Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amin. Kötüyüm ama yaa . Allah büyük diyecek söz kalmadı. Benim salı olmam lazımdı. Erken geldi. Zaten tahmin ediyordum. Tedaviye ara verebilirim ben de.

Amin. Kötüyüm ama yaa . Allah büyük diyecek söz kalmadı. Benim salı olmam lazımdı. Erken geldi. Zaten tahmin ediyordum. Tedaviye ara verebilirim ben de.
Bende beklyrum gecen ayda benim uc gun erken olmustu sanrm bende tam gunumde olacam

Doktor dedi kii tedaviye ara veren birçok hastam kendiliğinden hamile kaldı o 1-2 ay içinde. Çünkü aldığın iğneler etkisini uzun sürede gösteriyormuş. Yani aldığımız hormonlar her halükarda çok iyi. İnşallah güzel haberlerimizi verirz birbirmze. Kötü olma yapacak bişey yok mutlu ol kndini rahatlat ve inandır. Hemen değil de kndine süre ver şu kadar sürede olmazsa tüp bebeğe geçerz de. Şükür ki tıp çok ilerledi. Bizim niyetimz çabucak olması yoksa üzülecek bişey yok inşallhh

Maddi olarak sarsmayacaksa 2. Aşılamayı denemekte fayda var. Tedaviye birden ara vermek mantıklı değil. Hormon yüklüyken, doktorumun dediği gibi gaza basmışken durmak yok yola devam. Bakın burda birbirmze moral veriyorz bu bile çok büyük bi nimet. Yanlız değiliz okdr şükretmemz gerek kiii sağlıklı olduğumz için. Neyse mutlu olalım güzel düşünelmm

Sağolasın.Bilmiyorum bugün bi geçsin de yarın doktorumu arayacağım.Bazen diyorum o kadar düşük yapanlar filan var.Hissettikten sonra kaybetmek daha kötü olurdu.Böyle olmasında da bi hayır vardır diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım o da varr düşük daha büyük yıkım ( düşünsene 2-3 ay seviyosun içinde kıpırtılar hissediosun sonra gidiyo. Allah kucağımza sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar, öncelikle uzun zamandan beri takip ediyorum sizi,benimde ilk aşılamam ve de 2 günüm bugün,size bişey soracağım? benim çalıştığım iş çok yoğun olduğundan devamlı ayaktayım acaba bu aşılamamı etkiler mi? İzin alamadım çalışmak zorunda kaldım ama böylede olunca çok tereddütte kaldım,herkes normal hayatına geri dönebilirsin dedi aşılamadan sonra ama yinede korkuyorum ya tutmazsa diye

Cnm bana da doktorum normal hayatına dönebilirsin demişti.Zaten Allah nasip ederse tutunuyor.Hem sana progesteron vermişlerdir.Jeli ya da tableti o da tutunmayı kolaylaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…