar kasıklarımda ağrı oldu ama dayanılmayacak gibi değil kahverengi leke geldi daha önce yaptıran arkadaşlarım normal olduğunu söyledi onun dışında farklı bişey yokNasıl bi his var mı bulantın falan 7 gün olmuşş
İnşallah hepimizin hakkında hayırlsı teşekkür ederim yazarımHayırlısı olsun hakkımızda sonucunu burayada yaz merak ettm
Biz de su an aşılama sürecindeyiz,ben femare kullanmıyorum farklı bi iğne kullanıyorum yarın ilk kontrolüme gidicem aşılamadan olunlu sonuc alanda var almayandaArkadaşlar öncelikle herkese merhaba, dilerim herkesin kalbinden geçen duaları tek tek kabul olur bende dualarınıza talibim. Bende pcos görünümü var 1 seneyi geçik esimle çocuk istiyoruz ama her şey normal olmasına rağmen maalesef ki olmuyor. Aşılama sürecine girdik adetin 2. Günü gittim femare kullandım ve cumartesi günü doktorumun verdiği saatte çatlama iğnesini oldum şuan aşırı kasık ağrım ve gazım var. Yumurtalarımdan 2 yumurtam gelişmişti biri 20 diğeri de 18 olacak şekilde doktor rahmin ve yumurtaların gayet güzel dedi. Yarın doktora gideceğiz eşimden sperm alınacak ve bana verilecek bu süreci yaşayan ve olumlu sonuçlanan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?