Artık pes ettim.1.5 senedir istedik ve hiçbir şekilde olmadı.Bugün, Miraç Kandili'nde yeni bir sayfa açtım.Aşılama yaptırıyorum bu ay.Umarım birçok kişinin deneyimlerinin aksine ilk seferde bebeğime kavuşurum.Aşılama ile ilgili güzel tecrübeleri olanları dinlemeye ihtiyacım var...
o zaman ben de kısaca kendi hikayemi yazayım.bizde 3 senedir istiyorduk.2 negatif aşılamadan sonra 3. Aşılamam pozitif çok şükür :)şimdi 2,5 aylık hamileyim...bu işler nasip işi diye düşünüyorum artık.ama ben ilk 2 sini tıpta yaptırmıştım ve çoook pişman oldum.3. Sünü özelde yaptırdım ve tedavi süreci gerçekten çok çok farklıydı.anladım ki bana saçma sapan şeyler yapmışlar.gittiğiniz hastane inşallah iyidir...size bol şanslar
Günaydın, ne kadar güzel sonunda müjdeli haberi almışsınız:) ben özelde yaptırıyorum, devlette yapıldığını bile bilmiyordum.Tabii maddi açıdan bizi zorlasa da, bebeğimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız.Umarım ben de buraya hamileyim diye yazabilirim.Merak ettim ama özelle devletin tedavi açısından nasıl bir farkı vardı?
merhaba arkadaşlar.izmir den yazan var mı varsa aşılamayı nerede yaptırdı. ben de 1 yıldır kontrol altındayım doktorum aşılama ama önce rahım filmi dedi. cumaya fılmi çektırıcem ama başka hastane de . ben bu ay aşılama da olsun istıyorum ama iğne ilaç hiç bişey e başalmadım. yumurta gelişimimde de çatlama da da sorun yoktu. ilaç iğne olmadan aşılama yaptıran var mı...
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
en başta eşimin sonuçlarını çok kaba taslak çıkardılar, ne morfoloji ne başka bişey..sadece sayıya baktılar.hiçbir şekilde yumurta takibi yapmadan direk aşılama yaptılar.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyor normalde bana 9 saat sonra aşılama yaptılar.aşılama yaparken kaç kere takıp çıkardılar o aparatları bir türlü beceremediler.daha sonrasında ne bir progestan ne başka bişey...bana demiyorlar ki aşılamadan şu kadar sonra ilişki olacak veya olmayacak...özel muayene yasaklanmıştı biliyorsunuz şubatta , hele ondan sonra asistanların elinde hepten zıvanadan çıkmıştı tıp fakülteleri...daha anlatacak çok şeyim var ama neyse.... yazdıkça tekrar yaşıyorum zannediyorum geriliyorum...şuna inancım tam, Rabbim OL diyecek olacak, bu iş nasip,kader biliyorum...ama yaşadıklarım da normal şeyler değildi.genelleme yapamam biliyorum ama benim daha önce de devlette yaşadıklarım hiç hoş şeyler olmadığı için, Rabbim beni oralara düşürmesin diyorum....güzel haberlerini bekliyorum, Rabbim bir an önce sana da bu mutluluğu tattırsın ( amin )
Kızlaarr selamm..ilk aşılamamda tuttu benim..bütün arkadaşlarada tek tavsiyem..ısrarcı olmayın lütfen..beyninizde takıntı yaptığınız zaman daha da ters tepebiliyor...rahat olun..kendinizi kasmayın..doktorunuza güvenin inanın herşeyin bi hayrı kısmeti vardır..benim 6 kesem oluştu..biri boştu 5 kaldı..5inde canlıydı...sonra biri kendiliğinden kalbi durdu kaldı 4...hiç bir zaman saklamadım burda bunları anlatmaktan..sadece kaynanamın arkadaşlarının gözü kalır diye onlara pek demiyorum bişi..geçen ayda azaltma işlemine mecbur gittim çnk 4taneyi kaldrıcak ne ruh sağlığım nede bedenen uygun değilim..doktorum 2taneyi bilee çok zor kaldırcağımı düşünüyor..ama genede güçlü olmaya çalışıyorum...işe gelip gidiyorum...buhafta sonuda serklaj olcak rahimim açılmaya başlamış..lütfenn doktrounuza inanın benim doktorum bunu hep söylüyor..bana inandın güveniyorsun diyor..adet problemim olduğu için hep ilaçla adetim gelmiştir genç kızken ayrıca;gitmediğim ünv devlet özel hastene de kalmadı...çocuğun zor olcak dediler...3senelik evliyim 15 haftalık hamileyim...şimdiki doktorum tanıdık adet problemim için gitmiştim bakalım o ne dicek diye..erken menapoz a gircen dedi ve bebek için çalıştık 3ay klomen tedavisi uyguladık olmadı ardından aşılama yaptık ve tutttuuu...dediğim gibi herşeyin hayırlısı kızlarr..1kız bir erkek gibi dedi ve geçen hafta çok sevdiğim arkadaş gibi olduğum benden 7yaş büyük dayımın intiharıyla karşılaştım..tek dileğim oğlumun ona benzemesi onun özlemini orda gidermek ki ben oğlan çocuğu istemiyordum...sabredein..herşeyin bir zamanı vardır..beyninizi psikolojik olarak rahat bırakın tek diceğim bu sizlere...
