Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
30 Eylülde ilk aşılamamı 9 Eylül Üniversitesinde yaptırdım. Aşılmanın 10. günü gece hafifi kahverengi bir lekelenme oluştu, regl olacağımı düşündüm ama sabah kalktığım hiçbir şey yoktu. Bugün 12. gün ve hala birşey yok. Doktorum ayın 14' ünde gel dedi. İki gün kaldı ama çok merak ediyorum, hamile olma durumum var mı ? Bu şekilde belirtisi olanlarlar var mı? Belki yarın kendim tahlil yaparım. O da doğru bilgi vermez diye korkuyorum. Neyse hayırlısı artık...

aşılamadan sonra lekelenmeler olabiliyor hatta bazen bu bebeğin yerleşme lekesi de olabilir,ya da vajinal jel kullanıyorsan bu da yapabiliyor,inşallah güzel bir haber alırsın,bizide bilgilendir lütfen ;)

Moralim bozuk yine bugün.Bu ay aşılama hayalim suya düştü .Yumurtalarım istenilen büyüklüğe ulaşmadığı için doktorum bu ayı pas geçeceğiz.Bir daha ki aya iğne ile yumurtlamanı sağlayacağız dedi.Klomen bir işe yaramadı yani.Daha önce 3 kere klomen kullanmıştım hiç böyle bir problem yaşamamıştım.Benim gibi daha aşılama yaptıramadan hayali suya düşen var mı :(((

selam herkese ..ben de aşılama yaptırdım ..
ya aşılama değerlerim düşükmü millet sizce ..
ilkinde 64 milyon % 10 hareketli , %20 yavaş vardı ve 33 milyon enjekte edildi ..
ertesi gün ise 62 milyon sperm %14 hareketli % 20 yavaş ve 41 milyon enjekte edildi..
acaba kaç olması lazım iice tutması için ..bilen varsa bi aydınlatsın beni yaaa...
doktor on gün sonra progestan bitince çağırdı .hayırlısı

selam herkese ..ben de aşılama yaptırdım ..
ya aşılama değerlerim düşükmü millet sizce ..
ilkinde 64 milyon % 10 hareketli , %20 yavaş vardı ve 33 milyon enjekte edildi ..
ertesi gün ise 62 milyon sperm %14 hareketli % 20 yavaş ve 41 milyon enjekte edildi..
acaba kaç olması lazım iice tutması için ..bilen varsa bi aydınlatsın beni yaaa...
doktor on gün sonra progestan bitince çağırdı .hayırlısı

nası yani aşılama da bi defa enjekte edilmiyomu sperm?ertesi gün bi daha mı enjekte ediliyo:44:

nası yani aşılama da bi defa enjekte edilmiyomu sperm?ertesi gün bi daha mı enjekte ediliyo:44:

normalde bi defa enjekte ediyorlar ..ama benim doktorum 2 gün arka arkaya 2 defa enjekte etti daha ii tutsun diye ..zaten tutmazsa bi daha aşılama yaptırmayacağım nasıl olsa tutsa tutardı diyeceğim..

normalde bi defa enjekte ediyorlar ..ama benim doktorum 2 gün arka arkaya 2 defa enjekte etti daha ii tutsun diye ..zaten tutmazsa bi daha aşılama yaptırmayacağım nasıl olsa tutsa tutardı diyeceğim..

hayırlısı olsun canımm çok beklemeden gelsin bebeklerimiz sağlıkla inşallah

aşılamadan sonra lekelenmeler olabiliyor hatta bazen bu bebeğin yerleşme lekesi de olabilir,ya da vajinal jel kullanıyorsan bu da yapabiliyor,inşallah güzel bir haber alırsın,bizide bilgilendir lütfen ;)

merhaba arkadaslar bana bu ay asılama yapıldı sıze asılama nasıl yapıldı bana yumurta cogaltıcı ılac verdı konturele gıttıgımde yarın asılama yapabılırız dedı ertesı gunj asılama oldu ınternetten bakıyorum once catlatma ıgnesı oluyormussun ondan sonra asılama ama bende ıgne olmadı yanlıs ıslem mı acaba cok endıselenıyorum yardımcı olurmusunuz

hayırlısı olsun canımm çok beklemeden gelsin bebeklerimiz sağlıkla inşallah

merhaba bana bu ay asılama yapıldı dr hap verdı yumurtalık ıcın adetımın 5 gunu baslıcaksın dedı 5 gun kulan dedı bıttı mı gel dedı o gun gıttık ertesı gun asılama yapılcagını soyledı ve asılama yapıldı ama bana catlatma ıgnesı vurmadı sızce ıslem dogru mu cok merak edıyorum bu ayı da bos gecırmek ıstemıyorum yardımcı olurmusunuz tesekkurler

kişiden kişiye bazı uygulamalar değişik oluyor.senin yumurta durumuna göre karar vermiş olmalı.ben tedavideyim iğne oluyorum. yumurtam geç gelişyor

kızlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım hatta 1,5 saat oldu şimdi evde yatıyorum.aşılamadan sonra ve olurken doktorum çok güzel dedi hiç sorunsuz gitti dedi.hatta bir kısmı dışarı akar dedim ama hiç akmadı...yarım saat kadar yatırdı beni..

