MERHaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve size umut ışı olması acısından yazmaya karar verdim bende sizin gibi aşılama ile ugraşanlardandım 2yıllık evliydim o zamanlar ve cocugum olmuyordu hcg sonucu rahimin ters oldugunu ögrendim ve laporoskobi oldum arkasından 1 ay sonra doktorum aşılama yaptı ben hiç devlet hastanesiyle ugraşmadım sıra bekle falan zor oluyo diye aşılamam tutmadı daha sonra 1 ay sonra tekrardan gel dedi yumurtalarım büyümedi küçüldü (he buarada benim sag tüp ve sol tüp dengesiz duruyormuş biri aşığıda biri yukarda yani tek tüple kalma gibi bişey sağ tüp normal sol tüp sıkıntılıydı.) doktor 1 ay sonra yine gel dedi gel ama bende dayanacak güç kalmamıştı artık en son olarak tvde brüksel hastanesini gördüm orda yücel hocayı dinledim ve hiç düşünmeden oraya gittim doktora bütün evraklarımı götürdüm oaraya giden hiç boş dönmüyo diye duymuştum ama pahalı orasınıda söylüyeyim gittim durumumu anlatım biz tedaviye başladık göbekten iğne ile yumurtam büyüdü 20li boya geldi sonra catlama iğnesi ve 38 saat sonra tam saatinde oldu hiç kacırmadım aşılamam oldu ben kendimi şuna inandırdım bu son olacak ve bebeğim benimle olacak diye morel cok önemli aşılamadan önce cok su içim idrar torbam dolu olsun ki sıkıştırsın yumurtama kadar sprm gitsin diye doktor söylemişti zaten aşılamadan sonra hastanede 2saat hiç kıbırdamadan yattım ve idrarım o kadr sıkıştırdı ki neredeyse altıma yapacaktım ama 2 saat öyle sıkışık bekledim sonra eve geldim ayaklarımı havaya kaldırdım yatmaya devam ettim tabi aşılama yaptıracaksanız size bakacak birinin olması lazım siz 10 gün yatacaksınız aklınızada takmıyacaksınız size bakmaya gelen kişiyle muhabbetedin zaman gecerin misafirde kabuletmeyin yatın buarada ben günde 3 kez progestan kullandım alttan tabi doktor başka ilaçlarda veriyo onlarada devam biz aşılamadan sonra eşimle özellikle sabahları günde 3 kez beraber olduk her beraberlikten sonra ayaklarımı yukarı kaldırdım 2 saat öyle yattım 5gün falan böyle devam etti sıcak sudanda kacının banyoda ılık olsun bende belirti olarak gögüslerde şişme ve halka irileşmesi ve koyulaşması oldu sadece 15gün sonra idrar testinde 2.cizgi silik cıktı 18.günde kan testi 280 falan cıkmıştı şimdi 6 bucuk aylık hamileyim bi oglum olacak ALLAHIN İZNİYLEteyzeleri elleriniizden öper ALLAHIM BANADA SAĞLIKLI SIHATLİ ÖZÜRSÜZ KUSURSUZ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH yani arkadaşlar diyeceklerim bunlar sadece olacagına inanın yapmanız gerekenleri yapın aklınıza takmayın pozitif düşünün pozitif olsun ben hep buna inanmışımdır gerisi zaten ALLAHIMA kalmış ALLAHIM hepinizin gönlüne göre versin kucaklarınızı ve göbüşlerinizi doldursun inşallah yazdıklarım işe yarar....
![]()
bende çok dinlendim eğilip doğrulmadım nerdeyse devamlı yattım.12-13 gün boyunca evden bile çıkmadım.ve ister istemez umutlandım hayal ettim pozitif düşündüm ama olmayınca olmuyor işte.