Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hilaal ya ev testim negatif 11 gun acelemi ettim ben
Canim sen adt olana kadr bekle bakalim tatlim uzulme aman ne yapalim bu ay bende cok kasik agrisi oldgu icin tutar die dusunmtm ama olmadi Allah tabi zamanini daha iyi bilir ben ikinci asilamaya gececm oda tutmzsa ara verrim biraz belki

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir buçuk senelik evliyim bebek istiyoruz aralık 2014 te dusugum oldu normal yollaydı daha sonra klomen tedavisi gördüm progesteronum 29 iken hamilelik oluşmadı ve doktorum bana hsg çekimi yapılmasını ve onun ardından asılama yapılmasını önerdi bir bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın herkese ii gecelerrrr....

Cnm bnde bugun oldum asilamayi Rabbim yardimcimiz olan bnm 4 sene olucak ewleneli tum tedawileei gorduk olmadi gecen ay hsg cekildim klomen igne tedawisi tutmadi buay asilama yapti dua et banada insalah hepimiznki olur en yakin zamanda

Kizlar bendeki ader siyah siyah oldu daha gelmedi yaki yapacktm iyce sokulsun de ole yapim dedim bakalm yarin iyce olurm ama siyah siyah

Kızlar dün adetimin 10. Günüydü. Folikülüm 13-15mm miş. Cuma gel çatlatalım dedi. Hayırlısı bakalım. Ben bikaç yumurta gelişir diye bekliyodum belirgin 2 tane gelişmiş sağ yumurtalıkta. Sol yatıyo bu ay dedi ama belli de olmaz dedi bundan sonra büyüyebilirmiş de. Eşime 20 gümdür keçiboynuzu içiriyorum her gün. Etkisini gösterir mi bilmem. İnşallah güzel olur hepimz için

yarın hsg çektiricem özel bir hastanede çekim sırasında ağrı oluyormu bilgisi olan varsa cvp yazsın korkuyorum...

yarın hsg çektiricem özel bir hastanede çekim sırasında ağrı oluyormu bilgisi olan varsa cvp yazsın korkuyorum...
Fiyatı ne kadar? İstanbuldaysan eger radyomarda yaptır mutlaka. Geçen hafta ben yaptırdım hiçbir ilaç yada anestezi almadım. Hiç acımadı inanılmaz güzel biryer. 400tl fiyatı. Özel bi hastanede 550 tl di ve anestezisiz dayanamazsın demişlerdi. Kullandıkları malzeme radyomardaki gbi plastik değil demirden. Farkı kullanılan malzeme. Şiddetle öneririm

Canim hic korkma kesinlikle normal muayne gibi bende gecen ay cekrirdim webeni cok korkuttular masada titriyodum ben korkudan we gercekten hic agri hissetmedim sadece sıvı biraktiklari an biraz yanma oluyo o kadar anestezisiz cekildim bnde ozel bi hastanede 300 tl odedim rahat ol yeterli hic korkulacak bise dgl

Sanırım önceden anestezi gerekip gerekmediğini ve malzemelerin son teknik olup olmadığı sorulmalı. Hiç belli olmuyor çnkü.

Arkadaslr adet oldum ama sol kasgim acaip sanciyo agryo anlamis diilim gercekten neden bole batyor resmen

Arkadaslr adet oldum ama sol kasgim acaip sanciyo agryo anlamis diilim gercekten neden bole batyor resmen
Kizlar bose sorcam bem dun asilama yaptirdimda dunden beei acayip bi bel agrisi war adet sancisi gibi we cok halsizim sizede oldumu acaba nedwn boleoluyo yada normal mi bunlar

Doktora git istersen kist şüphesi geliyor aklıma sdce.
Canim adet olyorum ama kist olsa adetim gecikirdi yada olmazdi die dusunyorum simdi iyce sokuldu yogun olmaya basldim ve zaten adette o pat pat dusen pihtilari goryrm kist ols idi bole olmazdi demi yoksa olur mu bir gun onve erkenden geldo cnku adetim

Persembe zaten gdecem doktora yeniden baslyacagim doktor klomen berirse bana gecen ay verdgi var onu kullanrm sanrm bisi olmaz bu arada kizlarrrr bir akrabamizin 1.5 yil tedavi gordgu halde bebgi olmamisti yaki yapmslr kalms bende bugun anneme yaptrdim :-D cok tuaf vala

Kizlar bose sorcam bem dun asilama yaptirdimda dunden beei acayip bi bel agrisi war adet sancisi gibi we cok halsizim sizede oldumu acaba nedwn boleoluyo yada normal mi bunlar
Kiz olmazmi ben nekadr bel ve kasim agrisi cektm hatirlmyrmusun ama asilamsdan iki gun sonra ben adet olana kadr kasik ve belim agridi sekerm kesinlikle ilaclrdan olyor veya vucut hamile kalamk istyor kalamyor mu ne analmadim ayyy ben adt oldum bugun iyce yogunlasti ama halen halen sol kasgim agryo tatlim anlamis deglm

Canım doktor tedaviye başlamak için adetliyken alttan bakıyı kist var mı yok mu diye. Varsa tedaviyi bırakıp kisti eritmek için ilaç veriyo. En geç 3. Günü doktora git bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…