Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MERHaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve size umut ışı olması acısından yazmaya karar verdim bende sizin gibi aşılama ile ugraşanlardandım 2yıllık evliydim o zamanlar ve cocugum olmuyordu hcg sonucu rahimin ters oldugunu ögrendim ve laporoskobi oldum arkasından 1 ay sonra doktorum aşılama yaptı ben hiç devlet hastanesiyle ugraşmadım sıra bekle falan zor oluyo diye aşılamam tutmadı daha sonra 1 ay sonra tekrardan gel dedi yumurtalarım büyümedi küçüldü (he buarada benim sag tüp ve sol tüp dengesiz duruyormuş biri aşığıda biri yukarda yani tek tüple kalma gibi bişey sağ tüp normal sol tüp sıkıntılıydı.) doktor 1 ay sonra yine gel dedi gel ama bende dayanacak güç kalmamıştı artık en son olarak tvde brüksel hastanesini gördüm orda yücel hocayı dinledim ve hiç düşünmeden oraya gittim doktora bütün evraklarımı götürdüm oaraya giden hiç boş dönmüyo diye duymuştum ama pahalı orasınıda söylüyeyim gittim durumumu anlatım biz tedaviye başladık göbekten iğne ile yumurtam büyüdü 20li boya geldi sonra catlama iğnesi ve 38 saat sonra tam saatinde oldu hiç kacırmadım aşılamam oldu ben kendimi şuna inandırdım bu son olacak ve bebeğim benimle olacak diye morel cok önemli aşılamadan önce cok su içim idrar torbam dolu olsun ki sıkıştırsın yumurtama kadar sprm gitsin diye doktor söylemişti zaten aşılamadan sonra hastanede 2saat hiç kıbırdamadan yattım ve idrarım o kadr sıkıştırdı ki neredeyse altıma yapacaktım ama 2 saat öyle sıkışık bekledim sonra eve geldim ayaklarımı havaya kaldırdım yatmaya devam ettim tabi aşılama yaptıracaksanız size bakacak birinin olması lazım siz 10 gün yatacaksınız aklınızada takmıyacaksınız size bakmaya gelen kişiyle muhabbetedin zaman gecerin misafirde kabuletmeyin yatın buarada ben günde 3 kez progestan kullandım alttan tabi doktor başka ilaçlarda veriyo onlarada devam biz aşılamadan sonra eşimle özellikle sabahları günde 3 kez beraber olduk her beraberlikten sonra ayaklarımı yukarı kaldırdım 2 saat öyle yattım 5gün falan böyle devam etti sıcak sudanda kacının banyoda ılık olsun bende belirti olarak gögüslerde şişme ve halka irileşmesi ve koyulaşması oldu sadece 15gün sonra idrar testinde 2.cizgi silik cıktı 18.günde kan testi 280 falan cıkmıştı şimdi 6 bucuk aylık hamileyim bi oglum olacak ALLAHIN İZNİYLE:nazar:teyzeleri elleriniizden öper ALLAHIM BANADA SAĞLIKLI SIHATLİ ÖZÜRSÜZ KUSURSUZ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH yani arkadaşlar diyeceklerim bunlar sadece olacagına inanın yapmanız gerekenleri yapın aklınıza takmayın pozitif düşünün pozitif olsun ben hep buna inanmışımdır gerisi zaten ALLAHIMA kalmış ALLAHIM hepinizin gönlüne göre versin kucaklarınızı ve göbüşlerinizi doldursun inşallah yazdıklarım işe yarar....:nazar::nazar::nazar:

bende çok dinlendim eğilip doğrulmadım nerdeyse devamlı yattım.12-13 gün boyunca evden bile çıkmadım.ve ister istemez umutlandım hayal ettim pozitif düşündüm ama olmayınca olmuyor işte.