Bugün yumurtamın büyüklüğüne baktırmak için doktora gittim.Klomen kullanmama rağmen yumurtam 2 gün önceki ölçümüm ile aynı boyutta hiç büyümemiş yani.Doktor cuma günü tekrar yumurta boyutunu ölçelim yine istediğimiz sonucu alamazsak bu ay aşılamadan vazgeçelim bir daha ki aya klomen yerine iğne vereceğim dedi.Moralim çok bozuldu daha önce 3 defa klomen ile yumurta takibi yapılmış ve hepsinde yumurtam 19mm'ye kadar ulaşmıştı.Şimdi niye böyle oldu anlamadım.Şuanda yumurta boyutum 10mm sizce cumaya kadar 19mm'ye ulaşırmı?

canmm buayy bende şokdayım saskınımm ınann bıtek bende oldu sansızlık sanıyodum cnm benmde buay sabah aksam klomen kullanmama ragmen 14mlmde kaldı daha fazla buyumedı 17olsa ıgne vurulcakdı olmadı adetı beklıyoruz adetın 3.gunu gıdecem ıgne vercekmıs göbekden vurcakmısım hergun onu nasıl olcak bende bılmıyorum :S yapamam gıbı gelıyo korkuda var iice gerıldım bibilen varsa nolur anlkatsın nasılbi igne bu???

canmm buayy bende şokdayım saskınımm ınann bıtek bende oldu sansızlık sanıyodum cnm benmde buay sabah aksam klomen kullanmama ragmen 14mlmde kaldı daha fazla buyumedı 17olsa ıgne vurulcakdı olmadı adetı beklıyoruz adetın 3.gunu gıdecem ıgne vercekmıs göbekden vurcakmısım hergun onu nasıl olcak bende bılmıyorum :S yapamam gıbı gelıyo korkuda var iice gerıldım bibilen varsa nolur anlkatsın nasılbi igne bu???

iğne çok küçük ve çok ince. rahatlıkla vurabiliyorsun, ben de senin gibi endişeliydim,ilk vuruşumda güldüm hatta bu muymuş diye :)

yarın test günümdü ben dayanamadım bugün idrarda test çubuğuyla yaptım malesef tek çizgi.ilk aşılamam dı olmadı.çok üzgünüm...

yarın test günümdü ben dayanamadım bugün idrarda test çubuğuyla yaptım malesef tek çizgi.ilk aşılamam dı olmadı.çok üzgünüm...

iğne çok küçük ve çok ince. rahatlıkla vurabiliyorsun, ben de senin gibi endişeliydim,ilk vuruşumda güldüm hatta bu muymuş diye :)

Aynen benimde 14mm'nin üstüne çıkmadı.Ama doktorum siz doğal yolla denemeye devam edin büyümeyecek diye birşey yok daha sonraki günlerde de büyüyebiliyor dedi.Bu ay aşılama ile birlikte olsun diye belki batıl bir inanç ama bel çektirme işlemini de yaptırmıştım.Bana da adetinin 3.günü gel iğne yazacağım dedi.Sanırım bu iş tamamen strese bağlı.

Canım sennde polikistik over mısın.Benim prolaktin değerim de yüksek.Onun için parlodel kullanıyorum ama çok ağır bir ilaç.Parlodel'in yanında her akşam koraspin,glufor ve folik asit içiyorum.Bu ilaçları doktor sana verdi mi.Polikistik over yüzünden evlendikten sonra tam 15 kilo aldım.Bu hastalığın bir sonucuymuş.Ben de bir de migren var.2 günde bir tutuyor ve ancak ağrı kesici ile geçiyor.Doktora bunu söylediğimde ağrı kesici yumurtanın büyüklüğüne etkilemez dedi.

Canım üzülme belki idrar testinde çıkmadı.

erken sonuç veren bir test ti ama yarın sabah hastaneye gidip kanda yaptırıcam yinede.hayırlısı artık,tek çizgiyi görmek çok kötüydü,ama şimdi daha iyiyim herşeyin hayırlısı ,sabretmekten ve mücadeleye devam etmekten başka çarem yok,en güzeli ALLAH bilir.

Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı oldum , iki hafta sonra test yapacağım.
PKO hastası olduğum için hamile kalmam epey zor , adetlerim düzensiz çünki , yine de allahıma şükürler olsun 7 yaşında bir kızım var.
Yumurta takibi sonucun da 6 ay için de hamile kalmıştım kızıma.
Şimdi kardeş istiyorum ama yaş artık 29 değil...
37 onun için bir ay yumurta takibi yapıldı olmadı , dün aşılama denendi..kısmet ..allah ne yazdıysa o olacak..
Bu arada doktorum , forum da da adı geçen Herman bey..ve çok memnunum..

sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,bugün test günümdü b hcg değerim 23,7 çıktı,şuanda gebelik var gözüküyo çok şükür ama kırmızıya dönük lekelenme oldu,çok korkuyorum.her an kaybedicem sanıyorum,tuvalete gitmeye korkuyorum,yarın da kanamam olmazsa cuma günü tekrar test yaptırıcam.gebeliğin devam etmesi için değerin 2 ye katlaması gerekiyo.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyorum...

benim ilk aşılamam çok korktum ama korktugum kadar zor olmadı çok kolay bır işlemmiş ben hamileyyyyyyyiiiiiiimmm arkadaşlar bhcgm ilk 32 çıktı 2 günsora 97 ye yükseldi suan inanılmaz mutluyum darısı tüm isteyenlere:46::46:

Back
X