Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kısslar bende bu ayın 13.de aşılma oldum şuanda 14. Güm zaten bi gün önce betahcg baktırdım pozitif çıktı yarn geene baktıracağım 5 yıl aradan sona bi garip geliyor hamiş olmak hala inanamıyorum benim için dua edin kıslar bende sizin gibi bian önce kalp atışlarını duymak istiyorum bebişimin allah herkese nasip etsin...allah isteyen herkese versin sağlıklı ve sıhhatli olsun rabbimden başka bişiy istemiyorum....

betahcg kaç çıktı canım???

hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:))bende 16sında yaptırdım aşılamayı pazar günü test yaptıracağım inşallah hamileyimdirr kaçıcı günde yaptırdın testi canım snuç kaç çıktı

merhaba, 2009 yılı temmuzda aşılama yaptırdım ve hamile kaldım..şuan kızım 13 aylık sağlığı sıhhati yerinde umarım sizlerde benim gibi bebeğinize kavuşursunuz..sevgiler

kızlar cuma günü operasyona girdim..ama bu hafta iyice ağırlaşmaya başladım bu gece hiç uyuyamadım..mide bulantılarım ve baş ağrım var bi kaç gündür..aşılamanın ilk zamanları gb oldum tekrar...((

arkadaşlar bende 20 mayısta aşılama yaptırdım.bugun 13.gün pek umudum yok.adet sancılarım var test yapmaya korkuyorum adetimi beklicem.allahım evlat isteyen herkese nasip etsin.

birbirimize yardımcı olalım kızllarrrr hadiii.....................

arkadaşım ben ilk aşılamamı yaptırdım..cumartesi sabah yaptırdım ilk 2 gün şiddetli ağrım ve ateşim oldu..şuan sadece kasılmalar var..tüm aşılama yaptıranlar bu durumu yaşıyor endişelenme

hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.belirtilerin nelerdi yazarmısın...

bugün doktara test yaptırmak için gidecektim ama gerek kalmadı adet oldum.hemde adet günümden 1 hafta önce keşke aşılama yaptırmasaydım çok üzgünüm kendimi çok kaptırmışım sonuç hayal kırıklıgı 7 yıldır her ayı ümitle bekliyorum sonu hüsran......

hayırlı olsun allahım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.belirtilerin nelerdi yazarmısın...

amin cnm allah hepimizin yüzünü güldürsün allah ıma çoook şükür o ol dedimi oluyor gerisi booşş...benim belirtilerim bi kere kasıklarım çok ağrıyordu birde kasıktan hariç rahmim ağrıyordu bunu kasıklarımdaki ağrıdan daha çok hissediyordum gün geçtikçe göğüslerim çok ağrıdı üstlerine bile yatamaz olmuştum 11 gün fln çok sık idrara çıkmaya başladım en ilginç gelişmede buydu benim için sona sona 14 günler fln sabah ları yemekten sona mide bulantılarım oldu hala oluyor ara ara ve göğüslerimde çok acıyor ve büyüyor uclarıda pütür pütür oldu.. hımm ayrıca birde çok susazıyordum çok su içiyodum öle yani ama sizlerde nasıl seyir gösterir bilemiyorum dualarım sizlerle sizde benim için dua edin rabbim bize yardım etsin o ol dedmi oluyor ona sığının..çok şükür...

cnlarım ilk önce 12 günde betahcg 32 çıktı daha sona 1 gün ara iki katı oldu 85 şuana nasipse 5 hftalık 2 günlük bebeşim allah hepimize vaersin..

Canım ben hamileyim zaten benim 14.günde 600lerde çıktı ve 6tane kesem oluştu 5tanesi canlıydı vs..felan filan işteh seninkide ikizmi diye sormuştum ben:))şu anda operasyonla 2tane bıraktılar onlarda büyüyüorlar bu aralar biraz problem yaratıyorlar ama bakalım herkese hayırlı doğumlar...11+5 teyim benn..

merhaba arkadaşlar.izmir den yazan var mı varsa aşılamayı nerede yaptırdı. ben de 1 yıldır kontrol altındayım doktorum aşılama ama önce rahım filmi dedi. cumaya fılmi çektırıcem ama başka hastane de . ben bu ay aşılama da olsun istıyorum ama iğne ilaç hiç bişey e başalmadım. yumurta gelişimimde de çatlama da da sorun yoktu. ilaç iğne olmadan aşılama yaptıran var mı...
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

hımmm şimdi anladım cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşşşş.yok cnm benim değerler bebeğimin tek olduğunu gösteriyor bugün 6. haftayı doldurduk haftaya kalp atışları için gideceğiz allah hepimizin yardımcısı olsun allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın...

cnm ben ankadayım ama tayin nedeni ile burdayız aslen izmirliyim 3 sne oldu ankaraya geleli izmirede nerde naptırmayı düşünüyorsun sana bişiy sölicem ben öle özelde yaptırmadım gata da yaptırdım.. 2 yıl öncede zöel bi dr yaptırmıştım yine burda tutmamıştı..ama şimdi tutdu çok şükür..sAna şunu sölemek istiyorum dr veya hastane hepsi boş kim yaparsa yapsın önemli deil hepsi aynı tedaviyi uyguluyorlar zaten dışına çıkmazlar..sölemk istediğim şuki sadece Allah a sığın bol bol dua et gerisi boşş..ben bunu anladım rabbim isterse oluyor dua dua dua...hep dua oku...ona sığın ondan iste rabbim ol de diye dua et..o ol dedimi olur yeterki istesin rabbim allah yardımcın olsun bendeN sölemesi güzelim... Allah bi an önce sanada nasip eder inşşş en hayırlısından şimdide onun için dua ediyorum Allah ım verdin ol dedin şimdide sağlıklı sıhhatli kucağımada ver die....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

cvp için teşekkür ederim canım. kesinlikle haklısın tıbbın bile çocuk konusunda açıklayamadığı bı suru şey var. yeter ki rabbim ol desin. buyuk bı sınav bu ben de bol bol dua ediyorum.bergama da oturuyorum yaptırırsam burda bı doktora yaptırırım herhalde. sureklı ızmır git gel zor olacak çünkü.allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin , sana da sağlıklla kucağına almak nasıp etsin. şimdiden hayırlı doğumlar...

çok saol cnm benim allah seninde yüzüne baksın inşşş tez zamanda allah hepimizin yar ve yardımısı olsun inşşş. En yakın zmanda alırız ii haberlerini..öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…