merhaba arkadaşlar.bende bebek sahibi olmayı çok istiyorum.7-8 ay korunmadık.ekim ayında eşimle birlikte doktora gidip kontorllerimizi yaptırdık.bende hiçbir problem çıkmadı.eşimin testlerinde bazı değerler düşük çıktı ama doktor yinede bebek sahibi olabileceğimizi ancak biraz sürenin uzun olabileceğini söyledi.aralık ayına kadar korunmadan ilişkiye girmeye devam ettik.aralık ayında bir sancıyla uyandım ve dış gebelik teşhisi kondu.apar topar ameliyata girdim ve sol yumurtalığım alındı.doktorlar şu an için hala bir problem olmadığını tek yumurtalıkla da hamile kalabileceğimi söyledi.biz de başka bi doktora danıştık.o riske atmamamız gerektiğini söyledi.aşılama yöntemini önerdi.bizde yaza kadar bekleyip yazın aşılama yaptırmaya başlamaya karar verdik.ama ben inanılmaz korkuyorum.tedavi süreci yapılacak işlemler bekleme süreci...şimdiden bir düşünce başladı.kendimi nasıl rahatlatacam bilmiyorum....

merhaba arkadaşlar.bende bebek sahibi olmayı çok istiyorum.7-8 ay korunmadık.ekim ayında eşimle birlikte doktora gidip kontorllerimizi yaptırdık.bende hiçbir problem çıkmadı.eşimin testlerinde bazı değerler düşük çıktı ama doktor yinede bebek sahibi olabileceğimizi ancak biraz sürenin uzun olabileceğini söyledi.aralık ayına kadar korunmadan ilişkiye girmeye devam ettik.aralık ayında bir sancıyla uyandım ve dış gebelik teşhisi kondu.apar topar ameliyata girdim ve sol yumurtalığım alındı.doktorlar şu an için hala bir problem olmadığını tek yumurtalıkla da hamile kalabileceğimi söyledi.biz de başka bi doktora danıştık.o riske atmamamız gerektiğini söyledi.aşılama yöntemini önerdi.bizde yaza kadar bekleyip yazın aşılama yaptırmaya başlamaya karar verdik.ama ben inanılmaz korkuyorum.tedavi süreci yapılacak işlemler bekleme süreci...şimdiden bir düşünce başladı.kendimi nasıl rahatlatacam bilmiyorum....

canım herşeyin hayırlısı olsun.allah gönlüne göre versin senin hissettiklerini bende yaşadım.bende aşılama yaptırdım bugün 9.günüm günler hiç geçmiyor.bende 8-9 ay bekledim hamile kalırım diye ama olmadı daha sonra dr. gittim tedavi başladık 6 ay da öle geçti sonunda aşılamaya karar verdik.şimdi çok pişmanım neden ilk zamanlar dr.gitmedim diye.bence yazı bekleme durumun müsaitse yaptır derim.aklından da o düşünceleri çıkar bence

slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim benimde ilk aşılamamda olmadı bu ay ikinci aşılamam yapılacak ama bu defada pregnyl 5000 iğneyi bulamıyorum, nerden bulabilirim bilenler varsa cevap bekliyorum çok acilll.

arkadaşlar adana veya antepte aşılama tedavisi için gidilebilecek bir sağlık kuruluşu veya bildiğiniz önerebileceğiniz bir doktor varmı?birde aşılama tedavisi ortalama olarak ne kadar tutuyor acaba.

arkadaşlar adana veya antepte aşılama tedavisi için gidilebilecek bir sağlık kuruluşu veya bildiğiniz önerebileceğiniz bir doktor varmı?birde aşılama tedavisi ortalama olarak ne kadar tutuyor acaba.

aşılama tedavisi özelde ortalama olarak ilaçlarla birlikte 500-1000 tl arasında oluyor.istaanbulda falan biraz daha geçebiliyor bu fiyatı

arkadaşım adana da metro hastanesi var istasyonun orda iyi doktorlar var düşünürsen isim verebilirim

canım o hastaneyi biliyorum evimizin çok yakınında ama doktorları hakkında pek bi bilgim yok. doktor isimlerini verirsen çok sevinirim şimdiden tşk ederim.

