Aynı benimki gibi olmuş canim benimde sol tüpümde öyle olmustu gecen ağustos ayında cektirmistim ben sol tüpte sıvı belli bi yerden sonra gitmiyo dedi doktor beni tatmin etmedi ben doktorumu değiştirdim o da simdi rahim filmi istedi bana net bisey söylesin en azından cok merak ediyorum haftaya olacak benim rshim filmigeçmiş olsun canım bana bişy yazmadınız ama hiç bilen yokmuuuu
Canm bi tupun acikmis zaten dgeride enfeksiyona bagli bi tikanikliksa acilmistr o zaten film sirasinda bizlerde her ay tek tupmus gibi oluyoruz zaten onemli olan ne taraftan yumurtladigini bilmek korkma tedirgin olmaki Allahin izniyle guzel sonuclar duyalim ne guzel bak baska bi sorunda yokmus neden hamile kalmayasin ki ♥♥♥ya. diger tupume ilac giti ama sol tupe gitigi kadar gitmedi dedi doktor ama cok sukur diger tupum tamamen acik ya sansin var yani. artik bebis istiyoruz ravim verirse canim sen ne asamadasin
Taylim ben gittim cuma dun ilacimi kullanmya basldim bile vala ben tedaviye basldim baslayli hep sol kasigim agryo adet olurkende agridi simdi klomen kullanyrm haftya cuma gdecegim buyurse ki butur pazar kismetse ikincisi yapcak hemsireye sordum tup bebege nasil gecyrz die iki hap uc adet igne denemsinden sonra yani bu sanrm bes adet asilama demk olyor yasin kac daha kendin cocuksun dio puffff yas gidiyo bunlsr ne diyor yahu simdi dunden beri sol kagim agryo yine sagda tik yom benimde valaNe güzel ağrı olması normal tabi hemşirenin dediği gibi. Sen ne zaman doktıra gidiosun canım 2. Aşılamayı yapacaksın
Kizlar benim bugun 6.gunum karnimin ortasi agriyo ne sag ne sol tam ortq boyle bisey yasayn war miTaylim ben gittim cuma dun ilacimi kullanmya basldim bile vala ben tedaviye basldim baslayli hep sol kasigim agryo adet olurkende agridi simdi klomen kullanyrm haftya cuma gdecegim buyurse ki butur pazar kismetse ikincisi yapcak hemsireye sordum tup bebege nasil gecyrz die iki hap uc adet igne denemsinden sonra yani bu sanrm bes adet asilama demk olyor yasin kac daha kendin cocuksun dio puffff yas gidiyo bunlsr ne diyor yahu simdi dunden beri sol kagim agryo yine sagda tik yom benimde vala
Kizlar benim bugun 6.gunum karnimin ortasi agriyo ne sag ne sol tam ortq boyle bisey yasayn war mi
Elimden geldikce dikkat ediym cnm insalah mutlu sonuc aliriz ya sen naptin adet olmadin dimicanim o agrilar ilaclarin etkisinden takma kafana dikkat et kendine
Elimden geldikce dikkat ediym cnm insalah mutlu sonuc aliriz ya sen naptin adet olmadin dimi
Elimden geldikce dikkat ediym cnm insalah mutlu sonuc aliriz ya sen naptin adet olmadin dimi
Arkdaslr ikinci asilama macerama ilk adimi atmis bulunmaktayim hayirlara vesile olsun ilk klomeni kullandim bugun doktora gittim
Bende oleyim wala sonumiz hayrolur insalah ; ( ptesiden beri ilk defa disari cikiyrmKızlar en net sonuç test vaktini beklemek.Biliyorum zor ama öyle yani.İlk aşılama evresinde her ağrıyı yaşadım söylediklerinizin hepsini amaİlk aşılamam tutmadı regl oldum 3. günü doktora giderken bile sol kasığım ağrıyordu.Acaba kist mi oluştu yumurta çatlamadı mı diye yedim kendimi.Hiçbir şey yokmuş şükür.Ben sadece psikolojimi alt üst ettim kendimi dinlemekten.
adet olmadim daha canim ama kasiklarda agri ve carsabadan beri lekelenmem var cozemedim valla ne oldugunu
Bende oleyim wala sonumiz hayrolur insalah ; ( ptesiden beri ilk defa disari cikiyrm
Benimde com agridi ama kendimi dinlemekle alakali degilde benimki gece uyuyamdim dedigin gbi adet bitene kadrda agridi canim ilaclrin erkisinden olyor sen ne zaman gdecksin hastbye tekrar ben cuma gunu gidcemKızlar en net sonuç test vaktini beklemek.Biliyorum zor ama öyle yani.İlk aşılama evresinde her ağrıyı yaşadım söylediklerinizin hepsini amaİlk aşılamam tutmadı regl oldum 3. günü doktora giderken bile sol kasığım ağrıyordu.Acaba kist mi oluştu yumurta çatlamadı mı diye yedim kendimi.Hiçbir şey yokmuş şükür.Ben sadece psikolojimi alt üst ettim kendimi dinlemekten.
Benimde com agridi ama kendimi dinlemekle alakali degilde benimki gece uyuyamdim dedigin gbi adet bitene kadrda agridi canim ilaclrin erkisinden olyor sen ne zaman gdecksin hastbye tekrar ben cuma gunu gidcem
Canım ben geçen ay rahim filmi çektirdim üstüne 1 kez adet oldum şimdi bu ay aşılama yaptırıcam inşallah bakalım.Yaaa kızlarrr aranızda rahim filmi cektirdikten hemen sonra aşılama yaptıran yok mu
Canim ben yaptrdim rahim filmi vekinmeden asilama yapmyorlar ki zaten herkez cekindi cekindikten10gun sonra filan asilamam oldu sanrmYaaa kızlarrr aranızda rahim filmi cektirdikten hemen sonra aşılama yaptıran yok mu
Ben iki gundur klomen kullanyrm ya yine benim kadiklrim harektlendi gaz da yapyor bu sefer sagda agryo benim ya bakalim vok ozel olacak ama kizlar bisi sormak istyrm cinsel birlesme sirasinda vajina icinde bazen kit kit ses gelir gbi olyrmu yani sanki affedrsniz sanki birlesme sirasinda biseye takilyor gbi olyor benim rahim filmim cok agriliydi temizde cikti ama doktor bu muaynede perde den suphe edip film cektrdin mi die sordu bu perdeden olur mu ki ya sanki esimin organi biseye takilir gbi yani arafa bisey kalyormus gbi hissedyrm kit kit die sesi sadce ben hissedyrm ve duyuyorum utanarak soruyorun ama vala aklima takildi dogrusuCnm doktor bu sefer çabuk büyüyebilir dedi.Çarşamba günü bakacak yumurtaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?