Nie o kadar cok 50 tane test takwim kullansan daha iyi olur bnce bn iki senedr kullaniyrm ve doktorum soledigi gunlerle bire bir ayni genede o test hakkinda bilgim olmadgi icn bise diyemm insalah iyi gelr canmKızlar ben labquick in 50 tane ovulasyon testini aldım. Nolur nolmaz deyip ordan da takip edicem yumurtlamayı. Doktora gitmeden erken olma ihtimali de var sonuçta. Bu testlerle ilgili başlık var çook kişi hamile kalmış yumurtlama gününü bilip bu şekilde
Yapisiklik olsa filmde cikar zaten cnm ki o biraktiklari sivi acmistr yapisiklik warsa bile ama perde nedr nasl oluyo hic bi bilgm yokIns 2.si tutsr kizlar bakalm gorecegiz doktoe bugun rahim fimi cekinmismiydin dedi evet temiz cikti dedim ozaman sorun yok dedi bende acaba perdemi var ki bu sefer acttiniz dedim bakrken acidi sanki arada biseye takilyor gbi olyor temiz ciktysa sorn yom dedi ama dedim uc bes asilamdan sonra fatkedilenler var kesin bisey hic bir zaman soulemeymeyjz ki bu hsersyde bole dedi acaba dyrm yapisklik veya perse filan mi vat ki filmde farkmi edemediler
Canım yumurtlamadan önce kanda lh hormonu yükseliyor bu test de idrarla yapılıyo aynı gebelik testi gibi. Çift çizgi gördüğünde 1 gün sonra yumurtlayacağınu söylüyor. Doktora gidemeyen yumurta takibi yaptıramayanlar için birebir. Kutuda 50 tane vardı kampanya varmş 26tl ye aldım. Şabquick ovulasyon testi. Şimdi eve gidip bakıcam çift çizgi olmuş mu diye. Çnkü iğne oldum çatlatmak için lh ın yükselmiş olması gerek.Nie o kadar cok 50 tane test takwim kullansan daha iyi olur bnce bn iki senedr kullaniyrm ve doktorum soledigi gunlerle bire bir ayni genede o test hakkinda bilgim olmadgi icn bise diyemm insalah iyi gelr canm
Iyiymis ise yarar insalah canm asilamaya gerek kalmadan hamile kalorsin insalah benim acayip agrim war ya karnim sag taraftan cok agriyo ayni yer belimde agriyo noluyo bilmiyrm umarim iyiye alamettir bunlarCanım yumurtlamadan önce kanda lh hormonu yükseliyor bu test de idrarla yapılıyo aynı gebelik testi gibi. Çift çizgi gördüğünde 1 gün sonra yumurtlayacağınu söylüyor. Doktora gidemeyen yumurta takibi yaptıramayanlar için birebir. Kutuda 50 tane vardı kampanya varmş 26tl ye aldım. Şabquick ovulasyon testi. Şimdi eve gidip bakıcam çift çizgi olmuş mu diye. Çnkü iğne oldum çatlatmak için lh ın yükselmiş olması gerek.
Sen ikinci defami rahim filmi cektrdin?Bende bilmyrm vala sadce elindeki alet ile sagdan sola kayrken acidi bu sefer sanki biseye takildi gbi oldu tuaf neyse hayrlisi olsun aetik ne yapalm
Neden okdar ağrıyor ki canım inşallah iyiye alamettir o zmn acı fln kalmaz:) kaç gün oldu senin cnm?Iyiymis ise yarar insalah canm asilamaya gerek kalmadan hamile kalorsin insalah benim acayip agrim war ya karnim sag taraftan cok agriyo ayni yer belimde agriyo noluyo bilmiyrm umarim iyiye alamettir bunlar
Yaptirmistim canim sagda 1 tane olusmustu doktora gittim bugun haftaya rahim filmi cekecek tekrarSol tüpün tıkalıysa ve sol yumurtalıktan yumurtladıysan ondan olabilir. Takip yaptırmadın mı canım
Sol tüpün tıkalıysa ve sol yumurtalıktan yumurtladıysan ondan olabilir. Takip yaptırmadın mı canım
Asilama yapilan gun sayiliyosa 5.gun cnm bugnNeden okdar ağrıyor ki canım inşallah iyiye alamettir o zmn acı fln kalmaz:) kaç gün oldu senin cnm?
Canm sonuc ne meraktan catladminsallah canim sen ne durumdasin agrin falan varmi?
Canm sonuc ne meraktan catladm
ve hala adet olmadim leke bile yokCanm sonuc ne meraktan catladm
Zaten degerler iki gunde bir artiyo cnm insalah olmazsin w bugunde daha adet gunun olduguna gore erken zaten insalaaaahh olmassiinve hala adet olmadim leke bile yok
olma ihtimali varmi ki hala o kanama yerlesme kanamasiysa hemen cikmasi gerekmiyormu sorular sorular sorularZaten degerler iki gunde bir artiyo cnm insalah olmazsin w bugunde daha adet gunun olduguna gore erken zaten insalaaaahh olmassiin
Yok canim yilda bir kere yapilyrmus gerek gorurse isterde istemdiler ikinci kezSen ikinci defami rahim filmi cektrdin?
Bildigim kadariyla rahim filmi cekilen ay hamile kalma ihtimali dusuk rahim basinc goruyo die sanirim ama filmden sonraki 6 ay icinde cok buyuk ihtimalle hamile kalma sansi warmis bende gecen ay cekildim aynibtedawiyi gordum asilama haric tabi oomadi ama bu herkeste ayni olucak diede bise yok tabiYok canim yilda bir kere yapilyrmus gerek gorurse isterde istemdiler ikinci kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?