sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,bugün test günümdü b hcg değerim 23,7 çıktı,şuanda gebelik var gözüküyo çok şükür ama kırmızıya dönük lekelenme oldu,çok korkuyorum.her an kaybedicem sanıyorum,tuvalete gitmeye korkuyorum,yarın da kanamam olmazsa cuma günü tekrar test yaptırıcam.gebeliğin devam etmesi için değerin 2 ye katlaması gerekiyo.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyorum...
cım doktorun verdimi bilmiyorum ama vermediyse bile hemen progesterona başla düşüğü engelliyor tedbirini al mutlaka
cnm şükür benm ilk aşılamam tuttu..darısı başınıza
peki birşey soracağım benden şimdi rahim filmi istediler haftaya salı çektireceğim . 10 günüm de yani peki 5 günlük ilaç kullanımı ve aşılama bu ay içerisinde olabilecek mi sizce yoksa ilaç kullanımı -aşılama için zaman çakıştığı için ay atlar mı? ne dersiniz? meraktayım meraktayım meraktayım. ALLAH hepimize gönlümüzdeki bebişleri nasip etsin
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
merhaba..bende ocak 14 de aşılama yaptırdım.mens olmayı bekliyorum.test baktırmadım ama sanki adet olcakmışım gibi kasık ve bel agrısı var,ara ara kramp tarzı oluyo..gögüs uçunda hassasiyet ve agrı var.ama bunlar adet belirtilerindede oluyor.ümitlenmemek gerekiyo bence..çoğu arkadaşımın hamililiklerinde adet geçikmesinden sonra belirti veriyor oda gece sık idrara çıkma ...pek ümitli degilim ama hayırlısı...
merhaba..bende ocak 14 de aşılama yaptırdım.mens olmayı bekliyorum.test baktırmadım ama sanki adet olcakmışım gibi kasık ve bel agrısı var,ara ara kramp tarzı oluyo..gögüs uçunda hassasiyet ve agrı var.ama bunlar adet belirtilerindede oluyor.ümitlenmemek gerekiyo bence..çoğu arkadaşımın hamililiklerinde adet geçikmesinden sonra belirti veriyor oda gece sık idrara çıkma ...pek ümitli degilim ama hayırlısı...
slm arkadaşlar.Aşılama yöntemine başladım.6 gündür karından iğne yapıyorum bugün Dr. gittim bir yumurtam 12 mm diğeri 15 mm olmuş salı günü yine çağırdı.yumurta kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor?biraz korkuyorum.bilgi verirseniz sevinirim.Allah herkesin dileğini kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?