Kızlaarr selamm..ilk aşılamamda tuttu benim..bütün arkadaşlarada tek tavsiyem..ısrarcı olmayın lütfen..beyninizde takıntı yaptığınız zaman daha da ters tepebiliyor...rahat olun..kendinizi kasmayın..doktorunuza güvenin inanın herşeyin bi hayrı kısmeti vardır..benim 6 kesem oluştu..biri boştu 5 kaldı..5inde canlıydı...sonra biri kendiliğinden kalbi durdu kaldı 4...hiç bir zaman saklamadım burda bunları anlatmaktan..sadece kaynanamın arkadaşlarının gözü kalır diye onlara pek demiyorum bişi..geçen ayda azaltma işlemine mecbur gittim çnk 4taneyi kaldrıcak ne ruh sağlığım nede bedenen uygun değilim..doktorum 2taneyi bilee çok zor kaldırcağımı düşünüyor..ama genede güçlü olmaya çalışıyorum...işe gelip gidiyorum...buhafta sonuda serklaj olcak rahimim açılmaya başlamış..lütfenn doktrounuza inanın benim doktorum bunu hep söylüyor..bana inandın güveniyorsun diyor..adet problemim olduğu için hep ilaçla adetim gelmiştir genç kızken ayrıca;gitmediğim ünv devlet özel hastene de kalmadı...çocuğun zor olcak dediler...3senelik evliyim 15 haftalık hamileyim...şimdiki doktorum tanıdık adet problemim için gitmiştim bakalım o ne dicek diye..erken menapoz a gircen dedi ve bebek için çalıştık 3ay klomen tedavisi uyguladık olmadı ardından aşılama yaptık ve tutttuuu...dediğim gibi herşeyin hayırlısı kızlarr..1kız bir erkek gibi dedi ve geçen hafta çok sevdiğim arkadaş gibi olduğum benden 7yaş büyük dayımın intiharıyla karşılaştım..tek dileğim oğlumun ona benzemesi onun özlemini orda gidermek ki ben oğlan çocuğu istemiyordum...sabredein..herşeyin bir zamanı vardır..beyninizi psikolojik olarak rahat bırakın tek diceğim bu sizlere...
Kadersizmiyim ne kadar güzel yazmışsın..anlatmışsın ,paylaşmışsın..inşallah bizlerde senin gibi şanslı oluruz...Allahım sana bir seferde hem kız hem erkek evlat nasip etmiş...maşallahhDarısı tüm isteyenlerin başına...Bu arada başın sağolsun.çok üzüldüm kaybın için..BENİM BİR ADET TÜP BEBEK TEDAVİM OLDU..MALESEF TUTUNAMADI..ŞIMDİ İLK KEZ ŞIRINGALAMA DENİYORUZ..BİZDE PROBLEM EŞİMDE MALESEF..İLK TÜP BEBEKTE ÇOK ÜMİTLİYDİM AMA KISMET..ŞİMDİ DAHA AZ ÜMİTLİYİM..AMA İNANILMAZ BİR MORAL VERDİN BİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM.. DARISI BİZLERİN BAŞINA...
canım çok sevindim senin adına.hayırlı olsun bebeğin:) biz de aşılama düşünüyoruz yani doktor önce aşılama önerdi.ama ben su aşılama nasıl birsey hiç bilmiyorum.vücuda hormon mu yükleniyor nasıl oluyor...biraz anlatır mısın lütfen
ewt sabır gerektiriyo peki zor mu acaba yapımıAnnemde aşılama yöntemi ile bana hamile kalmış. ama 1 sene sonra etkisini görerek beni doğurmuş annem. Aşı bebek diye severlermiş beni küçükkenama çok sabır gerektiren bi yöntemmiş.
ewt sabır gerektiriyo peki zor mu acaba yapımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?