Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkdaslar bende pembe pembe gelmis adet olyorum kirmizi kart heldi banada sanirm hic uzulmedm vala zaten cok tutcagni dusunmrdim bende artik kismet ikinciye

Cnm bana da doktorum normal hayatına dönebilirsin demişti.Zaten Allah nasip ederse tutunuyor.Hem sana progesteron vermişlerdir.Jeli ya da tableti o da tutunmayı kolaylaştırıyor
evet progesteron verdi,yalnız ben bu ilacı aldığımda çok başım dönüyor acaba sizlerde de oluyor mu? yoksa ilacın bana yan etkisimi oldu

Cok az bir damla kadar devami gelir mi acaba kizlar bakalm aksama dogru sokulr belki

Cok az bir damla kadar devami gelir mi acaba kizlar bakalm aksama dogru sokulr belki
Insalah olmassin cnm kizlar bu arada doktor bna jel yada progestan wermedi ama acayip bas ve bel agrim war neden ki acaba sizede oldumu acaba bugun 11 bucukta yapildi asilamam

Insalah olmassin cnm kizlar bu arada doktor bna jel yada progestan wermedi ama acayip bas ve bel agrim war neden ki acaba sizede oldumu acaba bugun 11 bucukta yapildi asilamam
Bende ogun degil iki gun sonra com siddtli kasik aglrm.oldu hatta dun bile bel ve kasik agrm cook fazlaydi mahvolmstm ama tutmadi iste yinede

Bende ogun degil iki gun sonra com siddtli kasik aglrm.oldu hatta dun bile bel ve kasik agrm cook fazlaydi mahvolmstm ama tutmadi iste yinede
Sen bi gun erken olsun dmi cnm yokmu surdan bizlere guzel haberler werecek kimse yaa kimsenin asilamasi ilk seferde tutmadimi yaa biraz moral olurdu warsa paylasabilir mi bizlerle

Sen bi gun erken olsun dmi cnm yokmu surdan bizlere guzel haberler werecek kimse yaa kimsenin asilamasi ilk seferde tutmadimi yaa biraz moral olurdu warsa paylasabilir mi bizlerle
Evet tatlim basim catlyor nasil uykim vat anlatmam tam olamadim henuz ama yarina sokulir heralde

Hayirlisi olsun canim bnm skma canini daha zamanimiz war demekki ben biliyorum olacak insalah hepimizinde
Hayir surup ictm halende ilac almiyorum bu bas agrisni bosuna cekyorum gbime gelyor ya haydi hayrlisi size apranox ford alayim mi kizlar daha tam olamdim ya yerlesme kanamsi bir gun once gelmez jeralde tam olamadim henuz ama kafami kaldrmyrm yahu

Hayir surup ictm halende ilac almiyorum bu bas agrisni bosuna cekyorum gbime gelyor ya haydi hayrlisi size apranox ford alayim mi kizlar daha tam olamdim ya yerlesme kanamsi bir gun once gelmez jeralde tam olamadim henuz ama kafami kaldrmyrm yahu
Hilaal ya ev testim negatif 11 gun acelemi ettim ben

Bendede acayip bi bas agrisi war ya bide migrenim war sabah kalktim gozum akiyo ayna bi baktim gozum kanlanmis ; ( ona ragmen cekiyorum agri kesicide almadim sende biraz daha sık disini canm kullanma hemn ilac falan

Bendede acayip bi bas agrisi war ya bide migrenim war sabah kalktim gozum akiyo ayna bi baktim gozum kanlanmis ; ( ona ragmen cekiyorum agri kesicide almadim sende biraz daha sık disini canm kullanma hemn ilac falan
Canim vala daynrdim ama annemlre gdecm babannmi umreye gndercgz vala ben ictm hapimi artik gecms olsun ben tup bebk ile arastrmaya grdim devlet.kac yildan sonra karsilitr ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…