canım bende sağlık sektöründe çalışıyorum.çevremde çok dr. var araştırdım soruşturdum metro hastanesini söylediler.benim dr. abdulhakim arısoy çok iyi bir doktor.yinede sen bilirsin cnm.aklına birşey takılırsa yardımcı olurum

ben asilamayla hamile kaldim ama ancak 3. asilamada oldu benim ilk ikisi husranla sonuclandi...ama ilk asilamada hamile kalan arkadaslarda var burda kader kismet biraz!!

slm ben aranıza yeni katıldım 5 buçuk senelik evliyim cocugum yok ilaç tedavisiyle basladı tedavim klomen hap kullandım yumurtamda catlama oldu ama cocuk henüz yok catlama igneside vuruldum dün kontrole yine gittim haftaya cuma tekrardan gidecem asılama yapılıp yapılmıcana karar verilecek asılamadan önce rahim filmi istedilermi beni rahim filminden cok korkuttularda cok zor felan dediler rahim filmi ister diye doktorum korkuyorum

slm ben aranıza yeni katıldım 5 buçuk senelik evliyim cocugum yok ilaç tedavisiyle basladı tedavim klomen hap kullandım yumurtamda catlama oldu ama cocuk henüz yok catlama igneside vuruldum dün kontrole yine gittim haftaya cuma tekrardan gidecem asılama yapılıp yapılmıcana karar verilecek asılamadan önce rahim filmi istedilermi beni rahim filminden cok korkuttularda cok zor felan dediler rahim filmi ister diye doktorum korkuyorum

canım rahim filmi çektirmek için geç bile kalmışın.ayrıca rahim filmi korkulacak bişey değil tabiki biraz acı veriyor ama dayanılmayacak gibi bişey değil.kendini çok sıkışık hissediyorsun bi ara bide adet sancısından biraz fazla bi ağrı.yani rahatlıkla halledersin korkma

canım bende sağlık sektöründe çalışıyorum.çevremde çok dr. var araştırdım soruşturdum metro hastanesini söylediler.benim dr. abdulhakim arısoy çok iyi bir doktor.yinede sen bilirsin cnm.aklına birşey takılırsa yardımcı olurum

çok tşk ederim canım.senin içinde hayırlısı olsun inşallah.aşılama onucundan hayırlı haberler alırsın inşallah.bizde merakla güzel haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar aşılamanın 13.günündeyim kan testi yaptırsam belli olur mu?yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz

arkadaşlar 1 şubatta aşılama yaptırdım.progesteron testim 40 çıkmıştı.aşılamadan beri ağrılarım oluyordu kasıklarımda ama buğün karnım çok ağrıyo acaba yine mi adet olacağım ya perşembe test yapalım dedi dr.tabi adet olmazsam çok moralim bozuk ya kasıklarımın ağrısına bile sinir oldum.canım yanıyor ya:((((((inşallah olmam bu sefer.3. aşılamam çünkü.hiç bir sorun yok tahliller çok güzel diyorlar.ama olmuyo .peki bu sefer?:((

arkadaşlar 1 şubatta aşılama yaptırdım.progesteron testim 40 çıkmıştı.aşılamadan beri ağrılarım oluyordu kasıklarımda ama buğün karnım çok ağrıyo acaba yine mi adet olacağım ya perşembe test yapalım dedi dr.tabi adet olmazsam çok moralim bozuk ya kasıklarımın ağrısına bile sinir oldum.canım yanıyor ya:((((((inşallah olmam bu sefer.3. aşılamam çünkü.hiç bir sorun yok tahliller çok güzel diyorlar.ama olmuyo .peki bu sefer?:((

canım bende 1 şubatta aşılama oldum senin gibi kasıklarımda belde ağrı herşeye ağlıyorum adet olacakmışım gibi test yapmaya korkuyorum.

canım bende 1 şubatta aşılama oldum senin gibi kasıklarımda belde ağrı herşeye ağlıyorum adet olacakmışım gibi test yapmaya korkuyorum.

canım bende öyle çalışıyoprum o kadar gerginim ki herkese bağırmak istiyorum sabah belim karnım heryerim ağrıyor.ellerim titriyor sabahtan beri.

Back
X