Slm kısslar bende bu ayın 13.de aşılma oldum şuanda 14. Güm zaten bi gün önce betahcg baktırdım pozitif çıktı yarn geene baktıracağım 5 yıl aradan sona bi garip geliyor hamiş olmak hala inanamıyorum benim için dua edin kıslar bende sizin gibi bian önce kalp atışlarını duymak istiyorum bebişimin allah herkese nasip etsin...allah isteyen herkese versin sağlıklı ve sıhhatli olsun rabbimden başka bişiy istemiyorum....
birbirimize yardımcı olalım kızllarrrr hadiii.....................
kızlar ben test yaptırdım sonuç negatiffff((
Slm kısslar bende bu ayın 13.de aşılma oldum şuanda 14. Güm zaten bi gün önce betahcg baktırdım pozitif çıktı yarn geene baktıracağım 5 yıl aradan sona bi garip geliyor hamiş olmak hala inanamıyorum benim için dua edin kıslar bende sizin gibi bian önce kalp atışlarını duymak istiyorum bebişimin allah herkese nasip etsin...allah isteyen herkese versin sağlıklı ve sıhhatli olsun rabbimden başka bişiy istemiyorum....
betahcg kaç çıktı canım???
hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.belirtilerin nelerdi yazarmısın...
cnlarım ilk önce 12 günde betahcg 32 çıktı daha sona 1 gün ara iki katı oldu 85 şuana nasipse 5 hftalık 2 günlük bebeşim allah hepimize vaersin..
Canım ben hamileyim zaten benim 14.günde 600lerde çıktı ve 6tane kesem oluştu 5tanesi canlıydı vs..felan filan işteh seninkide ikizmi diye sormuştum ben:))şu anda operasyonla 2tane bıraktılar onlarda büyüyüorlar bu aralar biraz problem yaratıyorlar ama bakalım herkese hayırlı doğumlar...11+5 teyim benn..
merhaba arkadaşlar.izmir den yazan var mı varsa aşılamayı nerede yaptırdı. ben de 1 yıldır kontrol altındayım doktorum aşılama ama önce rahım filmi dedi. cumaya fılmi çektırıcem ama başka hastane de . ben bu ay aşılama da olsun istıyorum ama iğne ilaç hiç bişey e başalmadım. yumurta gelişimimde de çatlama da da sorun yoktu. ilaç iğne olmadan aşılama yaptıran var mı...
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
cnm ben ankadayım ama tayin nedeni ile burdayız aslen izmirliyim 3 sne oldu ankaraya geleli izmirede nerde naptırmayı düşünüyorsun sana bişiy sölicem ben öle özelde yaptırmadım gata da yaptırdım.. 2 yıl öncede zöel bi dr yaptırmıştım yine burda tutmamıştı..ama şimdi tutdu çok şükür..sAna şunu sölemek istiyorum dr veya hastane hepsi boş kim yaparsa yapsın önemli deil hepsi aynı tedaviyi uyguluyorlar zaten dışına çıkmazlar..sölemk istediğim şuki sadece Allah a sığın bol bol dua et gerisi boşş..ben bunu anladım rabbim isterse oluyor dua dua dua...hep dua oku...ona sığın ondan iste rabbim ol de diye dua et..o ol dedimi olur yeterki istesin rabbim allah yardımcın olsun bendeN sölemesi güzelim... Allah bi an önce sanada nasip eder inşşş en hayırlısından şimdide onun için dua ediyorum Allah ım verdin ol dedin şimdide sağlıklı sıhhatli kucağımada ver die....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....
cvp için teşekkür ederim canım. Kesinlikle haklısın tıbbın bile çocuk konusunda açıklayamadığı bı suru şey var. Yeter ki rabbim ol desin. Buyuk bı sınav bu ben de bol bol dua ediyorum.bergama da oturuyorum yaptırırsam burda bı doktora yaptırırım herhalde. Sureklı ızmır git gel zor olacak çünkü.allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin , sana da sağlıklla kucağına almak nasıp etsin. şimdiden hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?