Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cım doktorun verdimi bilmiyorum ama vermediyse bile hemen progesterona başla düşüğü engelliyor tedbirini al mutlaka

cım doktorun verdimi bilmiyorum ama vermediyse bile hemen progesterona başla düşüğü engelliyor tedbirini al mutlaka

verdi doktor hemen iğne yaptırdım ama malesef tutunamadı yine ,bugün b hcg değerimin 28 olduğunu görünce gebelik sonlanıyo diyebiliriz dedi,çok üzgünüm

cnm şükür benm ilk aşılamam tuttu..darısı başınıza

canımmm sana tum kalbımle yemın ederımm cokk sevındım kımseyı hıcbırınızı tanımıyorum sadece burdan takıp edıyorum ama yemnle gözlerımın ıcı guldu sankıı kendımm kaldımm hamıss gıbı sevındım tebrıkler tatlımm sultan 33 tebrıkler tatlımm hamılelerın duası kabul olur derler nolur duaa edınn bende alaym o mujdelı haberı :S

peki birşey soracağım benden şimdi rahim filmi istediler haftaya salı çektireceğim . 10 günüm de yani peki 5 günlük ilaç kullanımı ve aşılama bu ay içerisinde olabilecek mi sizce yoksa ilaç kullanımı -aşılama için zaman çakıştığı için ay atlar mı? ne dersiniz? meraktayım meraktayım meraktayım. ALLAH hepimize gönlümüzdeki bebişleri nasip etsin

rahim filminde kullanılan ilaç o ay hamile kalınması için sakıncalıdır...haliyle ertesi ay aşılama yapacaklar...zaten ilacada en geç adetin 5.günü başlanmalı

arkadaşlar herkese merhaba.eşimin sperm sayısı az ve hareketi düşüktü.doktor proxeed plus diye bir ilaç werdi.we 3 ay eşim o ilacı kullandı.sayı 5 milyondan 90 milyona çıktı.3 ay daha kullanmasını istedi.bu 3 ayda olmazsa aşılama yapılıcak.yaptıran arkadaşlar nasıl birşey bu çok korkuyorum anlatırsanız sewinirim

slm kızlar.bende yeni katıldım aranıza.3 yıldır bebeğimiz olmuyo.3 aydır klomen + pregnyl iğne tedavisi görüyorum.daha önce de bi dış gebelik sıkıntım olmuştu.sağ tüpüm alındı.doktorum hala rahim filmi çekmedi.aşılamadan önce rahim filmi çekiliyo mu?siz kaç ay ilaç tedavisi gördükten sonra aşılama yaptırdınız?

merhaba arkadaslar ben de 4bucuk yıllık evlıyımm ..ılk asılamamızı yaptırdık sonucu yarım saat once aldım ve olumsuz cıktı...aslında olumlu veya olumsuzacok alıstırmıstım kendımı ama yıne de bı kırgınlık oluyo ıster ıstemezz........dun baska bı arkadasımla konustum 9 ay karnında tasıdıgı bebegı 1 gun yasayıp ölmüs gecen carşamba topraga vemısler... bu ve bunun gb olumsuz olayları düşününce bı kez daha sukredıyorumm ...ve şükretmeye devam edelım ..Rabbım hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın cümlemıze ....

herkese Merhaba; Bu forum konusuna uzun süredir kimseler bir şey yazmamış ama aşılama hakkıda merak ettiğim şeyler var..Deneyimi olanlara sormak istiyorm..13 Aralık 2011 de aşılama yatırdım..yani bugün aşılamadan sonraki 7.günüm..Son iki gündür midem bulanıyor ve gögüslerimde acı hissediyorum..Bazen belki bu psikolojik diyorum...sonucu öğrenmek için zaman var aslında ...ama sormak istiyorum..Aşılamada sonra hamile kalanlar, hamilelik belirtilerini ne zaman ve ne şekilde hissetmeye başlıyor..bilgi verirseniz sevinirim :)

herkese Merhaba; Bu forum konusuna uzun süredir kimseler bir şey yazmamış ama aşılama hakkıda merak ettiğim şeyler var..Deneyimi olanlara sormak istiyorm..13 Aralık 2011 de aşılama yatırdım..yani bugün aşılamadan sonraki 7.günüm..Son iki gündür midem bulanıyor ve gögüslerimde acı hissediyorum..Bazen belki bu psikolojik diyorum...sonucu öğrenmek için zaman var aslında ...ama sormak istiyorum..Aşılamada sonra hamile kalanlar, hamilelik belirtilerini ne zaman ve ne şekilde hissetmeye başlıyor..bilgi verirseniz sevinirim :)

bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mm eşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi

bende pazartesi 2. aşılamamı oldum,evet 29 ve 24 mm aşılama için büyük bencede,benim 20 mm de çatlattılar,ama biz herşeyi bilemeyebiliriz orddan burdan okuduklarımızla duyduklarımızla kendimizin de moralini bozmayalım,vardır doktorun bi bildiği,şimdiden kafanda kuruntular yapma,nasılsa herşey olucağına varır sen ne yaparsan yap,bol bol dua et,benim ilk aşılamam tuttu ama kimyasal gebelik oldu düştü hemen,bugün aşılamamım 5. günü,10 gün sonra test günüm sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah seninde güzel haberlerini alırız.

nlshn slm bende yazılanları okudum ama bazen kafam çok karışıyor bazen çok umutlanıyorum bende bu yollardan geçiyorum bugün gece 12 de çatlatma iğnesi vurucam cumartesi sabah aşılama yapılacak haktan hayırlısı:...

merhaba..bende ocak 14 de aşılama yaptırdım.mens olmayı bekliyorum.test baktırmadım ama sanki adet olcakmışım gibi kasık ve bel agrısı var,ara ara kramp tarzı oluyo..gögüs uçunda hassasiyet ve agrı var.ama bunlar adet belirtilerindede oluyor.ümitlenmemek gerekiyo bence..çoğu arkadaşımın hamililiklerinde adet geçikmesinden sonra belirti veriyor oda gece sık idrara çıkma ...pek ümitli degilim ama hayırlısı...

Mrb kelebek01 bende dün aşı oldum aynı bende göğüs uçları acıyor kasıklar vucut şişmiş bir durumda ilaçtan kaynaklanıyordur diye düşündüm inşalla gebeliktir, belli olurmuymuş ilk günden bilmiyorum.

merhaba. Bende 16 ocakta aşılama yaptırdım. Bugün 12. günüm. 10. günü idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Napıcam bilmiyorum. Benimde göğüs uçlarımda hassasiyet, göğüslerde ve kasıklarda ara ara batan bi ağrı var. Hayırlısı olsun hepimiz için inşaallah...

slm arkadaşlar.Aşılama yöntemine başladım.6 gündür karından iğne yapıyorum bugün Dr. gittim bir yumurtam 12 mm diğeri 15 mm olmuş salı günü yine çağırdı.yumurta kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor?biraz korkuyorum.bilgi verirseniz sevinirim.Allah herkesin dileğini kabul etsin.

benim en son kontrolde 18-19 mm olmuştu yumurtam ertesi gece çatlatma iğnemi oldum.bu arada aşılama işlemi hiç korkulacak bir şey değil inan çok kısa ve acısız.sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…