30 Eylülde ilk aşılamamı 9 Eylül Üniversitesinde yaptırdım. Aşılmanın 10. günü gece hafifi kahverengi bir lekelenme oluştu, regl olacağımı düşündüm ama sabah kalktığım hiçbir şey yoktu. Bugün 12. gün ve hala birşey yok. Doktorum ayın 14' ünde gel dedi. İki gün kaldı ama çok merak ediyorum, hamile olma durumum var mı ? Bu şekilde belirtisi olanlarlar var mı? Belki yarın kendim tahlil yaparım. O da doğru bilgi vermez diye korkuyorum. Neyse hayırlısı artık...
selam herkese ..ben de aşılama yaptırdım ..
ya aşılama değerlerim düşükmü millet sizce ..
ilkinde 64 milyon % 10 hareketli , %20 yavaş vardı ve 33 milyon enjekte edildi ..
ertesi gün ise 62 milyon sperm %14 hareketli % 20 yavaş ve 41 milyon enjekte edildi..
acaba kaç olması lazım iice tutması için ..bilen varsa bi aydınlatsın beni yaaa...
doktor on gün sonra progestan bitince çağırdı .hayırlısı
nası yani aşılama da bi defa enjekte edilmiyomu sperm?ertesi gün bi daha mı enjekte ediliyo:44:
normalde bi defa enjekte ediyorlar ..ama benim doktorum 2 gün arka arkaya 2 defa enjekte etti daha ii tutsun diye ..zaten tutmazsa bi daha aşılama yaptırmayacağım nasıl olsa tutsa tutardı diyeceğim..
aşılamadan sonra lekelenmeler olabiliyor hatta bazen bu bebeğin yerleşme lekesi de olabilir,ya da vajinal jel kullanıyorsan bu da yapabiliyor,inşallah güzel bir haber alırsın,bizide bilgilendir lütfen
hayırlısı olsun canımm çok beklemeden gelsin bebeklerimiz sağlıkla inşallah
Bugün yumurtamın büyüklüğüne baktırmak için doktora gittim.Klomen kullanmama rağmen yumurtam 2 gün önceki ölçümüm ile aynı boyutta hiç büyümemiş yani.Doktor cuma günü tekrar yumurta boyutunu ölçelim yine istediğimiz sonucu alamazsak bu ay aşılamadan vazgeçelim bir daha ki aya klomen yerine iğne vereceğim dedi.Moralim çok bozuldu daha önce 3 defa klomen ile yumurta takibi yapılmış ve hepsinde yumurtam 19mm'ye kadar ulaşmıştı.Şimdi niye böyle oldu anlamadım.Şuanda yumurta boyutum 10mm sizce cumaya kadar 19mm'ye ulaşırmı?
canmm buayy bende şokdayım saskınımm ınann bıtek bende oldu sansızlık sanıyodum cnm benmde buay sabah aksam klomen kullanmama ragmen 14mlmde kaldı daha fazla buyumedı 17olsa ıgne vurulcakdı olmadı adetı beklıyoruz adetın 3.gunu gıdecem ıgne vercekmıs göbekden vurcakmısım hergun onu nasıl olcak bende bılmıyorum :S yapamam gıbı gelıyo korkuda var iice gerıldım bibilen varsa nolur anlkatsın nasılbi igne bu???
yarın test günümdü ben dayanamadım bugün idrarda test çubuğuyla yaptım malesef tek çizgi.ilk aşılamam dı olmadı.çok üzgünüm...
yarın test günümdü ben dayanamadım bugün idrarda test çubuğuyla yaptım malesef tek çizgi.ilk aşılamam dı olmadı.çok üzgünüm...
iğne çok küçük ve çok ince. rahatlıkla vurabiliyorsun, ben de senin gibi endişeliydim,ilk vuruşumda güldüm hatta bu muymuş diye :)
canmm buayy bende şokdayım saskınımm ınann bıtek bende oldu sansızlık sanıyodum cnm benmde buay sabah aksam klomen kullanmama ragmen 14mlmde kaldı daha fazla buyumedı 17olsa ıgne vurulcakdı olmadı adetı beklıyoruz adetın 3.gunu gıdecem ıgne vercekmıs göbekden vurcakmısım hergun onu nasıl olcak bende bılmıyorum :S yapamam gıbı gelıyo korkuda var iice gerıldım bibilen varsa nolur anlkatsın nasılbi igne bu???
Canım üzülme belki idrar testinde çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?