mrb arkadaşlar benim ilk aşılamam tuttu..allahın izniyle..
aşılama olduktan sonra sadece yemek yapmak için kalktım...ben hep dinlendim..
18+6 günlük hamileyim..allahın izniyle bir kızım olucak...rabbim hepinize nasip etsin inş.
acelyacımm evet cnm haklısın ya once gıdılmeseydı..ve doktorumuzun bıze dedıgıde oydu normal sartlarda olur bıraz daha deneyelım dersenız bedıa hanımn yumurtalıgı hıc kalmaya bılır aıleden gelen ırsı bıseyde olabılır oyuzden acil olarak aşılama eger olmassa yumurta durumuna göre dırek tup bebek dedı cnm ahh bide su tıpp dilinden anlasam oanlık şokla hıcbırsey soramadımkı sökduruculerle adet oluyorum işin tuaf tarafı annemde 27yasında menapoza gırmıs 30una kadr ıgneyle oldu suan 43yasında ve görmuyo inan bılmıyorum bısey kafamm karma karısıkk korku heycan garıp bısey var ıcımde inşallahh olumlu gecer nolur dua ıstıyorum hepınızden
insallah tutar..
bana jel vermedi.. bide biraz insafsiz doktorum var heralde ki taaa ayin 19 una kadar bekle dedi.. 28 eylul nerdee 19 ekim nerde :) cok fena.. belkide son 10 aydir hayal kirikligina ugruyorum diye bu kadar uzun tuttu arayi.. en son test yap dedigi gun kirmizi karti gormustum..
ama hep kasık agrisi hep akinti var.. bu tutmadi demekse yine hüsran..
insallah seninki tutarda arada birileri hamileyim yazar seviniriz :)
doktordan memnun olmak gerçekten çok önemli,çok şükür ben çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.vajinal jeli tüp bebek ve aşılama sonrası veriyorlarmış genellilke,olası düşükleri önlüyormuş.günde 1 kere sabahları uyguluyorum.bende 4 ekimde aşılamayı yaptırdım,19 unda kanda gebelik testi ile belli olucak nasipse.bende hiç kasık ağrısı yok,hatta herkes kasıklarım çok ağrıyo diyo,bende benim ağrım yok diye tutmıcak gibi yorum yapıyorum.ama göğüslerim çok şişti ve sızlıyo hafif bastırınca.inşallah seninde tutar,unudumuzu kaybetmemiz gerekiyor,bol bol dua edelim.ALLAH ol derse olur bilirsin,buyüzde olması için bolca dua etmeliyiz.
klomen kullanımımm pazrtesı bitdi carsamba kontrole cagırdı doktorum daha yeterınce buyumemıs daha buyur bırden buyumez yavas yavas dedı cumartesıgunune tekrar gun verdı yumurtalıkların buyudugunu hıssedebılıyomusunuz yanı kasıklarda falan bı şişlik agrı oluyomu kac gunde etkısını gösterırkı bu hap bı bılgısı olan varmı
klomen kullanımımm pazrtesı bitdi carsamba kontrole cagırdı doktorum daha yeterınce buyumemıs daha buyur bırden buyumez yavas yavas dedı cumartesıgunune tekrar gun verdı yumurtalıkların buyudugunu hıssedebılıyomusunuz yanı kasıklarda falan bı şişlik agrı oluyomu kac gunde etkısını gösterırkı bu hap bı bılgısı olan varmı
Ben de 5 gün klomen kullandım.Yarın kontrolüm var.Yumurtamın büyüklüğüne bakacaklar.19 mm'ye falan ulaştığında çatlatma iğnesi prengly vurulacak ve 36 saat sonra da aşılama.Ne eşimde ne de ben de hiçbir sorun yok iken 3 yıldır hep normal yolla olmasına bekledik herşeyin ama nasip olmadı.Bu benim ilk aşılamam.Bu arada bugün iyi bir haber aldım ilk aşılamasını yaptıran bir arkadaşım sonucunu aldı bugün sonuç positif bu bana moral oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?